Ezen az oldalon vannak lapos földes tagok? (beszélgetés)
Az űrsugárzás is kételkedésre ad okot, ami nagyon erős A készített fotón a zászló lebeg, habár elvileg nincs szél a Holdon. Csillagokat sem lehet látni a fotón. Továbbá, hogy az Apollo 11 óta senki nem járt a Holdon. A hidegháború folyt akkoriban- egy verseny az USA és Szovjetunió között. Versenyeztek egymással, melyikük hoz fel nagyobb eredményt az űrkutatással. Gagarinnak sikerült elsőnek az űrbe feljutnia állítólag. Amerika is fel akart valamit mutatni, amely ennél is eredményesebb. Nagy botrány lenne, ha később kiderülne, hogy ezek mind hamisak. Megkérdőjelezné a kormányok szavahihetőségét.
Sok minden ellene szól, annál kevesebb mellette.
Fura, hogy a holdfogyatkozásról sem tudsz semmit. Azt Ketu okozza, de ez neked igen csak magas labda lenne.
Ha görbül a Föld, akkor miért egyenes a világ leghosszabb hídja? Tudod, hogy az amúgy hány km??? Nem, nem 5.
Görbül a horizont.
Ha lapos lenne a Föld, a holdfogyatkozás nem úgy nézne ki ahogy. Egy vékony csíkot látnál csak a Hold közepén.
Ezt az űr sztorit nagyon szerintem ne erőltesd.
Volt egy tv adás, faszi mutatja benne a kísérletet. Azt mondja, bebizonyítja, miért nem létezhet űrutazás. Ő első vonalbeli tudósnak számított. Konkrétan a vérrel az történik vákuumban, hogy felforr, a test meg "felfújódik". Persze az űrre már nem tért ki, mert akkor meg kellett volna magyaráznia azt is, hogy hogyan létezik az, hogy ami levegőt te belélegzel, az hogy van még mindig itt, miközben mi majdnem fénysebességgel száguldunk a semmiben. Ennyit az űrről...
Nem érted, pontatlanul fogalmaztam.
Figyelj meg egy közeledő hajót, ami a látóhatáron tűnik fel.
Az ókoriak így jöttek rá, hogy a Föld gömb alakú.
Egy hajó sokféleképpen fel tud tűnni. Pl. ülök a parton, kezemben egy Nikonnal, és elkezdek zoomolni.
Hopp, ott is a hajó.
Menj el egy tengerpartra, ülj le, és várd meg, amíg megjelenik egy hajó.
Figyeld meg, hogy hogyan tűnik fel.
Tök jó lenne, ha az emberek értenék, hogy mit látnak.
Mert minden "űr"rakéta, amit fellőnek, valahogy mindig az óceán felé veszi az irányt. Ezért nem értem, hogy gondolják komolyan egyesek, hogy ezek elhagyják a Föld gravitációs vonzásterét, vagy mi a fenét...
Kifogás mindig van😁
De folytasd, olvastam tardoktól vadabb dolgokat is.
Akkor te tényleg nem érted a problémát.
Anyámra emlékeztetsz. Pszichológiai jelenség, a társított mondat pedig így hangzik: ,,Látni sem akarom!" vagy ,,Hallani sem akarok róla!":
Ugye ismerős valahonnan?
Nincs pénzem. Csóró vagyok, szinte sosincs pénzem, hiába keresem jól, mert a rokonomnak nem te fogsz "segíteni", hanem én. Én nyitom a pénztárcát... De, mindegy, minek is magyarázkodom neked.
A felvételek azt támasztják alá, ami a Bibliában is olvasható, bár, a Biblia itt most nem releváns. Úgy néz ki, hogy tényleg víz van felettünk, mert az ún. csillagok, ami a magyarban csillogók, ugyanúgy viselkednek, mint a földi vizek. Youtube tele van ilyen felvételekkel, de valahogy a csillagászok figyelmét nem fogja meg. Vagyis, az olyanét, mint pl. aki a Vatikánnál dolgozik, azét biztosan. Érti, aki érti...
Én is szeretem a scifit;)
És úgy általában a filmeket is.
A lényeg, hogy a helyükön kell kezelni amiket a filmekben látunk;)
Mi akadálya? Vagy eddig mi volt?
Mit meséltek?
Aha. A nácik. De amúgy azt vágod gondolom, hogy az első ember a Holdon Armstrong operatőre volt. ;) :D
Amíg te konspirálsz, addig én felidézem neked, hogy amúgy valójában mit láttál. Aztán lehet gondolkodni. ;) :D
További ajánlott fórumok:
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Milyen oldalon jártál, mielőtt idejöttél a Hoxára?
- Hoxa egy ismert közösségi oldalon. Lennétek tagok?
- Vannak ezen az oldalon férfi tagok is?