Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ez foglalkoztat MOST! fórum

Ez foglalkoztat MOST! (beszélgetés)

máj. 2. 05:38

A BIZTOS ÚJJÁSZÜLETÉS🌟

"Miután valami véget ért, meghalt, befejeződött, fel lett adva, beteljesedett vagy betetőzött, mindig feltűnik az új kezdet🚪 ígérete. Az újjászületés éppolyan biztosra vehető, mint az, hogy az éjszaka utat ad a hajnalnak, és a denevér előbújik anyaméhhez hasonló barlangjából."

"Ez az újjászületés csodája és mágiája, amely életed minden területén megjelenik majd, beleértve annak a hitnek az újjászületését is, hogy képes vagy új és egészséges kapcsolatokat kialakítani."

"Bíznod kell azonban abban, hogy az intuíciód megbízhatóan mutatja neked az utat, miközben valami újat és ismeretlent hozol világra."

"Bízz abban, hogy ami látszólag meghalt, az valójában csak átalakul még jelentősebbé és még csodálatosabbá, mint annak előtte. Ha úgy érzed, sötétség vesz körül, tudd, hogy reggel minden feltárul, és olyan formában jelenik meg előtted, ami a legmegfelelőbb számodra."

20. Hansika (válaszként erre: 19. - Lady Lavender)
2024. jún. 8. 16:11

2 sort sokkal jobban szeretek privátban...

annak van értelme...

19. Lady Lavender (válaszként erre: 18. - Hansika)
2024. jún. 8. 15:49
Eztán észben tartom.
2024. jún. 8. 15:46
húúúúú, de utálom a jeleket...
17. 55Judit (válaszként erre: 16. - Lady Lavender)
2024. jún. 8. 14:26
Jó régen olvastam. Már nem emlékszem rá.🙂
16. Lady Lavender (válaszként erre: 11. - 55Judit)
2024. jún. 8. 13:19
Benne van.
15. apeeng (válaszként erre: 5. - 55Judit)
2024. jún. 8. 13:06
Például küldhetnél jelet...mint nélkülözhetetlen valamit.
14. apeeng (válaszként erre: 11. - 55Judit)
2024. jún. 8. 13:03
...na meg azért, mert beleraknád a fórumszabályzatba: nem offolunk....hehehe..-ez jó..-
13. apeeng (válaszként erre: 9. - 55Judit)
2024. jún. 8. 13:01

A hoxa ezért jó...itt magasröptű, mégis mélyenszántó beszélgetéseket lehet olvasni...bejöttem a kertből, mert melegem van, aztán hallgatom a híreket, amiből elegem van, de itt a hoxa...egy élmény...

(hogy miért vagyok itt?....hát ezért)

2024. jún. 8. 11:48
Mostanában a perturbációszámítás 😄
11. 55Judit (válaszként erre: 10. - Globus)
2024. jún. 8. 09:01
Én beleraknám a fórumszabályzatba: nem offolunk!😀
10. globus (válaszként erre: 8. - 55Judit)
2024. jún. 8. 08:59

Az más, ha valóban hasznos infóról van szó. Ez a portál csak locsi-fecsis.

Bár egy mégis van, ami tartósan jó téma, nem kellett volna pletykafészekké válnia...

9. 55Judit (válaszként erre: 7. - Smaragdzöld 🐉)
2024. jún. 8. 08:59

vagyunk azzal úgy, hogyhaszontalan időtöltésen kapjuk magunkat.

Én többnyire akkor vagyok itt mikor lehuppanok pár percre pihenni, és ki akarom kapcsolni a dolgaimból magam. majdnem olyan ez mint egy meditáció.😀 Mikor felállok, újult erővel folytatom a dolgom. Most éppen kapálom a kis veteményest, megyek is vissza.😀

További jó csevejt mindenkinek, ha elfáradtam jövök, csak nem biztos hogy érdemben hozzá fogok szólni eme magas röptű társalgáshoz.😀

8. 55Judit (válaszként erre: 6. - Globus)
2024. jún. 8. 08:54

A való életben mindenről is beszélünk. Viszont ha megnézed az indexet, az más. Ott aki hígítja a témával kapcsolatos információkat amivel egymást segítjük, az többnyire meg van fegyelmezve. Sok esetben törlik is a hozzászólását.

Ez sokunk számára előnyös, mert így könnyebben megtaláljuk azt az információt amit vissza akarunk keresni.

2024. jún. 8. 08:04

Most éppen az foglalkoztat, hogy vajon mi késztetett téged arra, hogy megnyisd a-no-nim-ként az X+(ki tudja hányadik) "töltelék" fórumot.

Ja, persze tudom: most majd az jön - minek írok, ha nem érdekel...hát ez igaz. Kár minden leírt szóért.

6. globus (válaszként erre: 5. - 55Judit)
2024. jún. 8. 08:02
Persze, hpgy elviszik. Való életben sincs olyan, hogy egy témáról napokon keresztül legyen mit mondani. Még egy órán át sem :)
5. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2024. jún. 8. 07:50
A különbség árnyalatnyi. Egy fórum címbe szépen megférne együtt a kettő, ilyenek miatt nem kell új fórumokat nyitni. Főleg annak fényében hogy a hoxán nincs olyan fórum amit néhány komment után el ne vinne valaki teljesen más irányba.
4. secret8 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2024. jún. 8. 07:18
Én általában arra gondolok, ami foglalkoztat. :D
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Secret8)
2024. jún. 8. 06:55
Igen tudom, de a mire gondolsz és a mi foglalkoztat két külön dolog.
2024. jún. 8. 06:44

Szia, vannak ilyen fórumok már, mint amiket ma nyitottál.

[link]

2024. jún. 8. 05:18
Bármi...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook