Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Extrasystoléval együttélők klubja fórum

Extrasystoléval együttélők klubja (beszélgetés)

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
2503. Jhon (válaszként erre: 2498. - Ludmilla8i)
2023. júl. 1. 15:14
Uhh az kemén.. Jobban vagy mára? Én hétfőn megyek kardiológushoz.. most aránylag jól vagyok
2502. Ludmilla8i (válaszként erre: 2500. - Zoci)
2023. júl. 1. 15:12
Szia. Nekem is lassan 2 éve kamrai extráim voltak. De nekem állandó volt. Minden második,harmadik szívdobbanás egy kamrai extra volt. Akkor ügyeleten el is kapták ekgval ahol tisztán látszott hogy folyamat extrázok. Az orvos teljesen nyugodtan mintha csak egy nátha lenne közölte,hogy rágjak szét egy betalocot és pár órán belül jobban leszek. Én azt hittem bele halok olyan rossz volt,ők meg úgy viselkedtek mintha csak a lábujjam fájna. Nekem utána fél évig volt minden 2-3 percben egy egy extrám. Volt amikor egy perc alatt több is. Reggel fél szem bisoblockot szedek plussz reggel este 0,2t frontin. Mellé délután magnéziumot. Citromfűlevél teát szoktam még iszogatni ha úgy érzem már elegem van. Igazából megoldás nincs rá. Mindenkinek ki kell tapasztalnia mi az amitől kevesebb extrája lesz. Van akinek a magnézium használ van akinek még több van tőle. Ha nem szív eredetű a baj és nem is más szervi gond akkor lelki,pszihés dolgok okozzák amit mindenki maga tud leküzdeni. Van akinek elég egy teát iszogatni,van akinek pszihiáter kell,van aki olvas hogy elterelje a gondolatait vagy más hobbit választ. Van aki megnyugtató, stresszoldó zenét hallgat. Egy biztos. Muszáj pozitívan gondolkodni és arra öszpontosítani hogy idővel jobb lesz. Másképp nem megy. Én is csak most próbálom kitalálni hogy nekem mi fog segíteni hogy ne foglalkozzak vele vagy legalább elfogadjam,ne féljek az extráktól.Bármilyen nehéz is nem szabad befelé nézni. Én is hajlamos vagyok rá. Nekem azt mondták magamat betegítem meg azzal hogy túlságosan rápörgök az extrákra feleslegesen. Nekem is ma egésznap vannak sajnos. De majd talán holnao jobb lesz már. Kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok!
2023. júl. 1. 11:53
Egesz nap esik Itt ausztriaban, itt allandoan hideg van,18 fok nagyon szar, megint egész reggel extra.. Q 10 már nem használ nagyon.. Azt amugy nem Tudja valaki meddig lehet szedni? Folyamatosan?
2500. Zoci
2023. júl. 1. 11:52
Sziasztok, én továbbra is küzdök csak. Nekem még új dolog a kamrai extrasystole. Általában 2-3 percenként van egy extra. Borzasztóan zavar. Nyugalmi pulzusom 50 korul van de van hogy kevesebb. Mivel volt mar 3x 2-3 napig tartó pitvarfibrillációm, ezért nebivololt szedek napi 2x felet + melle egy 0,25 os frontint. Fogalmam sincs mihez kezdjek. Kardiológus nem mondott semmit sem. Ahogy a korábbi pitvarfibrillacio miatti kivizsgaasnal, most sem találtak szervi eltérést. ( az azért vicces volt számomra, hogy amint beleptem a medicover épületébe es ott voltam két orat legalább összesen 2x volt extram, )így az ott készült ekg hibátlan, es a szív uh is. Dokinak csak a wiwe készülékkel itthon elkapott extrákat tudtam megmutatni. Sajnos amúgy is hajlamos vagyok nagyon befelé figyelni. Emellett rettegek az orvosi vizsgálatoktól, igy nagyon nehez most ezt kezelnem. Bárkinek bármi ötlet, javaslat? Nagyon zavarnak ezek a dobbanások egy két percenként.
2499. Bluemoon55 (válaszként erre: 2498. - Ludmilla8i)
2023. jún. 30. 21:35
Nekem is ilyesmi délután... Amikor épp aludni akartam.. Végig nyomta 90 volt. Vagy 80. Nekem az sok.. És nem lassul be. Valami hisztamin intolerancia is lehet?
2498. Ludmilla8i (válaszként erre: 2495. - Bluemoon55)
2023. jún. 30. 17:13
Most mértem a pulzusomat. 53. Ha fel kelek a pihenésből akkor meg felugrik 90re is akár. Ha felugrik magasabbra akkor jönnek az extrák. Jó szar egy napom van ma.
2497. Bluemoon55 (válaszként erre: 2496. - Norbesz7)
2023. jún. 30. 16:45
Ez mire jó?
2496. Norbesz7
2023. jún. 30. 16:39

A c peptidet inkabb hanyagoljatok. Ha csak nem vagytok milliokosok a penzt az ablakok kidobalni.

[link]

2023. jún. 30. 16:38

En nem vagyok oltott "csak elkaptam" de azota van ez.. És elég súlyos volt az a covid, 14 nap magas láz stb.. Lassan két éve már és még mindig nem múltak el a dolgok.. Alvas zavar kegyetlen rossz...

Egyébként azt sem értem most is pl próbáltam aludni erre pörög a szivem 80-90 es pulzus, alapbol meg 50-60, ez a két véglet van általában... Es hiaba fekszem hogy aludnék, nemtudok, néha sikerül csak.

Hiába 40 leszek én már korai klimaxra is gondoltam, annyira megvannak a tünetek sajnos...

2494. Bluemoon55 (válaszként erre: 2493. - Atlass)
2023. jún. 30. 16:36
En sem mindig használom de ha érzem hogy valami van azt azért kimutatja, pl az extrákat is és orvosnak is mutattam már. Ha épp 50 es a pulzus akkor is arritmiat ír szóval azért valamire jo.. Igazad van nem 12 élvezeteses de barátnőmnek pl ez mutatta ki állítása szerint a pitvarfibrillációt..
2493. atlass
2023. jún. 30. 14:12
Sokan írjátok a wiwe készüléket. Hááát én azért nem bíznék benne. Kicsit utánanéztem. A wiwe 1 elvezetéses EKGt csinál, ami a 12-höz képest semmi, tehát nem lehet pontos. A másik elég fura dolog, hogy a CE biztonságos használati minősítése nincs meg, elvileg nem is lehetne árusítani. A CE megfelelés minden műszaki készüléknél alap feltétele a forgalmazásnak. A wiwe készüléknél mindenhol azt írják, hogy "CE megfelelés folyamatban". Szóval műszakilag nem minősített és papíron nem feltétlenül biztonságos a használata. Egyszóval amit a wiwe jelez, az minden esetben baromira megkérdőjelezhető. Szóval én a magam részéről óvakodom a használatától, mint ahogyan az okosóra használatától is...
2492. atlass (válaszként erre: 2484. - Radi)
2023. jún. 30. 14:05
Borzasztóan sajnálom. Esélyes, hogy oltásmellékhatás. Rengeteg oltottnak van. Ha nyitott vagy rá vannak természetgyógyászok akik az oltáskárosultakon próbálnak segíteni a méreg kivezetésével. Szerintem neked a C-peptid lehet, hogy működne. (Varga Gyógygomba forgalmazza) a C-peptid aktiválja az őssejteket. Van nekik tanácsadó szolgálatuk telefonos. A weboldalukon minden fent van. De vannak mások is akik foglalkoznak az oltottak egészségügyi problémáival...
2491. atlass (válaszként erre: 2490. - Ludmilla8i)
2023. jún. 30. 14:00
Szia! Az epére két dolgot tudok neked ajánlani. Az egyik egy kiváló gyógynövényes tabletta. Több mint tíz évig minden evés után fájt az epém. Elkezdtem szedni ezt a kis bogyót és ma már azt sem tudom, hogy van epém. DM-ben lehet kapni recept nélküli. Az epe és a gyomor, valamint az emésztőrendszer gyógyítója, karbantartója. A patikai gyógyszerektől nem lehet meggyógyulni, ezektől a gyógynövényesektől igen. A neve: Wörishofener Leber-und Gallenpflege gyártó: Dronania, Dr.Kleinschrod's Krautertabletten. Kis kerek fém dobozban vannak a tabletták. A másik dolog pedig a Q10 quenzim. Bármilyen fura is, de a szívizmon kívül ez az enzim sok minden másra is nagyon jó. Az epére kifejezetten. Próbáld ki őket! Jó egészséget!
2023. jún. 30. 12:35
Sziasztok! Ma ki hogy érzi magát? Elég sokáig napi 1-2 extrával elvoltam. De tegnap óta szarul vagyok. Tegnap ebéd után az epém begörcsölt. Van epekövem csak nem merek műtétre menni. Ebéd után este 23 ig fàjt a gyomrom, a hátamba sugárzott. Vettem be probiotikumot. Este egy quamatel 40mg ot. De ugyan úgy erős gyomorfájás,puffadás de nagyon. Szinte kemény volt a hasam mint egy lufi olyan puffadt volt. Este 23:00 kor vettem be egy algopyrint. Az megszűntette a fájdalmat. Reggelre a gyomrom rendbe jött viszont az extráim beindultak ma. Nem is zavarna annyira de rettentően megijedek mindegyiktől és utána a mellkasom is szorít egy kicsit egy darabig. Nem tudom köze van e a tegnapi gyomorfájáshoz vagy hogy holnapra hidegfrontot mondanak de a mai napom nagyon rossz.
2489. Bluemoon55 (válaszként erre: 2488. - Radi)
2023. jún. 30. 11:47
Az durva hogy nem érzed.. Én meg minden egyes utest megerzek..6000 db nal meg is hulyulnek ha érezném... A napi 100 is sok volt
2488. Radi (válaszként erre: 2487. - Radi)
2023. jún. 29. 22:36
1.5 éve van. Nem érzem. Nem ajánlottak ablációt.
2487. Radi (válaszként erre: 2486. - Bluemoon55)
2023. jún. 29. 22:31
54
2486. Bluemoon55 (válaszként erre: 2479. - Radi)
2023. jún. 29. 21:35
Hany eves vagy?
2485. Bluemoon55 (válaszként erre: 2484. - Radi)
2023. jún. 29. 21:34

6000?? És érzed is??

Nem javasoltak ablaciot?

Mióta is van ez neked?

Nekem is átlag 50-60 a pulzus de ma pont 80-90 egész nap és érzem is.. Nekem már ez is olyan mintha ki akarna ugrani a szivem...

2484. Radi (válaszként erre: 2480. - Atlass)
2023. jún. 29. 21:10
Visszaolvastam.1.5 éve járok vele kardiológushoz. Érdekes ...orvos szerint minden megfelelő : labor, ekg, ultrahang, holter 6000 extra/nap /szerintem jóval több /. Diagnozis Bradycardia+ extrasystole / nappal 50, éjjel 40 körül. Semmi ismétlődő ritmus. Tiszta morse az egész. Olyan szereket nem szedhetek, melyek tovább csökkentik a pulzust: béta blokkoló, magnézium, kálium / panangin fortét próbáltam; 45 lett a pulzusom / Nem vagyok vérszegény, de magas a ferritinem, ezért a Q10 vas szedése kizárva. Szándékosan Fogytam 25 kilót. Nem érzem a ritmuszavart, nem fulladok, de szédülök a lassú szívverés miatt. Simán gyalogolok akár 10 kilométert is. Ha terhelem magam 90-100 a pulzus / ütemes /. Ha megállok, hamar átmegy az egész egy káoszba. Jelenleg nem kötöm a problémát a stresszhez, de valószínű, hogy az okozta vagy a covid / 3 oltás+2-3 fertőzés. 1 kardiológushoz járok, mert attól tartok, hogy esetleg más eltérő véleményt mondana és akkor teljes tanácstalanság és depresszió lenne belőle. Tavaly teljesen "odavoltam". Most "csak" nagyon aggodom.
2023. jún. 29. 21:03
Par napja 50 es pulzus ma meg80-90...nem normalis ez sem...
2482. atlass (válaszként erre: 2475. - Bluemoon55)
2023. jún. 29. 20:25
A kettő nem jár együtt szükségszerűen.
2481. atlass (válaszként erre: 2478. - Zoci)
2023. jún. 29. 20:06
Sajnos őrjítő tud lenni. Megszokni nem lehet. Magnézium és nyugtató hatású gyógynövények ritkitják.
2480. atlass (válaszként erre: 2479. - Radi)
2023. jún. 29. 20:03
Szia! Olvasd vissza a fórumot, sok hadznos gyakorlati tanács van, táplálkozás, ásványianyag és vitaminpótlás, béta blokkoló gyógyszerek, gyógyteák, Q10 quenzim táplálék kiegészítő stb. Amit személy szerint én javasolnék neked, hogy ha még nem tetted, azonnal kezdj el magnéziumot szedni. Nézesd meg, hogy nem vagy-e vérszegény és ha igen azonnali vaspótlásra is szükség lehet.
2479. Radi
2023. jún. 29. 17:50
Sziasztok ! Nekem szinte szünet nélkül össze- vissza ver a szívem. Arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e valami kezelés amivel rendbe lehet hozni. Wiwe gyakori extrasystolét jelez. Természetesen a kardiológus azt mondja , szokjam meg.Nyugalmi pulzus 50 körül van.
2478. Zoci (válaszként erre: 2468. - Bluemoon55)
2023. jún. 29. 17:20

Nem volt vészes amúgy olyan érzés mint az extrák csak kb. folyamatosan van. Ezek az extrák most jobban zavarnak. Kedden elegem lett belőle elmentem a Medicover be amint beléptem az épületbe eltűntek az extrák előtte kb. percenként volt egy kettő.

Csináltak egy ekg-t Nem volt rajta semmi aztán 45 percet beszélgettem a kardiológussal. A beszélgetés közben talán összesen két extrám volt. Utána fél órán keresztül nézte a szívemet ultrahangon, de nem talált semmilyen eltérést. Fogalma sincs mitől van majd elfog múlni ez volt a válasz. Nem tudom mihez kezdjék de nagyon zavar. Tegnap jobb volt kezdtem is örülni hogy elfog múlni de a mai nap megin Rosszabb kb. percenként van egy egy plusz ütés :(

2477. atlass (válaszként erre: 2456. - St315458)
2023. jún. 28. 14:01
Azt szedem.
2023. jún. 28. 10:31

En egyébként azt is észrevettem, hogy a frontintol még idegesebb leszek, mivel én nem folyamatosan szedem csak néha amikor nagyon nem tudok aludni stb...

De ilyen belső feszültség mindig van utana, még szarabb alvas stb... Néha rangas alvas közben vagy alatt...lehet ilyen lenne vagyis ez ilyen elvonási tünet féle, mert ugye hol szedem, hol nem.. Mindenestere nem jo, az biztos, jo lenne nélküle is le győzni ezt a pánik stb it

2023. jún. 28. 10:14

Van itt még valaki akinek mitralis prolapsusa van?

En azthittem csak " nekünk" vannak extrák, de allitolag nem

2474. Bluemoon55 (válaszként erre: 2473. - TSanya)
2023. jún. 28. 10:13
Akkor neked aránylag későn jöttek az extrák, nekem 20 eves korom környékén
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook