Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam? (beszélgetés)
Ok,akkor várok...és ha sikerül kideríteni,és lesz hol csatlakozni,akkor rám is számíthattok.
Holnap jövök,addig is jó éjszakát mindenkinek.
Én sem tudtam csatlakozni a pertárskeresőn, "A keresett oldal nem található" hibaüzenet jelent meg.
Ha ott nem tudok csatlakozni,de szeretnék,ahol hol tegyem?
Én már azon sem lepődnék meg ha holnap felnéznék ide és "hoppá eltűnt ez a fórumtéma" is akár a regisztrációmmal együtt.
Amúgy vicc az egész, mert ha te akarsz valamit az államtól akkor akár évekbe telik, 10millió emberen és 100millió papíron átverekedve magad, de ha az államnak kell valami azt semmi perc alatt elvonják tőled.
"Magyarország, én így szeretlek!"
Szia!
Én is ugy jártam mint Te, egyszer közölték, hogy reálhozam Ft, aztán már csak gépi hang közölte, hogy munkatársunk hamarosan felkeresi (2 hónap telt el), aztán már csak ügyeletes, aki nem tud semmit. Aztán levél, amire nincs válasz. Én már egyet küldtem a PSZÁF-nak is, kb. 2 hete, onnan sem jött válasz. Ugy hogy várom, hogy kinek van jó ötlete, hogy mit kellene csinálnunk, mert ez a reálhozam minket is megillet. Egyébként szerintem a pertárskeresőn a csatlakozást megszüntették, de miért??
Sziasztok!
Én sem tudtam csatlakozni a pertárskeresőn!
1999. óta fizettem minden hónapban rendszeresen. Az Évgyűrűk személyes oldalam szerinti reálhozamom 0 Ft. Borzasztóan felháborítónak, vérlázítónak tartom, hogy teljesen hülyének néznek minket. Én hívtam őket már 2 hete ezzel kapcsolatban, akivel beszéltem 1 perc alatt beazonosított, megnézte az adataimat és szemrebbenés nélkül közölte, hogy nincs reálhozamom, természetesen ezzel a lendülettel Ő befejezettnek tekintette a beszélgetést. Sem 1 elnézést kérek, sem 1 magyarázkodás (esetleg, hogy mint ügyfelük érezzem, hogy foglalkoznak velem), SEMMI. Én is úgy gondolom, hogy ezt csak összefogással tudjuk megoldani. A PSZÁF-nek mindenképpen elküldöm a kimutatásom, természetesen amint megkapom, mert a mai telefonbeszélgetésem (gondoltam megpróbálom megint az egyeztetést, hátha elszámoltak vmit) az Évgyűrűk ügyeletes semmiben nem tudok segíteni emberkéjével alapján, ezt még nem küldték el senkinek. Az én közvetlen környezetemben kb. 4-5 ugyanígy járt emberrel beszéltem, tehát szerintem nagyon sokan lehetünk.
Attila
404 - A keresett oldal nem található....
Vkinek nagyon szúrta szemét ez az összefogáson alapuló törekvés.
Sziasztok,Egy részlet hogyan hirdeti az AXA a növekedési portfólót:
Tempo – Növekedési portfólió
Kiknek ajánljuk?
Azok számára ajánljuk ezt a portfóliót, akik elfogadják a magasabb kockázatot a magasabb hozam reményében, illetve akik nem járatosak a befektetésekben, ezért megtakarításuk kezelését – az elmúlt években már bizonyított – AXA szakembereire bízzák.
Gratulálunk nekik, bizonyítottak!
Biztos az évgyűrűknél mi is ilyen bizonyított szakemberekre bíztuk a pénzünket!!!!!!!!
Sziasztok!
Én is 98 óta vagyok a tagja az évgyűrűknek.....és én sem kapok vissza semmit...nagyon mérges vagyok. Nem értem miért. A telefont nem veszik fel.....rohadékok
Sziasztok!
Egy pillanatra jöttem csak. Lécci küldjetek még károsultakat regizni és hozzászólni(és persze Ti is írjatok...)a pertarskereso.hu 0ft reálhozam profiljára. Köszi!
Sziasztok!
Rohadjanak meg ott ahol vannak mind, évgyűrűk mi?? Inkább egy kib..ott betongyűrű kellene az összesre és belevágni őket a dunába.
Végülis cseppet sem idegesítő hogy minden munkatársa mondogatja az embernek hogy ennyit-meg annyit kapott vissza pár év után. (még ha nem is 100e feletti összeget) Én meg feldughatom magamnak a majd 13 éves tagságomat ennél a sz.rnál.
Milyen jó hogy ebben a tetves országban bármit meg lehet tenni.
És akkor így maradjon itt az ember, meg nem baj ha kimegy külföldre dolgozni csak jöjjön vissza szöveg?! Komolyan mondom ilyenkor kéne az összes felelőst fal elé állítani és agyonlőni mint kínában teszik. Pénzünk már úgysem lesz belőle. Ott legalább nem szórakoznak a korrupt, sikkasztó, stb. szemétládákkal.
További ajánlott fórumok:
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Nem lehet, hogy jobban jár az aki marad a magánnyugdíjpénztárban?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Mikor tudom meg végre, mennyi a magánnyugdíjam reálhozama?
- Hol tudnám kiszámolni a magánnyugdíj reálhozamomat az évgyűrűk oldalán?
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárról mi a véleményetek? Eddig Aegonos voltam, de váltani szeretnék.