Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam? fórum

Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam? (beszélgetés)

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
2533. Rob Roy
2011. aug. 15. 15:13

Idegeskedés? Nem ez a megfelelő szó... Olvasva az évgyűrűk honlapján még most is (!!!) fentlévő, a befektetési politikájukkal kapcsolatos dolgokat(a teljesség igénye nélkül):

- biztonság,

- kockázat mérséklése,

- az inflációt meghaladó, a versenytársakénál magasabb hozam,

- működésében és döntésekben csak és kizárólag a tagok érdekeinek képviselete,

- a gazdálkodás hatékonyságának folyamatos növelése,

- a tagok vagyonának védelme,

- stb.

Ezektől (hogy egy klasszikust idézzek) "Apu ökölbe szorított keze vagyok..."

2532. Mimóza13
2011. aug. 15. 15:06
Szerintem pertársaságban is akkor érhetnénk valamit is, ha az ügy élére tényleg talpraesett, úgynevezett sztárügyvédet fogadtunk volna. Hiába beszélünk igazságszolgáltatásról, hallottam én már furcsa dolgokat! Sajnos komoly lépéshez legalább két olyan ember kellene, aki ráérne összefogni ezt az egészet. Tartani a kapcsolatot a tagokkal, minél többen kellene lenni, akár AXÁ-sokkal együtt. Sok ember összedobhatta volna az ügyvéd pénzét, talán nem is lett volna nagy kiadás személyenként, viszont ehhez tényleg nagyon talpraesett, már jó pozícióban lévő ügyvéd kellett volna! Az állami és egyéb érdekek miatt elég sokan félnek az ilyen esetektől. Amondó vagyok, Juszt László is kevés ahhoz (tv ügyvédje), hogy hathatós dolog történjen. Viszont nagyon sok tag összefogásából kemény ügyet lehetne kreálni, hisz egy komoly bírósági perben vizsgálnák a működésüket, lehetne kérni vagyongyarapodási vizsgálatot (APEH: Évgyűrűk vezetősége). Szóval nagyon összetett dolog ez az egész, jól megszervezett munkát igényelne, és ehhez az kéne, hogy sok tag benne legyen és támogassa anyagilag is. Ahogy elnézem a pertárskereső oldalt, elég sokan vagyunk rajta... Ezt az egészet meg lehetne bolygatni, csak idő és energia kérdése!
2531. Mimóza13 (válaszként erre: 2529. - Rob Roy)
2011. aug. 15. 14:58
:))))
2530. ef2f473e6d (válaszként erre: 2529. - Rob Roy)
2011. aug. 15. 14:54
segítek..
2529. Rob Roy
2011. aug. 15. 14:50

Sziasztok!

Olvasva a hozzászólásokat, minden valószínűség szerint 8 év folyamatos munkaviszony után, a kifizetésre kerülő magánnyugdíjpénztári reálhozamom - köszönhetően az Évgyűrűknek - azonos lesz a vércsoportommal, azaz 0.

A weboldalon a személyes oldalra nem tudok belépni, pedig nem mostanában regisztráltam... A jelszó megváltoztatására irányuló e-mail hetek óta nem érkezett meg, és még a postás sem keresett.

Arra gondoltam, hogy a reálhozamom felajánlom az Évgyűrűk MP magasan kvalifikált pénzügyi szakembereinek kórházi kezelésére, ugyanis ha találkozok eggyel azt biztos hogy szájbaszexuálom egy szívlapáttal...

2528. összefogás (válaszként erre: 2527. - Hpkati)
2011. aug. 15. 14:37
Sziasztok !Én is csatlakozom a cspathoz ! 13 éve voltam tagja az évgyürüknek,mindig a munkáltató fizetett,nem kis összegeket vontak le,több mint 2 millió -ból 0 ft járna?Szerintem ezt nem szabad hagyni,fogjunk össze keressünk egy jó ügyvédet és pereljük vissza a pénzünket ne hagyjuk hogy kiraboljanak! Együtt többre mennénk!
2527. hpkati
2011. aug. 15. 13:58

Sziasztok!

Én is most szembesültem vele, hogy semmit sem fogok kapni!!!!

Felháborító!!!

Ti, mit csináltok? Kinél lehet panaszt tenni, vizsgálatot indítani????

2526. posgabii
2011. aug. 15. 13:12

Sziasztok!

Most szembesültem a 0 reálhozamommal! Soha nem foglalkoztam mélységében a dologgal.Fizettem vagy fizették a cégek utánam. Most döbbentem meg mikor

egy 28 éves kollégám az ING-től kapott 80.000.-Ft-ot pár év után (és nem annyi volt a bére mint nekem!)én meg semmit 15 év után (én 50 éves vagyok).

Tudatosult benn, hogy kiraboltak!

Mit lehet itt tenni?? Úgy érzem, hogy itt hiába puffogunk senki nem fog foglalkozni velünk!

Persze irok bárhova ha kell de garancia nincs semmire!:(

Szívesen várok tippeket, tanácsokat!

Előre is köszi!

2525. szijjsa (válaszként erre: 2521. - Gyorgyi76)
2011. aug. 15. 13:10

Én már letettem arról, hogy ezek miatt idegesítem magam. Viszont én idegesíteni fogom őket minden lehetséges helyen.:-) A negatív reklám senkinek sem jön jól, főleg ezekben a válságos időkben.

Biztos vagyok benn, hogy az önkéntes magán nyugdíj pénztár befizetéseken is keresnek rendesen. Tegyünk róla, hogy több tagjuk ne legyen.

2524. takan
2011. aug. 15. 12:40

Írjatok ide is, minél többen leszünk, akkor foglalkozik vele Juszt László és a tv ügyvédje:

[link]

2523. bariba
2011. aug. 15. 12:37

Ja, és bocs,hogy ideírok, de itt annyian vagytok, és sokkal okosabbak nálam!

És kitartok Mellettetek, Veletek!

2522. bariba (válaszként erre: 2519. - Szijjsa)
2011. aug. 15. 12:35

És akkor nem is az volt, hogy fix összeget fizettél havonta, hanem %-ban vonták a tagdíjat!

És akkor minek is számolunk inflációval...?Ezt mondja már meg valaki nekem, légyszi', mert ha biztosítást kötök, ott van értékkövetés, és ha akarom, akkor a magasabb összeget fizetem. De itt minek is kell az inflációt nézni, számolni?? Csak azért mert ha nyugdíj lett volna, akkor felbruttosította volna a 98-as, 99-es...stb. bérem.

Mennyi is volt akkor a minimálbére egy melósnak..?

Szóval ezt nem értem!

2521. Gyorgyi76 (válaszként erre: 2519. - Szijjsa)
2011. aug. 15. 11:58

Igen,abszolút jogos-nekem mondjuk spec.azt mondták, kevés volt a befizetésem.Ez valahol igaz,de nem változtat két tényen: nekem sajna ennyi volt a munkabérem, illetve hogy akkor is 11 év "kuporgatását" tüntették el.

Nem is értem,hogy merik megcsinálni ilyen összegű befizetéseknél hogy mégis a nagy semmit hozzák ki...

2520. Mimóza13 (válaszként erre: 2519. - Szijjsa)
2011. aug. 15. 11:46
Igen, ezek ám a katasztrófák! Eleinte én is nagyon hőzöngtem, holott nekem is csak 700 E Ft befizetésem volt... 13 éves folyamatos tagság után. Jó, nem lehet mindenkinek nagy jövedelme. ,,Normális" keretek között is számítottam 40 E Ft-ra. Van, akinek nagyon jól jönne ekkora összeg is! Rettenetesen elkeserítő, amikor olvasom itt, hogy sokan milliókat fizettek be, és reálhozam egy nagy nulla, és mindezt a legnagyobb szívfájdalom nélkül közlik az emberekkel! Az egész egy undorító, ocsmány dolog, a legszörnyűbb, hogy mindezt megtehetik! Mondhatnak bármit, bizonyítsd be, hogy nincs igazuk! Ők olyan jól körül vannak véve befolyásos emberekkel, hogy mi csak pilloghatunk, s mindezt a befolyást a mi pénzünkön keresztül szerezték zömében!
2519. szijjsa (válaszként erre: 2518. - Gyorgyi76)
2011. aug. 15. 11:42
Akkor mitszóljak én? 4 milla tőke, 500 0000ft hozam, 0ft reálhozam.
2518. Gyorgyi76
2011. aug. 15. 11:26

Sziasztok

Forr a vérem az Évgyűrűktől,mivel én is nagyon jól jártam velük,de korábban már írtam a helyzetemet.

Az indulataim egyre csak sokasodnak,a sógornőm az ING-nél volt tag, neki 230.000.-Ft volt az összes befizetése!!erre ma csengetett a postás 35 ezerrel.Nekem meg a közel 800 ezer befizetésem mellé a nagy semmi.Komolyan, nem térek észhez!!!

2011. aug. 15. 11:11
Nekem már szombaton ott volt.
2011. aug. 15. 09:49

Sziasztok!

Még nekem sem jött értesítő,és visszarakták a nagy "0" Ft-ot.

2515. Mimóza13
2011. aug. 15. 09:32
Beenged lépni, nekem is visszakerült a nulla. Ó, hogy szakadnának meg!
2514. krisz1019
2011. aug. 15. 09:31

Értesítőt nem akarnak küldeni....????

Vagy majd ezen a héten?Ne arról volt szó az oldalukon,hogy 15-ig??

Bár mindegy is mit írnak az oldalukon...úgysem valós!!!!

Nekem is sikerül visszarakniuk a nagy nullát!!!!!!!

2513. Orsi7
2011. aug. 15. 09:30
És tudjátok, hogy mi a legjobb? Reggel még be tudtam lépni megnézni a személyes oldalamat, most már be sem enged!
2512. Mimóza13
2011. aug. 15. 09:13
A közfelháborodásra levették, összedugták a fejüket, aztán úgy gondolták, jó védelem alatt vannak mégis, mert az alatt... s újra visszarakták! Egyébként a Napló és egyéb hírforrás névre szólóan arról csinált volna egy dokumentumfilmet, hogy egy biztosító, amikor ,,adni kéne", hogyan bánik a tagokkal...Ebben szerepelhettek volna, a megnyilvánulások, amelyeket felénk tettek, telefonos kapcsolgatások, elutasítások, kiröhögések, összevissza beszélések...
2511. Orsi7
2011. aug. 15. 09:11
Sziasztok! Sajnos én is megszívtam ezzel a rohadt Évgyűrűkkel. Péntekig mint a jó gyerek vártam a pénzemet. Lövésem sem volt mennyit adnak vissza, mivel a hozamom 43 ezer forint volt, erre ma reggel már ki volt írva, hogy 0 forint a reálhozamom. Most meg olyan pipa vagyok, hogy nem látok! Szerintetek van értelme hőzöngenem, vagy ezzel a 43 ezres hozammal ne is álmodjak róla?
2510. Mimóza13 (válaszként erre: 2508. - Vándor37)
2011. aug. 15. 09:10
Úgy látszik, mégis van náluk ráérő ember, aki ezzel elszórakozgat! Bezzeg, amikor tájékoztatást kellett volna adni, akkor ide-oda kapcsolgatták az embereket, senki nem tudott semmiről sem. Mintha nem is ott dolgoztak volna! Sunyi népség!
2509. szaszabolcs (válaszként erre: 2508. - Vándor37)
2011. aug. 15. 08:57
Űgy látszik nincs jobb dolguk...
2508. vándor37
2011. aug. 15. 08:30

Sziasztok, jó reggelt!

Most voltam az évgyürük oldalán, már megint fent van a 0 ft-os reálhozam kiírás.

Ezek szórakoznak velünk?

2011. aug. 15. 08:27
Nekem is pénteken eltűnt a 0, de ma már megint ott van.
2506. Vik78 (válaszként erre: 2499. - Mimóza13)
2011. aug. 15. 08:03
Az Évgyűrűk megint sehol...érdekes, hogy amíg nem kezdtek el kifizetni, addig még ilyen jellgű táblázatokban benne voltak!
2505. Ibibaba82 (válaszként erre: 2497. - Ilike69)
2011. aug. 15. 07:35

A remény szál el utoljára!

És én még mindig bizakodó vagyok,mert azért ha megnézed vagyunk egy páran akik nem fogják ezt a 0-t annyiban hagyni!!!

2504. Mimóza13 (válaszként erre: 2503. - Vándor37)
2011. aug. 15. 06:15
Feltétlenül az Évgyűrűknél fektesd be!:) Nevetséges az, amit a nyilatkozatokban összehordtak/összehordanak. Ellentmondások mindenhol. Tudod, egyszerűen undorító, amit egyes pénztárak művelnek a volt tagjaikkal. Ezzel elérték ők is és az állam is, hogy az emberek a jövőben minden hasonló dologgal kapcsolatban bizalmatlanok legyenek!
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook