Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam? (beszélgetés)
A megbízott néhány hónappal ezelőtt, a pénztári megtakarítások államosítása körüli vita kipattanásakor azzal támadta a pénztárakat, hogy "eltőzsdézték" a tagok befizetéseit. Ezt követően Selmeczi Gabriella a nyugdíjak biztonságáért aggódva több alkalommal felhívta a pénztártagok figyelmét, hogy a kormánynak egyre több információja van arról, hogy a magán-nyugdíjpénztári befektetések nincsenek jó kezekben, folyamatosan veszteségeket szenvednek el, és a tagoknak a biztonságot nyújtó állami rendszert ajánlotta. A megbízott következő érdekes felvetése az volt, amikor a pénztárakat azzal vádolta meg, hogy 500 milliárd forint hiányzik a tagok vagyonából, és a bűncselekmény gyanúja sem zárható ki a pénztárak gazdálkodásának vizsgálata során. Azonban kiderült, hogy Selmeczi Gabriella félreértette a tanulmányt, amire hivatkozott. A pénztárak egyébként jelezték, hogy állnak a vizsgálat elé.
Egy szösszenet!
Nekem is van egy ilyen ismerősöm /9 éve Svájcban él/! És a 40.000ft hozamából kapott 13.000ft-ot!
Jó mi?
Ezek után én már nem értem ,hogy az Évgyűrűknél miért nem kapott senki semmit???????
Jó lesz ha most már sürgősen teszünk valamit,mert ez így már nem buli!Tudok olyat is aki a 300.000ft hozamból kapott 108.000ft reálhozamot!!!!
ITT VALAMI NAGYON NAGY SUMÁKOLÁS VAN!!!TISZTA IDEG VAGYOK MÁR!
Szia!
Csatlakozom én is!12 év után 1Ft-ot sem kaptam.A jövőhéten bemegyek az AXÁ-ba és megkérdezem ,hogy miért nem kapok ,magyarázza el!Majd a fejleményeket megírom!
Sziasztok én nem értem az elszámoláson hova lett durván 100 ezer
nyudijreformés adósságsökkentő alap részére átutalt tagi követelés 1,475,418 ft
ebből tőke: 1,741,189ft
ebből hozam:234,236 ft
hozamgarantált tőke összege: 1,649,833ft
nyudijreformés adósságsökkentő alap részére átutalt tagi követelés CSÖKKENTVE A TAGI (ez én lennék)kifizetéssel:1,475,418ft
reálhozam 0 ft
sziasztok!
én 2008 ban léptem át az ingtől az évgyűrűkhőz.És se levelet semmit nem kapatam tőlűk.telefont nem veszik fel emailekre nem válaszolnak.hihetetlen talán ezektől senki nem kap semmit?
Igen, mi is ott voltunk. :(
Mit lehet tenni????
Se én, se a férjem nem kapunk egy fillért sem. Nem értem miért. A férjem 1998 óta fizeti, én 2002 óta. A férjemnek tegnap jött a levél, miszerint -267.000-ben van a számlája! Ez hogy lehet???? Én még levelet sem kaptam.
A sógornőm viszont az Aegonnál volt. 10 éve külföldön él, azóta egy forintot nem fizetett bele és ma kapott 5160 forint reálhozamt. Hogy lehet ez????
Az Aegonosok is kapják sorra az én páromé meg valahol elszállt!
Mint már írtam az Évgyűrűknél még a tvasszal azt mondták,hogy a hozam 20-25% ára számítsak!Azóta ki tudja mi történt,hogy az is eltűnt!!!!!
Én sem kaptam....nem tudom,hogy várható-e még!!!
Pedig 2-szer megnéztem jó cím szerepel-e rajta!
További ajánlott fórumok:
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Nem lehet, hogy jobban jár az aki marad a magánnyugdíjpénztárban?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Mikor tudom meg végre, mennyi a magánnyugdíjam reálhozama?
- Hol tudnám kiszámolni a magánnyugdíj reálhozamomat az évgyűrűk oldalán?
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárról mi a véleményetek? Eddig Aegonos voltam, de váltani szeretnék.