Ettől nőhet a mellem? (tudásbázis)
Teljesen jó az!
Nekem kényelmesebb volt a kisebb mell.
Szülés után hetekig szenvedtem a megnagyobbodott melleimmel. Nem tudtam hason aludni, oldalt sem, sehogy nem álltak rajtam a ruháim. Egy nagy debellának éreztem magam a melleimmel...
Szerintem is a szilikon az egyetlen megoldás, de én személy szerint nem erőltetném ezt a mell növekedést.
Az én véleményem az, hogy:
1.) a kis mell nem tud annyira lógni, mint a nagy;)
2.) a kis mell, sokkal fiatalosabb.
3.) sokkal egyszerűbb ruhát venni a kis mellre.
4.) kis mell arányosabb test.
5.) szerintem a masszírozás sem tesz jót, mert hamarabb megereszkedik a mell. Tehát, a pasikkal is óvatosan:))))
És a betű mi? Az a lényeg;)
Én is 75 vagyok, de a B kosárból a terhesség után C lett.
Nekem, ahogy öregszem, nő. Vagy hízik.😍
45 éves koromig melltartóm nem is volt. Eleinte fulladoztam benne, most nyaranta már elviselhető.
21?
Urban legend.
Nekem elhiheted! 🤣
Az az igazság ,hogy vékony alkat is vagyok😅, viszont megpróbálkozom a hízással😄
Megműttetni nem szeretném..
Elvileg 21 éves korig nő a mell, szóval addig is a remény hal meg utoljára😀
Ha hízol, akkor a melled is nőni fog. Vagy amikor terhes leszel.
Amúgy a szilikon ami még segíthet.
Gratula és kitartás a leszokáshoz. Az jó és okos dolog.
szoptatás
uh, sosem felejtem, hogy meglepődtem, amikor az A-s mellemből hirtelen két görögdinnye lett :D
Nekem az sem jött be.
Még mindig 75...
A ciginek a melled fejlődéséhez semmi köze.
Genetika.
Ha a földhöz vered sem lesz nagyobb.
Plasztika, ha ennyire nem tudod elfogadni.
(Tudom, nincsen kifejezetten erre módszer)
19 éves vagyok , 16 éves koromban elkezdtem cigizni, most abba hagytam, kb. 2 hete nem cigiztem és nem is szeretnék többet. Azon gondolkoztam ,hogy lehetséges ,hogy ettől nem nőtt túl nagyra a mellem? Ha most tényleg nem fogok többet, van rá esély ,hogy nőni fog még? Illetve szeretnék elkezdeni szedni görögszéna tablettát ,mivel sok pozitívat hallottam róla.Masszírozni is szeretném a melleimet valamilyen olajjal. Tudom ,hogy drasztikus eredményt nem fogok tudni elérni, de szerintetek van rá esély, hogy kicsit is nőjjön? Esetleg van valami bevált módszeretek erre? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
További ajánlott fórumok:
- Igével kezdett dalok, versek, közmondások, szóval akármik, pl.Gyere ülj kedves mellém, szállj, száll kismadár....
- Mivel tudnám elérni, hogy nagyobb mellem legyen?
- Egy lány mellémült egy parkban, de pancser voltam, és lelépett, hogy éljem túl?
- Lóg a mellem!
- Nem szeretem a mellem és a barátom is sokszor megsértett, szerintetek ez normális?
- Délután óta egy igen erős szúrást érzek a bal mellkasomban a mellem alatt. Mi lehet a baj?