Esküvőmre rendezvényszervezőt szeretnék felfogadni (beszélgetés)
Sziasztok!
Én még elég új vagyok itt,de jó ez a fórum!
Mi is most szervezkedünk a jövő évi eskinkre,már taliztunk is egy szervezőt!Már többel beszéltünk mi is,de minden helyen úgy kezdték:"A mi költségeink..."Tehát nem úgy ,hogy mi jó nekünk!
Sokat kutakodtunk,mire az egyik helyen találtunk egy irodát,akik nem ezzel kezdtek!Nagyon korrektul elmentünk együtt éttermet keresni,ott a szervező mindjárt alkudott is egy csomót,mert minket lehet,hogy bepaliztak volna kicsit!
Na szo-szó,úgyérzem elég jól választottunk,mert megkötöttük a szerződést velük,ők beérik a jutalékkal,meg azzal,hogy a dekort náluk béreljük,azt is nagyon olcsón adták,mert 300ft.-ért adják a székszoknyákat is!Ettől ocsóbbat nem találtam sehol,már érdeklődtem pár helyen,de ...!Gondban voltunk a ceremóniamesterrel is,de megoldották!Hiszen ezért fordultunk hozzájuk!Ha kell valakinek az elérhetőség,akkor priviben megadom!
Jó készülődést kivánok mindenkinek!
Az én barátnőm is rendezvény szervező.
Ha kell megadom a számát.
Voltunk az egyik rendezvényszervezőnél, jövő héten kóstoljuk meg az ételeiket, és elmegyünk a helyszinekre.
Galambokról valakinek valami sztorija? Gondolkozom rajta, de félek a madárpiszoktól.
Szió!
A párommal szinte már az összes létező rendezvényszervező céggel "randiztunk" és kértünk ajánlatott az augusztusi esküvőnkre. Ha van kérdésed, szívesen segítek!
Szaffi
Igazad van, utánanézek. Ezt a kis mappácskát mindenesetre tuti megveszem.
De azért várom a tapasztalatokat, hátha valaki tud jó rendezvényszervezőt.
Egy barátnőm tavaly ment férjhez akit akkor elkisértem egy rend.szervezőhőz az előkészületek és a "ceremónia" megbizására.
Szimpatikus, dumás, rábeszélős kis hölgy volt;
egy nagyon aranyos kis mappával a hóna alatt jött-ment intézkedett az elejétől a végéig.
Hát a végén a ceruzája keményen karcolta a plusz költségeket, az olyan költségek elintézésére amit az ifjúpár vagy a szülők simán elintézhettek volna minden fáradtság nélkül.
Pár hónapja viszont a Sparban láttam azt a könyvecskét; azt a mappa szerüséget ami mindig a csajszi hónap alatt lógott.
3.999,- Ft, és benne van a mit mikor és hogyan kezdjünk el intézni, a mit szerezzünk be és hol, a legújjabb trendek, naptár, kronológiai emlékeztető ...
Szerintem érdemes lenne esetleg először ezt átlapoznod hátha kedvet kapnál a saját esküvőd megszervezéséhez; mégis csak a Te napod, a Te izlésed és szájaize szerint megszervezni.
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Nem vagyok büszke arra, amit tettem a céges rendezvényen.
- Mit tennétek, ha csak a férjeteket családi hívnák rendezvényre?
- Mit szólnál, ha a férjed/párod így táncolna egy nővel az évzáró céges rendezvényen?
- Megismerkedsz egy helyes sráccal egy rendezvényen. Egész este beszélgettek, utána hazavisz autóval. Hogyan tovább, ha számot nem cseréltek?
- Kell engedély, ha valahol az utcán, vagy rendezvényen lufit szeretnék hajtogatni?