Esküvő 2015 (beszélgetés)
2 évvel ezelőtt unokanővérem esküvőjén voltunk. Mint megtudtuk utána 3.000.000. ft-ba került nekik az egész de kb voltunk vagy 80-an. Semmi extra nem volt egy "átlagos" nagy lagzi. Szép volt de úgy gondolom ennél olcsóbban is ki lehet hozni valami gyönyörűt nem?
Mi jóval kevesebben leszünk kb 30-an. Falun nőttünk fel mindketten, így nálunk a jó igazi falusi lagzi a cél kicsit modernebb változatban. Pl: sátor helyett étterem,viszont a zenekar elmaradhatatlan kellék lenne. Vannak még fejben megfogalmazódott tervek de ez után még utána kell járnom mennyibe kerül. Pl: nekem nagyon tetszenek a kívánságlámpások nagy divat lett és jóval olcsóbbnak gondolom mint a tüzijátékot. És hangulatosabb is. Úgy terveztem hogy annyit rendelek ahányan leszünk vagy ahány család lesz a lagzin és mikor elengedik kívánjon mindenki valami szépet, nekünk mint friss házasoknak vagy saját maguknak ez nincs megszabva :)
Tehát ötletek vannak, csak még utána kell járni és ezek persze mind utoljára ha már a fontosabb része megvan :)
Én is szívesen beszélnék róla, ha a " gyerekek " már terveznék DDD
De fülelek, hátha valmi jól jön majd...DDD
Van valaki, aki szintén 2015-ben tartja az esküvőjét, vagy ekkorra tervezi? :)
Szívesen beszélgetnék a készülődésről, fogadnék ötleteket, cserélnék tapasztalatokat.