Esküvő 2010 (beszélgetés)
hát., a mi esküvönkön négyen leszunk a kéttanuval együtt. mert mindkettönknek ez a harmadik.. :))
de remélem ez nem gond.. :DD
Bocsi, nem mentettem el őket :(
Kerestem, de még azt se találom amiről a mi zenénk való :( Bocsi
MMea csinált egy táblázatot, naplóba illesztve.
Ott vannak a dátumok, hogy ki mikor, hány fővel, stb.MMea adatlapján meg tudod nézni, a naplói menüben.
szerintem egy gyönyörü öszi napunk lesz, napsütéssel csoda kék felhökkel.. :))
tudod milyen esküvöt szeretnék..
egy ilyet...
egy virágzó cseresznyefa alatt kimondani az igent, piknikezni a szabadban és nyárson malacot sütni, valaki gitározna, vagy hárfázna mi meg énekelnék táncolnánk nagyokat nevetnénk. . .
megnéznénk a naplamentét és lovaskocsival hazakocsikáznánk :))
utközben még megállnák egy tónál, mesztelenül fürödnénk benne, szerelmeskednék egy nagyot és utána tényleg haza mennénk. . :))
Nagyon jó dátum és időpont. Végre valaki aki októberi esküvős, mint én:)
MMea majd biztos beír a táblázatba, de azért küldj neki privit:)
Kérdezték tőlünk, hogy miért akarunk fotóst is meg videóst is. Nem elég csak az egyik?
Mondtam, hogy nem mert a videó egyedül és a kép egyedül nem mond el mindent. Szeretném majd én is átélni mégegyszer már amennyire lehet.
Szia!
Nálunk is keringő lesz a nyitótánc és lesz éjfélkor gyertyafénykeringő is, úgyhogy nem gáz szerintem sem :D
Keringő zenét én a neten kerestem, letöltöttem egy csomót és abból választottunk. Találtunk egy nagyon szépet, de sajnos se a szám címe se a szerző nincs meg.
Egyszer, decemberben...de a jutubon úgy találod meg, hogy once upon of December, hungarian...meg még vagy 150 féle variávióban. A német is elég szép, a finn meg az orosz kicsit komikus :-)))
Igen, keringöztünk rá, éjfélkor a gyertyakeringö volt erre...
nm!
Ennek mi a magyar címe?
Erre keringőztetek ugye?
ez franciául van, nekünk így tetszett a legjobban, de szép magyarul is