Esküvő 2010 (beszélgetés)
Olvasgattam. :-)
Nagyon hasonló a menünk, de a tiéd mégis drágább majdnem 3e Ft-tal.
A virágokat pedig jó áron kapod. A menyasszonyi csokrod hány szál rózsából lesz?
Hány lányzónak fogod eldobni a csokrot? Én 7 vagy 8-nak.
Ez nagyon sok akkor is.
Nyitok én is anyakönyvi hivatalt, úgy látszik ez jó üzlet. Nem?
Megjött! Csak nem a munkahelyemre küldte hanme itthonra és most este jöttem haza és itthon volt a postaládában. :-) Gyönyörűek. A hétvégén megcsinálom és felrakom őket.
Szép a menyecske cipőd, olyan mint egy hamupipőke cipő. Milyen színű? Mert a képen lilának látszik.
Miért kellett ennyit fizetned a polgári szertartásra? Nekünk semmibe sem kerül.
Polgári szertartás alap költsége (rendezvény szervezési díj címén) 6250 Ft.
Zene kb 4080 Ft zongorista élőben (ugyanennyit kéne fizetnem akkor is ha cd-t vinnék),
550 Ft jogdíj (akkor is ki kéne fizetni ha cd-t vinnék).
Pezsgő 2200 Ft (ha én vinném akkor is ki kéne fizetnem ugyanezt a pénzt csak felszolgálási díj címén)
gravírozott pezsgőspoharak 2 db 6900 Ft
emléklaptartó 2600 Ft
végösszeg 22 580 Ft
És akkor még a gyűrűpárnát és a gyertyákat mi visszük!
Csini a cipőd!
Miért volt ennyi a szertartás költsége? Mit tartalmazott?
nem jött ma meg a postán sem az organza tasakom, sem az ékszer. Pedig az egyik eslőbbségivel lett feladva. Majd talán hétfőn.
Persze, teszek fel képet.
MMea, majd tegyél fel képet =)
Holnap megveszem a cipőmet =) Alig várom
Mivel mi nem leszünk sokan és a közeli rokonok lesznek, akikkel tartjuk is a kapcsolatot így én szinte biztosra veszem, hogy eljönnek, mert ott a helyük, de azért egy telefon nálunk is lesz, biztos ami biztos, az ember tudja, hogy hogyan készüljön.
Lányok, elvileg ma mejönnek az organza tasakjaim és az ékszereim is remélem. Már nagyon várom őket. Lehet este akkor már be is csomagolom a tasakokba a bonbont. Egybe lesz pez cukorka, mert az egyetlen meghívott kisgyerek, a kis koszorúslányom, tej és tojásérzékeny.