Esküvő 2010 (beszélgetés)
Ledinában.
És ti?
Hát nem.
Az a gáz, hogy ebben a szervírozás, tűzijáték, és minden egyéb bent van. De ha nem kérjük ezeket a pluszokat, akkor is ennyibe kerül.
Erre párom mondta, ennyiért legalább önmagát szeletelje fel :D
kérdés, hogy terem díjban mi van benne....mit adnak ezért az árért? kérj írásos ajánlatot.., és ott látni fogsz mindent, de az áfát, azt kapásból alkudd le!
a cateringet is ők csinálják??
Például igen.
Mit vihetek be?
Mi is suliban tartjuk, mégis alkudtunk.
Szerintem manapság inkább örülnek, hogy valaki ott akarja tartani az esküvőt.
Vagy ha ebben nem engednek, akkor kérjetek kedvezményt valami másban!
Lányok!
Dunaföldváron (vagy környékén) tud valaki valami jó kis fotózási helyszínt? (Az sem lenne rossz, ha valami beltéri is lenne - mert ugye ki tudhatja milyen idő lesz :( )
Nálunk még 7-en jelezték, hoznak tortát, plusz 5 lesz, amit csomagolunk.
Anyós még akart pluszba rendelni, de leállítottuk.
Sziasztok!
Mango! Az enyém ugyan nem mérvadó, mert nem szokványos menyasszonyi és csak 16 szeletes, de 5600.-Ft.
Csillag! Nekem nagyon soknak tűnik ez a terembérlet. És igaza van Mangonak, tessék alkudni. :)
Katus
45 szeletes.., ennél több nem is kell, úgysem mindenki eszik.....
(majd jóól leitatjuk a népet...., és nem lesznek majd éhesek..... hihihi)
budapesten barabás villa, az kb 270 e körül van, normafa ahol majdnem az esküvőnk lett volna, az 170 e volt, és ebből kaptunk kedvezményt, mert ismerős volt ott (de a férőhely, az 500 fős)
sz'a, vidéken szerintem kb reális, (talán egy kicsit sok) de én biztos, hogy alkudnék még az árból!! most mindenből alkudni kell, hivatkozás: (válság van, kevés esküvő..stb .), próbáld meg.
45 szeletes. :S
Üdülési csekkből fogjuk fizetni.
bakker....., az tényleg sok, és én is három emeletest szeretnék
az kb hány főnek elég?
mi 100-120-an lennénk
Ott nincs.
Szerintem a 60-70 ezer az a reális.
és amit végül is választottatok, ott mennyi??
és ti hol tartjátok? és mennyi az átlagár szted?
Le se merem írni: 35 000 lesz.
3 emeletes :S
Amit mi néztünk, az 70 lett volna.
Végül azért döntöttünk a másik helyen, mert akivel beszéltünk, folyton mellébeszélt, eltért a tárgytól, ha kérdeztünk, figyelmen kívül hagyta.
Így a mostaninál nem kell fizetni.
De szerintem a 125 az nagyon sok!!!
lányok, ma megyek tortát nézni, és fogalmam sincs, hogy mennyibe kerülhetnek az esküvői torták...
nektek mennyibe került?
Kiki nagyon sok boldogságot!!!!!!!!
Milyen a házasélet?