Esküvő 2010 (beszélgetés)
Szerintetek a szalvétát mennyivel korábban tűrjük össze?
Gáz, ha nagyon úgy marad, ahogy összetekertük?
A kellemest a hasznossal.
Péntek délutántól vasárnap délutánig.
Visszafelé pedig beugrunk két helyre meghívót osztogatni :)
Hány napra mentek?
Kell is néha egy kis pihenés.
Mi is jövő pénteken megyünk piheni.
Először Balcsira akartunk menni, de ahol a télen voltunk, nem volt hely.
Így most Bikácsra megyünk :)
Nálunk pár napja írtották őket, dehát ilyenkor már késő. Szerencsére nálunk is van szúnyogháló, így nincs esélyük a lakáson belül. De férjem esténként eljár futni és mondta, hogy amíg fut nincsen gond, csak ha megállna pihenni, ezerrel támadják.
Mi Pest megyében vagyunk és felállítottuk a kertben a medencét. Tegnap előtt éjfél körül kimentünk fürödni és engem akkor csipkedtek össze. Tényleg 6 után nem szabad kimenni a lakásból. Mi tettünk az ablakra és ajtóra is szúnyoghálót, emellett Raid night and day be van dugva, de egy lapocska csak 8 órán át véd. Azt 6 körül szoktuk bedugni és talán most jobb egy fokkal.
Majd csak a jövő hét pénteken megyünk, de már nagyon várom. Köszi!
na igen...drukkolok, h elmúljon!:)
Irix-szel fújjuk a hátam, így nem viszket annyira. Munkahelyen elég vicces lennék vizespólóban, de otthon lehet, hogy kipróbálom, hátha segít! :)
A legnagyobb melegben nem vészes a szúnyog téma, de 6 után, ha kezd kicsit lemenni a nap, menekülni kell! A víz amúgy nagyon kellemes, igazán csak a vízben volt nyugtunk a szúnyogoktól :) Állítólag 24 fokos a víz, de lehet, hogy több is! Jó pancsolást nektek!
Nappal is sok a szúnyog a parton? Mert a jövő hét végén megyünk Siófokra. :-)
Fürödtetek is benne?
ha nedves pólóban vagy, az nem segít? a víz hűsít, és akkor hátha nem viszketnél...
Hú, az tényleg nagyon sz*r!
Szombaton mi is lementünk a partra, megnézni, hogy milyen a víz. Jelentem, a Balaton vize nagyon kellemes, viszont a szúnyogoktól nem lehet megmaradni a parton. :( Rajtam kereken 54 csípés van, ebből 32 a hátamon. Most szenvedek, hogy szombatig ne vakarjam véresre, pedig már kenem mindennel, de nagyon viszket!
Érdekes.
Mi is gondoltunk rá, ha már ott van mellettünk az uszoda, de nem akarom a sminkem és a hajam tönkretenni :D
Csajok.....kb. 30 szúnyog csípett meg tegnap este....főleg a lábamat. Nagyon kellemetlen.
Sziasztok!
a hétvégén elkezdtük kihordani a meghívókat.
Hát elég fura volt. :S
Majd írok egy beszámolót a naplómba :)
Hátigen, biztos érdekes lesz, de mi azért maradtunk a hagyományosnál :D
Hát igen, ahány ház annyi szokás. Azért biztosan jó buli lesz, csak sajnálom, hogy nem lesz tánc.
ez nagyon komoly,de abszolút nem esküvős nekem legalábbis nem! ennyi erővel egy kerti grillezés közben is kimondhatnák a boldogító igent, dehát szerencsére nem vagyunk egyformák! Ennél már csak az lenne gáz, ha nem lenne jó idő
Hát ez tényleg eredeti és egyedi ötlet! Erre tuti minden vendég emlékezni fog évek múlva is!
Huuuuuuuuuu4!!DE izgi!!!!NAgyon nagy lehet majd!!Tok ujmodi dolog!!!HOgy ez nekem miert nem jutott eszembe?!!!:)
A szertartás és a fogadás előtt lesz a fotózás és persze esküvői ruhában. Este meg fürcsi a nagy melegben. Tánc helyett pancsi. :-)
Na ilyenről még nem hallottam =) És akkor milyen lesz a menyasszonyi ruhája? Bikini fátyollal? =) Nem kekeckedek =)
Nincsen ma senki?
Sogornőm (férjem húga) most hívott, hogy az ő esküvőjükre, ami 6 hét múlva lesz, vigyek fürdőruhát is. Mert neki a polgári után egy állófogadás lesz, majd az anyósánál egy vacsi, medence partyval. Ő meg persze fehér fürdőruhát tervez. :-)
Mit szóltok?
Én is így voltam ezzel, de persze apró bakik voltak, szinte mindenhol vannak, de nem foglalkoztam vele. A fontos, hogy ezeken ne bosszankodj akkor.
nem izgulok,csak szeretnem ha minden tokeletes lenne,de tudom nem lesz!valami ugy is lesz!!!:(
További ajánlott fórumok: