Esküvő 2010 (beszélgetés)
Neked mennyi idő alatt készült el?
Jól láttam, hogy több helyen olyan kontytű volt beletűzve, aminek dísz volt a végén?
Kontyot szeretnék.
Most már elég hosszú a hajam, de nagyon idegesít.
Lagzi után rögtön le is fogom vágatni :D
én is mindig tudatosítom a párommal, hogy vele vagyok, és mindenben segítem!!! ezt csak így lehet..... tényleg!
még mindig rövid hajat szeretnél??? néztem az oldaladon..
Szerintem nagyon sok család van ezzel most így.
Ahogy nektek, úgy nekünk is vissza kellett fogni magunkat.
Meg persze az esküvő is jött.
De soha nem jutna eszembe őt okolni ezekért.
Inkább örülök, hogy van nekem, és igyekszem benne tudatosítani, mindenben mellette vagyok.
Látom, ahogy egy fárasztó nap után tényleg egy kis elismerésre vár. Ilyenkor jól esik befeküdni a tv elé, és összebújva filmet nézni, vagy beszélgetni.
valóban mind a két félnek tennie kell! csak nagyon szar a gazdagág! mi megszoktunk egy jó anyagi háttért mind a ketten, és úgy néz ki, hogy hosszútávon ebből le kell adni! jó vagy nem jó, ez van.
vissza térve a boldogságra....
írtad, hogy ő a másik feled! ez tényleg nagyon jó, és értem is.
mivel nekem már van egy gyerekem, ezt nem teljesen így érzem..,
azt imádom, mikor hárman leülünk vacsizni gyertyafényes asztalhoz este a teraszon, ekkor teljes vagyok!
de van hogy a fiammal kettesben is ugyan ezt csinálom, és akkor is teljes vagyok, és nem hiányzik semmi, és senki.....
háát, ez van.....
Az én boldogságom vele teljes, egyedül nem lenne jó. Persze néha van szabad program külön, ő elmegy edzeni és barátnőzök, de akkor is gondolok rá és örülök, ha újra látom. Egyedül már nem lennék boldog és nem függök ilyen téren tőle, hanem ő a másik felem.
Anyagilag szerintem minden családban mind a két félnek tennie kell, hogy biztonságot teremtsen a mai világban, de ez persze nem csak rajtunk múlik. Amikor őt választottad, akkor ezt is tudtad és elvileg el is fogadtad.
Igen, ez így van
Bármit megtehet, ha te nem akarod a boldogságot, sosem leszel boldog.
Ő most mennyi idős?
nem szeretném, ha eltűnne!!, még régebben volt egy nagyobb vitánk, és majdnem ráment a kapcsolatunk, és szörnyű lett volna, ha elveszítem!!!!
igazából amire már rájöttem, az hogy a boldogságot nem a társtól kell várni, nem tőle kell függeni a kapcsolatban!!
magunkkal kell boldognak lenni, és egyedül is jól kell hogy érezzük magunkat!!
nálam ez meg is van, imádok a párommal lenni, de egyedül, meg a barátnőkkel is nagyon jól érzem magam, és boldog vagyok akkor is, amikor nincs velem.
a boldogságom nem a társamtól függ, ő csak hozzá járul, hogy jól érzem magam a bőrömben.
a helyzet a következő..., nekem már van egy 5 éves kisfiam egy 9 éves kapcsolattól, és a mostani párommal 2 éve vagyunk együtt. nagyon szeretem, kétely nincsen, csak fiatalabb nálam 5 évvel és tudom, hogy hülyén hangzik, de az anyagi biztonságot nem látom benne...., pedig imádom!!!
félek, hogy nekem kell mindent le tenni az asztalra, hogy megélhessünk.
Ilyen pánikom nem volt, a páromban és magamban is biztos voltam, tduom, hogy ő az igazi.
Inkább kicsit azon pánikoltam, hogy minde rendben menjen.
Neked kétejeid vannak magadban vagy a pároddal?
De igen.
Többször eszembe jutott, mi lesz, ha azután találkozom valakivel, miután hozzámentem a páromhoz, és azt fogom érezni, ő az igazi? Vagy ha a házasság után döbbenek rá, mégsem ő kell, mert van egy olyan szokása, amit nem szeretek stb.
Vagy ha pár hónap múlva egyszerűen csak megunom.
Aztán arra gondolok, lassan 6 éve vagyunk együtt, ennyi idő elég volt, hogy alaposan kiismerjem.
Nem vágyom másra, beérem vele. Néha még sok is :D
És ha elbizonytalanodnál, gondolj arra, mi lenne, ha ő nem lenne ott, egyszerűen csak eltűnne.
Mert ha igazán szereted, akkor első gondolatod, hogy belehalnál a hiányába.
csajok, Ti nem pánikoltok az esküvő előtt?
biztosak vagytok magatokban?, és a párotokban?, hogy ő az igazi????
Hát szerintem ha egy hete vagy két hónapot áll akkor is úgy marad, talán ha csak "frissen készítenéd, akkor nem állna össze.
Nekem ezzel nem volt gond, a pincérek helyezték fel a két szalvétát, bordóban egy fehér szalvéta.
Most csinálgatom a szalvétagyűrűket, és azon gondolkodtam, ráhúzzam-e a szalvétára.
Úgy könnyebb tárolni, és mivel utolsó héten még végig dolgozni fogok, a hétvégék maradnak csak az utolsó simításokra...
Csak nem tudom, mennyire "áll" úgy össze. Gáz-e, ha a szalvéta összetűrve marad akkor is, ha szétszedik.