Esélyes, hogy megcsal a párom? (beszélgetés)
Szakítás után a
- a hülye sír
- az okos talál másikat
- a rafkósnak meg ott a tartalék!
Lekell tesztelni a csajt.En csinaltam anno vagy 10eve.Írnek neki egy mailt facebook utenetet smst barmit tök mindegy a lenyeg a tartalom.
Pl:
Szia Viktória!Nagyon elveztem veled azt a múltkorit hianyzik a tested stb..mikor ismeteljuk meg?
Valami ilyesmi.
Nalam anno nem jott be mert kiderul nem csalt meg az illeto a lany visszairt h hulye vagy nem tortent semmi😂
Na kivanom h te is ilyen valaszt kapj.
Nagyon úgy néz ki.
Vagy csak szeretne.
De az idézett Viktória szösszenetek alapján ami késik, nem múlik.
Én emelt fővel elküldeném a csába, azt annyi.
Én két lábbal rúgtam volna ki az ajtón.
Ha szeretne akkor nem írt volna ilyeneket neki.
Szerintem nem ilyen a baráti szivózás ez màr több ennél.
Kitartás!
Miért kell babapunci beretválásról beszélni? És haver exnőjével?
Mi az, hogy kádból fotókat küld a csajszi?
Taliztak is tuti.
Szakítani kell vele! Bocsi,de nekem is volt ilyen én is néztem az exem telójàt, mert mindig volt valami megérzésem és mindig talàltam valamit. Kibeszélt lànyokmal meg haverjaival, meg lànyoknak írkàlt, velem sose törődött.
Ne csináld ki magad! Szakíts vele.
Igen.
Ráadásul mindig a párod ír rá elsőnek.
Én nagyon gyorsan megmutatnám neki a Viktória felé vezető utat.
Ha a gyanú felmerül, van egy megérzésed, akkor az általában nem véletlen.
Viszont nagyon ügyes, hogy mindig azt hozza ki a beszélgetésekből, hogy te vagy a féltékeny, a hisztérika stb.
Ha ebben a kapcsolatban maradsz, akkor esélyes, hogy te folyamatosan kutakodni fogsz utána, feszült, bizonytalan és ideges leszel.
Kell neked egy olyan férfi, aki ebben a helyzetben tart?
Nehéz ezt megmondani.
Abban viszont biztos vagyok, hogy ettől a gondolattól, ettől a kérdéstől már soha nem fogsz megszabadulni ezzel a fiúval kapcsolatban.
Hogy fogalmazzak ,hogy ne legyen sértő? Heti szinten hallok ilyen sztorikat sajnos.
Végül dugattyú a vége.
"A telefonjat kettesben hagyta velem"
Muhaha, ezen felröhögtem. Bocsi.
Kérdésedre válaszolva igen, esélyes, hogy megcsal a párod. Sőt, szinte biztos. Sőt, a vázolt szitu is megcsalás egy bizonyos szinten.
Sziasztok!
Erdekelne a velemenyetek az alabbi helyzetrol:
Oktoberben bukkant fel a kovetkezo sorokban szereplo holgyemeny. Az emlitett honapban egyszer a baratom hazaallitott munka utan, mondta hogy osszefutott egy regi lany ismerosevel, de nyugodjak meg nem volt koztuk semmi soha, haverja excsaja, megittak egy sort. Egyszer en is megismerhetnem, mert hasonloak vagyunk, tuti jol ki ia jonnek vele. Ezutan feledesbe merult a dolog.
November elejen tortent azaz eset, hogy este egyedul voltam otthon, o meg dolgozott, filmezni akartam. Felnyitottam a laptopjat, es a sajat facebookjaba volt bejelentkezve. Nem tul kedves dolog, de beleneztem. Ekkor lattam h oktober vegen beszelt ezzel a bizonyos lannyal. Megnyitottam az uzenetet es egybol felkaptam a vizet, plane hogy a legutolso uzenet a lanytol egy furdokadban fekvos kep volt combtol lefele, de szerencsere nem latszott rajta swmmi intim. Visszatekertem es nagyjabol a beszelgetes vhogy igy nezett ki:
Parom: micsi?
Lany: pancsolok, lassan megyek kozmetikushoz gyantaztatni
Parom: babap*nci lesz?
Lany: dehogy, ott nagyon faj a gyantazas!
Parom: es meg mindig agyon szoliztatod magad?
Lany: meg mindig eleg barna vagyok. Na csinalok egy kepet neked
Itt jott az a bizonyos kep
Parom:😍
Lany: majdnem a zuhanyrozsaban csinaltam neked kepet
Parom: nagy baj lett volna😀
Itt a parom kuldott neki egy zenet, mire a csaj annyit reagalt h na mivan, a p*ncim mar nem is erdekel?
Kerdore vontam a baratomat. Teljesen kiborult, hogy hogy kepzelem ezt h a privat dolgaiban kutakodok, hogy nem lehet mellettem maganelete, rohadt gyorsan fejezzem be stb. Tobbet bele nem nezhetek a facebookjaba, se a telefonjaba.
Kesobb nyugodtabban megbeszeltuk,hogy abban a kepben semmi nincs, a tobbi meg haveri verszivas. Nagyjabol lenyugodtam ezek utan.
November kozepen tortent a masodik eset. A telefonjat kettesben hagyta velem es igen, beleneztem, nem birtam ki. Tudni akartam h beszeltek e azota. Es mint kiderult 1 honap kihagyas utan ujra beszeltek.
Ez igy nezett ki:
Parom: szia viktoria
Lany: szia bence. Mizu?
Parom: semmi sok. Gondolkodom es eszembe jutottal, meg hianyollak
Lany: gondolom mennyire😆
Parom: jovohet hetvege fele raersz?
Lany: meg nem tudom a beosztasomat. Miert?
Parom: egy limonade majd?
Lany: oke
Na ezt nem tudja a parom h elolvastam. Itt azon idegeltem fel magam h termeszetesen akorra beszelt vele meg talalkozot, amikor en 3 napig nem voltam a fovarosban. Ez mar gyanus volt. Rakerdeztem mit csinal majd 3 napig? Valasza: unatkozni fogok nelkuleled meg hianyozni fogsz. Mondtam neki celzaskeppen h talizzon vmi ismerosevel. Ahhh csak melo lesz, ilyenwkre nem lesz ideje. Amugy 15 orakat dolgozik.
Majd amikor visszajottem a fovarosba, a telefonja ismet a kezembe kerult h kideritsem talalkoztak e. Errol szinten nem tud a parom. Mar masnap irt a lanynak.
Parom: szia csinike
Lany: szia
Parom: ramersz ma vagy holnap munka utan?
Lany: attol fugg mit akarsz
Parom: tobb penzt es tobb szexet 😀
Lany: 😆😂 hajnalozok mind a ket napon
Aztan itt meg volt vmi kis irogatas, de a lenyeg nem derult ki sajnos.
Par napja meg kuldott egy vicces kepet neki a lany,amire 😀vel valaszolt es ennyi.
Par napja probaltam ravezetni a dolgokra, mert persze ezek ranyomtak a belyeget a hangulatomra. Elmondtam neki h amiota viktoria a kepbe lepett, nem erzem magam tul jol. Valasza az volt, hogy fejezzem mar be, azota nem is beszeltek meg nem is talalkoztak. Engem szeret, sosem csalna meg, nem akar massal lenni, 15 ora munka melletr ilyenekre ninca ideje, a szabadnapunkat egyutt toltjuk mikor csajozna?
Minek tervezne velem februarban osszekoltozest, minek terveznw velwm a karacsonyt h legyen mint legyen stb stb, ha megcsalna...
Erdekelne a velemenyetek ☹️ 1 eve vagyunk meg csak egyutt, de nagyon fajt ezt olvasni, mert nem igy ismertem meg. Azota felhoztam neki h mikor ismerhetem meg a leanyzot, ha mar o ajanlotta fel, de mar huzza ra a szajat. A csaj pedig tenyleg egy haverja exe, aki tenyleg azinten ejjel nappal dolgozik.
Az ismeroseim egyik resze azt momdja gyanus, jobb ha odafigyelek ra, a masik resze h en porgetem tul a dolgokat, lehet nem is talalkoztak meg semmi es ne csodalkozzak h nem mondja el h esetleg neha napjan beszelnek, plane azok utan, amilyen fesztivalalt lemuveltwm az elso eset ota. A viselkedeseben nem volt valtozas, a telfonjat azota se dugdossa, semmi gyanus dolgot nwm veszek eszre...
Tanacsokat tudnatok adni? Koszonom, ea bocsanat h hosszu lett 😅
További ajánlott fórumok:
- Tegnap kaptam egy névtelen levelet hogy megcsal a párom, név is van hogy kivel, ö tagad ezerrel, van egy lányunk.Ti mit tennétek?
- Úgy érzem megcsal a párom, ha voltál ilyen cipőben segíts!
- A párom megcsalt, szabaduljak, vagy maradjak?
- Nem tudom feldolgozni, hogy a párom megcsalt amikor én szültem
- Azt álmodtam, hogy megcsal a párom egy nővel a szemem láttára és akkor megfogja a kezem egy kislány, aki elvisz onnan. Mit jelenthet ez?
- Szerintetek van annak valami jelentősége, hogy mostanában mindig megcsalom a párom álmomban?