Azt álmodtam, hogy megcsal a párom egy nővel a szemem láttára és akkor megfogja a kezem egy kislány, aki elvisz onnan. Mit jelenthet ez? (beszélgetés)
Azt jelentheti, hogy menj el onnan, hagyd el a férjedet. Vagy azt, hogy pont fordítva, nézz félre, nézd el neki. Nem tudom...
Azon vagyok,csak félek,hogy be fogok fordulni....Most fogok diplomázni,és jövőre se munka,se suli nincs egyenlőre.....Itthon meg nem bírom ki,,,,
Bizony nem könnyű,de lesz még ilyen az életben,úgyhogy kapj fel a változás tevéjére,és találd ki most az "életem a szelem után"című fejezetedet.Jól fogod tudni használni később is,a következő kudarcnál.
A kislány-elvezetős szerintem is ezt jelképezi.
A halál meg(a kislány halála),úgy tudom,valaminek a végleges lezárását,ami után új kezdődik.
Mindenki ezt mondja,de sajnos most nem viszonozták,és ezt nem könnyű kiheverni :(
Angeel, próbálj meg picit kijönni ebből az álomvilágból, nem szabad az életünket elálmodni. Menj társaságba ismerkedj, szerezz tapasztalatokat, és meglátod a szerelem nem rossz dolog, főleg ha viszonozzák.
Gribeldi,nem rossz a fejtegetés,de tudom ki volt az a kislány.:) És azt a kislányt nagyon szeretem a való életben :D Én arra gondoltam,h a kisgyerek a szerelem jele,és hogy elvezetett onnan,azt jelenti,h hagyjam ott,lépjek tovább.....De azzal a kislánnyal álmodtam már korábban is,de sajnos azt,h meghalt.És,ha ő a szerelem jele,akkor a szerelem halt meg az álmomban ezek szerint....Am a szerelem szar :D
Engem nem csak gyümölcsök ês zöldségfélék üldöznek, de az biztos, hogy nem túl jókat álmodom ilyenkor.
A megcsalás ugyan más mûfaj, de talán nem tartozik a kellemes álmok közé...
De persze ha Te nem szoktál...
Csak hogyan NE használjuk tájékoztatót.;)))
Jaj de édi vagy.:) Átadom;))))
Adrienne 2, üzenem a lánynak akinek a képét feltetted adatlapodra, hogy nagyon szép:))))
Persze, ajándék golyóstollat adtál mellé? Meg céges matricát?:))))
Na ,nem foglalkoztam én az álmaimmal addig se.Meg most se:).Amúgy ha vihető volt ,vigyék.Nem volt kár érte.;)))
De ,csak eltűnt a seprőm!;)
Bár igaz, nem vagyunk egyformák:)
Ha túl sokat vacsorázom akkor én olyat álmodom, hogy jön egy óriási kaliforniai paprika ami be akar kebelezni...
Nem olyat, hogy megcsalnak
Szerintem azt, hogy túl sokat vacsoráztál! :)
Angeel, sztem a kislány aki elvezetett onnan, az te voltál:)
Legalábbis álomfejtésben így szokás:
-arról álmodsz amitől félsz vagy amit szeretnél
A benned élő kislány pedig elvezetett, hogy ne lásd ezt, mint minden kisgyerek amikor becsukja a szemét ha olyat lát, amitől fél
Tetszett ez az interpretáció? :)
Miért nem lőtted le előre??:)
Most már a te bajod, még az álmod is megmondta...
Próbálnék,de nem megy :( Valaki átprogamozhatná az agyam...:D
Keresmán másik pasit.:)Ja és szépeket álmodjál.));
Ajj miért nem tudja megmutatni,ha szeret....Sajnos csak az ellenkezőjét látom a cselekedeteiben....Akkor nem lenne ez,és boldogok lehetnénk.....Lehetne egyszerűbb is az élet :((((
Remélem,h nem a megérzéseim jók,hanem ennyire féltékeny vagyok...Mondjuk a féltékenység sem olyan jó érzés :(((
én is mindig megálmodok mindent.:D..
Érettségi tételt, ,költözést, új munkahely stb,...
de nem minden álomnak van jelentősége.
Szóval kirúgtad, mert úgy érezted, hogy annak ellenére, hogy azt állítja, hogy szeret, nem szeret.
És most azt mondja, hogy nem érdekli az a lány,akivel álmodban megcsalt, te ezt sem hiszed el.
Az a kérdés hogy vajon nagyon jók a "meg"érzéseid, azaz jók a szenzoraid mások érzelmeire, vagy a saját félelmeid rabja vagy?
Még ezt nézd meg!
[link] embedded&v=A43JOxLa5MM#!
Nem! Arról álmodtál,amitől félsz,ami foglalkoztat. Szerintem ne az álomnak tulajdoníts jelentőséget,hanem a valóságnak.
Ez nagyon érdekes!Valaki lehet,hogy vigyáz rád odafentről.Jobb,hogy kiderült,minthogy hazugságbn éltél volna ki tudja,h meddig! :(
További ajánlott fórumok: