Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Érzelmi megcsalás fórum

Érzelmi megcsalás (beszélgetés)

1 2 3
15. birebora (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 17. 20:21
Nyilván tetszik neki a csaj.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - 9b10f3d7ff)
2021. aug. 17. 20:12
Nagyon sok veszekedésünk emiatt volt, hogy én elmondtam, hogy nekem a lájkolgatás nem oké és megbánt vele. Egy kis időre abbahagyja aztán újra elkezdi. Most már nem lajkol csak a csajt nézegeti hetente...
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Kannanana)
2021. aug. 17. 20:09

Sajnos az én szüleimnél nincs rá lehetőség. Náluk lenne viszont én nem vagyok még anyagilag független a szüleimtől és azt se szeretném, hogy ő vagy a szülei tartsanak el.

Sajnos én is ettől tartok, hogy ő úgy érzi, hogy nem élte ki magát. Viszont én mondtam neki, hogy én nem tarzom vissza, ha neki nem jó így menjen csak ne hazudjon nekem, meg ne tartson maga mellett addig, amíg nem jön más én pedig sok szép évet elpazaroltam a fiatalságomból.

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Liliom10)
2021. aug. 17. 20:06
Tudhatja nagyon jól, hogy nálam hol a határ mert ezt elmondtam már sokszor. Ha viszont ezt felhoznám, hogy tudom, hogy a csajt nézegeti én lennék a "betegesen féltékeny".
2021. aug. 17. 19:40
Kérdezd meg miért nézegeti a lány profilját, nézeget mást is? Nem kell ezt túlbonyolitani, ennyire egyszerű.
10. kannanana (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 17. 18:00

Ez tényleg fura. Akkor már 23 évesek vagytok. Persze a tanulás nehezítő körülmény, de amúgy arra lenne lehetőség egyáltalán, hogy ő a te családodhoz, vagy te az ővéhez költözzön?

Akár az is lehet, hogy nem élte még ki magát, és nem akar annyira elköteleződni még. Nekem ez jut eszembe erről a történetről. Kényelmes, mert van egy kapcsolata, meg megszokta, mert 5 év elég hosszú idő, de vagy nem felhőtlenül boldog, vagy elmúlt a rózsaszín köd és nem tudja eldönteni, hogy mit akar valójában.

9. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 17. 17:50

"Viszont, ha kérdezem akkor mindig azt mondja, hogy szeret."

Ha ezt kérdezni kell, hogy szeret-e, régen rossz, még csak magától sem kell mondania, azt érezni, éreztetni kell.

Ha beszéltél már erről vele, hogy rosszul esik ez neked, akkor csaknem szeret eléggé ahhoz, hogy a te lelked ne sértse meg. Nem ez az igazi társad szerintem, ha eljön az igazi, azt érezni fogod, mert te leszel a királynője, a mindene, vigyázni fog a lelkedre is.

8. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 17. 17:46

Igen, nekem is ez érzelmi megcsalás lenne. A nőknek legtöbb esetben jók a megérzéseik. Egy dokumentumfilmben mondta a magánnyomozó a nézőknek, hogy azok a nők, akik hozzá fordultak, hogy gyanakszanak a párjuk hűtlenségére, 80%-uknak igazuk volt.

Ha még nem lépett félre a párod, most beszélgess el vele nagyon komolyan, hogy hol kezdődik nálad a hűtlenség, mi az, ami miatt már szakítanál vele, és nem bocsátanád meg, amit tett ! Tudja csak, hogy hol a határ ! Nehogy később legyen hűtlen, mikor már házasok vagytok, netán gyereketek is lenne !

Az én felfogásom szerint az is hazugság, hűtlenség, amit már nem mer elmondani Neked, vagy megmutatni a telefonjában, gépen.

Mielőbb ülj le vele, lehetőleg olyankor, mikor van pár nyugodt órátok, és nem zavar senki! És ne hagyd, hogy mellébeszéljen !

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Kannanana)
2021. aug. 17. 17:27
18-ak voltunk mikor összejöttünk. Én jelenleg még tanulok. Viszont a párom nagyon éretlen gondolkodású. Nem akar hallani eljegyzésről, de arról volt szó, hogy mi lesz majd ha összeköltözünk. Szóval ez is olyan fura...Olyan mintha akarná is meg nem is. Lehet akarja ezeket csak nem velem...
6. kannanana (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 17. 16:45

A "csak fáradt" egy nagyon alapvető kifogás. Nekem a szakítás előtti napokban/hetekben jelent ez meg hol az én oldalamról, hol a másikéról. Persze nem törvényszerű, csak azért ne legyél túl naív.

Én mondjuk nőként nem értem ezt a lájkolgatási problémát, hiszen akit lehet vinni, azt vigyék is, mert érte nem kár, egyéb esetben meg lehet egy ismerős/barát, aki mellesleg szép. Én pl (most meg leszek kövezve de) lájkoltam az egyik exem legújabb profil képét szakításunk után közvetlenül, mert vicces volt, sőt utána fél évvel később elért valamit, amire nagyon vágyott egész életében és azért is kapott egy lájkot. Van olyan, akinél mystory-ban láttam képet az új barátnőjéről és az első gondolatom az volt, hogy milyen szép a lány, és hogy mennyire összeillenek, és, hogy remélem boldog. (vele mondjuk keveset voltunk együtt és nem nagyon voltak érzelmek)

Ami még szemet szúrt, hogy 5 éve vagytok együtt, és amikor találkoztok akkor törli az előzményeket. Nem laktok együtt? Mennyi idősek vagytok? Mikor kezdődött ez a kapcsolat?

5. 80ASIQ (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 17. 16:29
Bár tudnék valami okosat mondani!
2021. aug. 17. 15:21

80ASIQ

Viszont, ha kérdezem akkor mindig azt mondja, hogy szeret. Ha valami problémám van számíthatok rá, megvigasztal. Mondtam már neki, hogy úgy érzem furcsán viselkedik velem, de erre azt a választ kaptam, hogy neki nincs semmi gondja csak fáradt. Szóval van mikor érzem, hogy szeret, de van mikor úgy érzem, hogy már nem.

Veszekedéseink voltak természetesen, többnyire amiatt, hogy elmondtam, hogy nekem nem esik jól, ha más lányokat lájkolgat, főleg nem exeket. Tudom, hogy ez nem teljesen az ő hibája, mert az az én problémám hogy nem tudom magam szeretni meg elfogadni, viszont ezzel, hogy már jó párszor elmondtam neki, hogy engem ezzel megbánt, nem segít.

2021. aug. 17. 15:05

Van olyan, hogy kihűl egy kapcsolat.

Kíváncsi lennék, mi miatt volt a veszekedés. Illetve biztosan volt több is.

Egyetértek Andi6020-szal.

2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 17. 14:20
Beszélgessetek. Ez az egyetlen tanácsom.
2021. aug. 17. 14:16
A párommal 5 éve vagyunk együtt. Minden ment szépen, de az utolsó veszekedésünk óta úgy veszem észre, hogy a barátom nem szeret úgy mint azelőtt. Mintha megváltozott volna benne valami. Nem úgy néz rám, mintha kevesebb lenne a fizikai kontaktus közöttünk és nem miattam. Aztán megláttam, hogy egy bizonyos lány profilját megnézte (pedig tudja, hogy engem zavar az ilyesmi). Aztán megtettem, amit sosem akartam, beléptem a fiókjába (tudom, hogy nagyon nem helyes). Így jöttem rá, hogy heti rendszerességgel nézi a lány profilját, mikor pedig találkozunk törli a keresési előzményiet. Engem ez nagyon elszomorít és lelkileg megtört. Mit tanácsoltok? Nem tudom, hogyan hozzam fel ezt a témat. Én nagyon szeretem őt és nem akarom elveszteni, de úgy szeretném, ha ő tisztelettel bánna velem és nem csinálna ilyent, mert nekem ez felér egy érzelmi megcsalással.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook