Erotikus levelezés (beszélgetés)
Szóval aki nem szán akár indirekt módon közönség elé valamit, az meg sem írja. Pláne nem egy író.
Nem te mondod meg, hogy miről írjak véleményt, pláne azok után, hogy egy tökre nem releváns válaszodra (aminek kb. az volt az értelme, hogy te művelt vagy, hadd lássa a világ) ennyi karaktert pazarlok.
"Mily csodálatos, hogy azok a vörös rózsaszirom ajkaid legalább annyira jók őrült dallamokra és dalokra, mint a csók tébolyára."
Hm.
Abban az értelemben, hogy legyen mire maszturbálni, biztosan nem erotikus.
De ez még irodalom nélkül is megoldható.
Sok író van, akinek egyes írásait a haláluk után találják meg.
Kafkáról közismert, hogy az írásai jó részét nem szánta közönség elé.
Más a nárcisztikus megtartása annak, amit leírt az ember, és más kiadatni.
Azt nem tudom, hogyan maradt fenn a levelezés. Lehetett éppen a szerető hagyatékéban is...
De látom, az irodalom kevésbé érdekel. Csak akkor ne mondj véleményt róla, vakok sem értekeznek a színekről.
Keress rá.
Létezik, hogy nem hallottál még Wilde-ról?
Láthatóan nem hallottál még Oscar Wilde levelezéséről.
Nyugi, a műfaj létezik. Irodalmi szinten.
Szerintem ez a műfaj nem létezik :D Mármint az erotikus levelezés.
Férfiként lehetetlen azt megcsinálni, amit mondjuk én pl. szeretnék, hogy egy nővel erotikus levelezés címén - írd és mondd - erotikusan levelezünk.
A fórumozó férfiak 99,87 %-a dugni akar, az "erotikus levelezés"-nek nevezett dolgot gondolja ehhez kapunak. A nők, akik ilyenre vetemednek, szintén dugni akarnak, ámde ők nem azért, mert nem látták ellenkező nemű nemiszervét már 5 éve, hanem mert szépségük lassan fonnyad, életük monoton, és kalandra vágynak; ez a kaland általában azt jelenti, hogy hejcegnőként szeretnék újraélni azokat az érzéseket, amiket már 10-15-20 éve nem tapasztaltak, azaz szeretnék körbeajnároztatni magukat. Ha sikerül kiválogatniuk a nekik érkező hatszáz darab levél és péniszfotó közül egy-két olyat, akik erre hajlandóak, akkor azzal találkoznak is előbb-utóbb, de inkább előbb.
És akkor vannak a párok. A "mi nyitottak vagyunk" párok. A legrosszabb. Változatosságot szeretnének vinni szexuális életükbe, ami mindig a hármas szexet jelent a két pasival ugye, meg az egy darab nővel. Úgy mérik fel a portékát, mint valami lovat. Ki az a barom, aki ebbe belemegy (van sok) egy általában már nem túl szép, de bőszen válogató nővel, meg egy löttyedt hasú, borotvált f.szú, 50-es férjjel? Nem is értem.
Olyan, hogy találkozó nélküli, szigorúan erotikus levelezés olyan dolgokról, amit a környezetének és a párjának sem vall be egyik fél sem, mindez értelmesen, fantáziadúsan előadva(ami szerintem a legjobb dolog), az szerintem jóformán lehetetlenség.
Üdv!
Én férfi vagyok, de férfival nem leveleznék ebben a témában.
Csak a másik nemhez tartozóval.
:)
Volt nemrég egy hónapokig tartó levelezésem egy lánnyal.
Egy idő után szinte csak a szex volt a téma, el is gondolkodtam, hogy nem férfi-e az illető, mert mindig oda kanyarodtunk. De aztán bebizonyosodott, hogy tényleg lány.
Izgalmas volt. :)
Sziasztok!
Ez a fórum nem nagyon müködik!
Jól látom?
Sziasztok.
26 éves hosszas beszélgetésekre vágyó srác vagyok.
Ha valaki szeret beszélgetni és a leveleibe egy kis erotikát is becsempészni akkor írjon:
merhamorf1991@gmail.com
Azért ezzel a felhívással kezdem ebben a fórumban a pályafutásomat, mert akármennyire is próbáltam felvenni a beszélgetés fonalát egyszerűen nem ment.
Ebben is segíthettek, hogy éppen merre halad a beszélgetés.
Igen, az egyik fél mindig többet akar.
De ez a "nemvirtualitás" világában is így működik.
További ajánlott fórumok:
- Ha az emberek a párjuk összes mozzanatáról, beszélgetéséről, levelezéseiről, akár gondolatairól tudnának, vajon hányan maradnának együtt?
- Ti vissza szoktátok olvasni a régi e-mailes levelezéseiteket, sms-eket? Amik azoktól jöttek, akik fontosak nektek?
- Tudnátok nekem egy e-mail vagy egy levelezési címet adni adócsalás bejelentéséhez?
- A munkahelyemen nem tudok belépni a gmail levelezésembe, lehet, hogy letiltották?
- Női levelezés
- Gmail levelezésnél látja az első levelet, akinek továbbítva küldöm?