Érdemes szárítógépet venni?Milyet? (tudásbázis)
összetöri???
mit értesz ez alatt?
én meg a mostani 1000 fordulatos centri helyett 1200-asra vágyom
Szia.
A mosógép is új, mert ki kellett cserélni. Általában nem centrifugálom csak 600-ason....ennek jó nagy a dobja és nem tömöm tele...felültöltős Electrolux mosógép....
Szia, köszi... nagyon szomorú vagyok...neked az atlétatrikók ujját, azt a vékony részt nem cincálta szét???
A varrások mentén lesznek egyre nagyobb lyukak....és az a sok szösz normális...a férjem " ruhaevő"gépnek hívja és nagyon dühöz, mert az összes kedvenc atlétája tönkrement....
A szárítógép egyébként nem volt egy olcsó darab....a Mielét drágállottuk...de úgy gondoltuk, minőségi darabot vettünk....általában kímélő programot választok...csak az ágyneműt és a törölközőket szárítom a pamut programmal, ami a leghosszabb....
Sziasztok! Kb. fél éve vettünk egy Bosch kondezációs szárítógépet.
Vettem, hozzá gyapjú labdákat is, mert olvastam, hogy szebb esz tőle a ruha......
Sajnos az a tapasztalatom, hogy a ruhákból igen sok szöszmösz kerül a szárítógép szűrőjébe. Az atlétatrikókat, alsónadrágokat, pizsamanadrágokat teljesen tönkrettette,a varrás mentén először lyukak, majd szakadások keletkeztek. Normális dolog ez???? Talán a gyaplyúlabdák a hibásak?Nálatok hogy van? El vagyok keseredve, mert azért vettem , hogy ne álljon a ruhaszárító folyton a nappaliban.....de ha a fehérneműt , pizsamát ,pólókat nem szárthatom, vagy egy fél év alatt tönkreteszi , akkor nem volt sok értelme....
Üdv! A ruha tipusától is függ a szárítási idő hossza.
Pamutnál állíts be kb 3 óra (szekrényszáraz program)időtartamot és előtte 1000 fordulaton centrifugáld ki. A gép érzékeli a ruha nedvességét,mennyiségét,kb 2óra 30 perc alatt ki szárítja. Ha nedvesebb (alacsonyabb centrifugálás)vagy több a ruha mennyisége akkor valamivel később. Várd meg még a gép magától ki kapcsol!! Ne állítsd le hamarabb! A ruha még ekkor sem lesz csontszáraz érdemes utánna szárítón még "pihentetni" egy órán át a kivett ruhát mielőtt elpakolod.
2 óra 10 perces program csak vasaló szárazra szárít, (ki próbáltam)ekkor még valóban nagyon nedves.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Whirpool , 7 kg eco , a+ , AZA -799 szárítógépem van.Még nem tudtam,egy jó programot sem beállítani.Beállítom,mondjuk 2óra 10perc,majd 2 óra múlva azt írja 1óra 54 perc van hátra.persze egy idő után megállítom,és nem teljesen száraz a ruha.Mit csinálok rosszul?Köszönöm előre is a választ.
Vegyes töltet -speciális program a szárítógépben,
a mosógéppel pedig 800-as fordulatszámon centrizek "intensív 60 C" fokon.
A pólóim csak egy kicsit gyűröttek, de ha melegen szedem ki és átsimítom kézzel nem vasalok feltétlenül utána... de mondhatom minimálisra csökkent a vasalásom mióta a szárítógép meg van. Egy baj van csak vele, nagyon hangos.
Rosszul írtam ez a mosógépem. A szárítógép a Whirlpool AZA _ HP 7991 Hőszivattyús szárítógép
"A++" energiaosztály
7 kg szárítási kapacitás
6.Érzék AirCare funkció
SDD 5 - Smart Digital Display
EcoMonitor funkció
programozott befejezés
maradékidő kijelzés
szárazsági szint beállítás
kímélő és gyűrődésgátló opció
túlszárítás elleni védelem
speciális programok: selyem, gyapjú, ágynemű, fehérnemű program, gyerekzár
zárt fehér műanyagablakos kivitel
inox kezelőgomb
méretek: 84.5 x 63.2 x 59.6 cm- nagyon elégedett vagyok vele, nagyon hasznos dolog,
Köszi a választ!
Még nem választottam, keresem a megfelelőt :)
További ajánlott fórumok:
- Kinek mi a véleménye a szárítógépröl.Érdemes venni vagy nem?
- Kinek milyen trappista sajt jött be, milyet érdemes venni (nem gumis, nem íztelen)?
- Érdemes szárítógépet venni? Mennyire szárítja meg a ruhákat?
- Indesit mosó-és szárítógépnél a hosszú szárítós programokból ki lehet venni a szárítási programot?
- Melyiket érdemesebb venni: mosógépet és külön szárítógépet vagy pedig egybe a kettőt mosó- és szárítógépet?
- Milyen száritógépet ajánlotok, véleményeket szeretnék, hogy megéri -e venni?