Érdemes Hot Pant venni? (tudásbázis)
Sziasztok.
Szeretném a segítségeteket kérni.
Karácsonyra kaptam egy Hot Pan-t. Nagyon meg vagyok vele elégedve, csak egy bajom van vele: nem tudok benne levest főzni.
A pároméknál lakunnk, ahol lent a szülők, fent pedig mi. csak lent van tűzhely, fent nincs. Ezért is kaptam ezt a sütőedényt, hogy tudjak miben főzni, sütni. Van még fönt mikro, de abban csak a zacskós leves megy.
Szerintetek lehet belerakni a hot pan-be teflon talpú, vagy bevonatú edényt?
Szia !
Próbáld ki, szerintem nem fogod visszaadni neki!
Sziasztok!
Mi most próbáltuk ki a masinát. Azt szeretném kérdezni, hogy az normális -e hogy egy idő után-vagyi amikor elér egy bizonyos hőfokot kikapcsol a sütő.Mert a mién ezt csinálja.
Igen azt én is hiányoltam, hogy nincs leírva, hogy hány fokon kell készíteni az ételeket. De majd kitapasztalom.
Készítettem benne már rántott húst is :)
a magasságára értettem elsősorban hogy kicsi..
én egyébként tefa....enginio rajongó vagyok...talán ezért is néztem a teflon bevonat silányságát....
Hi mindenki.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet kivenni a serpenyőt tisztításhoz?
előre is köszi a válaszokat.
Én ma hurkát sütöttem benne, krumplival , finom lett és gyorsan elkészült!
Én már fánkot is sütöttem benne!
Este meghozták a HOT PAN-t, és a vacsit már abban készítettem el. Hát mit ne mondjak, eddig nem kellett csalódnom, mert nagyon jó :)
Érdemes kipróbálni.:)
3-at rendeltem, és mindegyikhez volt receptfüzet, bár abban csalódtam, mert azt hittem, hogy több recept lesz benne, de csak pár oldal az egész.
És az egyikhez megkaptam a kiszedő lapátot (ami Tefal) ajándékba :)
Ránézésre már meg is állapítottad hogy nem jó?
Először ki kell próbálni majd csak utána mondjál véleményt, nehogy elriassz valakit :))
Nekem ma hozzák, holnap ki is próbálom és leírom majd, hogy milyen :)
Sziasztok!
Én is szeretnék hot pan-t venni, de nem tudom, hogy megéri-e mivel nem tudom mennyit fogyaszt!
Felvilágosítanátok?
Köszi
egyébként nekem a legfőbb bajom vele, hogy szerintem kicsi és nagyon silány anyagból van....
kíváncsi vagyok hogy akik használják...rendszeresen...meddig marad jó ?
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet nagyobb tömbben marcipánt venni?
- Safeguard szappant hol lehet venni?
- Caola mosószappant hol lehet venni?
- Hol lehet venni Miskolcon Panthenol habot?
- Hol lehet Budapesten így novemberben tulipánt venni?
- Arcbarnítót szeretnék venni, mert roppant fehér a bőröm. Szerintetek melyik és mennyire hatásos?