Érdemes Hot Pant venni? (tudásbázis)
én rendesen elmosom, mint mást. eddig még nem volt vele gond :)
mondjuk nem dörzsölöm a durva szivaccsal.
Lányok, hogyan takarítjátok a sütőfelületet?
Ha csak úgy kitörlöm, akkor előbb-utóbb némi vastagabb racsagocs réteg keletkezik rajta. Mint amit már ugye lezsíroldóztam. Vagy csak a kopott felülettel történik meg ilyesmi?
Vagy rosszul töröltem.
..hát nem!!! Magadnak kell kitalálni, hogy mit csinálj meg benne!
Én csináltam már benne rakott krumplit is úgy, hogy nem főztem meg előre a krumplit, hanem nyersen belekarikáztam és hússal raktam össze, amit befűszereztem és hagyma karikákat raktam közé. Nagyon finom volt és hamar elkészült!
Jaj, lányok, nagyon jó fasírtot sütöttem benne.
Igan, ilyenkor több olaj kell alá, de még mindig nem olajfürdő.
Óvatosan takarítsátok utána :)
No, azt a párom főzte... De már nem emlékszik... :S Megpárolta benne a zöldségeket, mindenfélét. A rizst azt külön főzte, mert nem fért a hot pan-be, de lehet eggyütt is.
De nagyon finom puha volt a zöldség.
no és a zöldséges rizs???
ide mindenki recepttel jön :P
várjuk :)
:D
Én így készítem: A kifliket feldarabolom, én 4-5 kifliből csinálom, emmyi fért eddig max. Kicsit kiszárítom, addig darálok cukrot és mákot, ízlés szerint, rászórom és öntök rá olyan 6-8 dl tejet. Addig melegítem, amíg beszívja magába a tejet és kész is. Nagyon finom!!
Névnapomra kaptam egyet. Imádooom!!!
Valami isteni a benne készült mákos guba és zöldséges rizs!
Jók a referenciáim :) Na meg írok is majd neki a biztonság kedvéért:)
"Az utolsó vacsora" minden esetre az egyik legszenzációsabb palacsinta volt. Egyszerre 8 kicsit sütöttem benne. Csak már ezek is nagyon leragadtak. Folyamatosan olajozni kellett alatta és pont ezt akartam elkerülni. Sok helyen látszik már a szerintem aluminium tepsi.
Szó szerint ronggyá használtam mindkettőt. Az elsőt is azért kellett zsíroldózni, mert már nagymértékben leragadt a sütnivaló benne és nem volt türelmem hosszú ideig melengetni. Egész furcsa állapota volt már a bevonatnak, gondoltam az olajtól.
Rövid úton elintéztem. :(
Pár hónapig párhuzamosan használtam a kettőt, mert gyakran grilleztünk benne nagy vendégsereggel vagy családilag.
Most itt állok Pan vagy Plate nélkül.
De majd írok a Jézuskának :)
Hosszas szolgálat után, nehéz küzdelemben kimúlt a második Hot Plate-em is. Kiemelkedő teljesítményére szeretettel emlékszik a család, barátok és egyéb vendégek. :(
Feltétlenül pótolni fogom :)
Az első kimúlását segítettem némi hideg zsíroldóval. Ti ne tegyétek. Nem bírta ki. Felhólyagosodott a teflonbevonat majd hámlott.
A másodikat már csak sima mosogatószerrel takarítottam és ha valami masszívat sütöttem, bekapcsolatm egy kicst, hogy felmelegítse a vizet. Elég volt a sima mosogatórongy vagy szivacs.
Szia!
Mennyi tejberizst akarsz főzni? egy szakasz katonának? Bocs, de egy liter tej az elveszik ebben a nagy edényben....szerintem!
De, ha megfőzöd benne és sikerül, akkor írd le kérlek!
Sziasztok!
Én tegnap kaptam egy ilyen masinát,a mai ebéd már abban készült. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Meg tudnátok mondani,hogy tejberizst lehet benne csinálni? És ha igen,hogyan?
Sziasztok!
A hot plate is olyan jó mint a hot pan?Bár állítólag ugyanolyan majdnem,de gondoltam megkérdezlek titeket,mert én még csak most kezdtem nézelődni róluk hogy milyenek.Na meg a hot plate ára érdekelne.A hot plate-ről nem igen találni semmit magyarul.
Szia
Köszi a választ, bár bizakodtam benne, hogy lehet belerakni valamilyen edényt.
Próbálkozom másként.
Niki
Szia!
Szerintem levest nem lehet benne főzni, én nem merném kipróbálni, hogy bármilyen edényt beletegyek, de elképzelhető, hogy lehet, mintha tűzhelyen főznél!
Mikróban lehet levest főzni, szerintem, ha van olyan edényed pl.Tupperware, vagy jénaiban is megpróbálhatod.
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet nagyobb tömbben marcipánt venni?
- Safeguard szappant hol lehet venni?
- Caola mosószappant hol lehet venni?
- Hol lehet venni Miskolcon Panthenol habot?
- Hol lehet Budapesten így novemberben tulipánt venni?
- Arcbarnítót szeretnék venni, mert roppant fehér a bőröm. Szerintetek melyik és mennyire hatásos?