Érdemes Hot Pant venni? (tudásbázis)
én megnéztem egy üzletben, és úgy gondolom a látottak alapján, hogy nem érdemes megvenni....
nem is veszek, az biztos...
:)
Köszi:) Én eddig gázzal főztem. A sütőm is gázos. Most jó lenne tudni, milyen áramszámla emelés várható...
Sziasztok.
Mennyi áramot fogyaszt egy ilyen "masina"? Én most kaptam egyet, és ma hozza haza a párom. Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyit fogyaszt.
Köszi a válaszokat
Én október elején rendeltem, és karácsony előtti héten kaptam meg.
Tényleg , ahogy utána néztem én is kaptam egy kis méretű manikűrkészletet.
Akkor lehet, hogy én is fogok kapni receptfüzetet mindhez? :) majd meglátjuk :)
De ajándékot csak az egyikhez kapok, ezt mondták is a telefonba. Lehet, hogy csak az kapja meg az ajándékot, aki mostanság rendel.
Én tavaly december közepén rendeltem, de 6 hét a szállítási idő, úgyhogy majd csak január végén kapom meg.
Mindenki ilyen soká kapja meg?
Hát ennyi pénzért legyen is jó minden termék :)
Én is megrendeltem még decemberben a HOT PAN-t, de még nem érkezett meg. Majd január végén fogják küldeni. Kíváncsi vagyok rá én is. Rendeltem családtagoknak is (karácsonyra), remélem tetszeni fog nekik.
A receptfüzetet én is láttam a honlapon, le lehet tölteni. De küldenek is hozzá. Meg valami más ajándék is jár hozzá. Talán valamilyen kiszedő kanál? Ti tudjátok?
De hiába rendeltem több HOT PAN-t, csak egyhez adnak receptfüzetet is, meg a kanalat is.
Szia! Eltudnád nekem küldeni a receptkönyvet? Sajnos én felléptem meg is találtam a recepteket aztán kidobott a gép, most meg márt nem találom őket, hiába keresem. Rögtön mentenem kellett volna, de én ikább böngésztem.
Az e-mail címem: saliberi@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Az enyém is megérkezett és mindegyikhez van receptfüzet, azt hiányolom , hogy nincsenek a hőfokok leírva, de majd rájövök, remélem nem égetek el semmit.
Én rántott husit sütöttem benne, kb 3 dl olajat öntöttem bele, és 8 nagy szelet husit sütöttem egyszerre bene, nagyon finom lett és gyorsan elkészült.
Recepteket meg innen - onnan keresgélek még hozzá.
Szinte minden elkészithető benne! És minimális zsiradékkal!!! (Na jó..... van amit tényleg a sütőben kell sütni:pl tejföllel leöntött, rakott dolgok)De lehet, hogy az ize ezeknek is hasonló lenne, ha megkeverném......csak talán nem lenne olyan izléses.Ki tudja....egyszer kipróbálom:)
De kis végiggondolással mindent át lehet szerkeszteni erre a sütőre! Lefödve, vagy anélkül!
Azt már csináltam, hogy külön-külön a zöldségek megpárolva, külöm megsütve a hus, külön megfőzve a rizs, kifőzve a tészta, és ezek külün-külön a tányérra szedve. Istenien néz ki!
A zöldségekhez kezdem inkább a kifőtt tésztát szeretni krumli és rizs helyett.
Mint irtam, télire itt főztem meg a lecsóm.(én ugy teszem el, hogy megfőzöm, mintha máris ennénk)
Nagyon rákaptam a palacsintára, kis kerek lapok lesznek, de inkább gofri tésztát készitek.(a receptet itt is megtalálod:50 dkg liszt, margarin, stb)
Minden féle hust, zöldséget elkészithetsz a saját izlésed szerint. Ha elfogynak a friss zöldségek, akkor mirelittel.
Szivesen segitek, ha van kérdésed:)
Én sajna nem. Itt írjuk le a fórumon, ha valakinek van tuti receptje.
Te is írj :)
én csak jót tudok irni a hot-panról,de vigyázzatok, mert a négyzetes formája nem a leg jobb, mert a fütőszál körben van alul, igy a széleken nem süt annyira, középen pedig vigyázni kell mert leéghet.
Nyár óta csak ezt használom. Arra jöttem rá, hogy van olyan zöldség (sárgarépa) amit jobb lefödve párolni, mig másokat (pl lecsó) jobb fedő nélkül késziteni. Jó lekvárfőzésre is!
Én remek kis kerek palacsintákat készitek vele, a masszába teszek 1 kis olajat.
Szinte mindenre használható!
Kedves egészségetekre a benne készült ételek fogyasztása!
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet nagyobb tömbben marcipánt venni?
- Safeguard szappant hol lehet venni?
- Caola mosószappant hol lehet venni?
- Hol lehet venni Miskolcon Panthenol habot?
- Hol lehet Budapesten így novemberben tulipánt venni?
- Arcbarnítót szeretnék venni, mert roppant fehér a bőröm. Szerintetek melyik és mennyire hatásos?