Erdélyi Hoxázók vannak? (beszélgetés)
Olyan jo lenne ujra a hegyekban szilveszterezni! Sajnos mar egy ideje nem vol ra alkalom es szerintem az iden sem jon ossze.
De ha nem az iden akkor jovore!:)
Egyszik evben a Hargitan szilvesztereztunk. Oriasi ho volt akkor evben. Nagyon jo moka volt.
Mi otthon szoktunk szilveszterezni.
Jól bevált programunk van, délután mindig színházba megyünk, megnézzük a GruppenHecc kabarét, aztán nálunk gyülekezik a társaság. Csak mi lakunk kertes házban, és éjfél után a férfiak flekkent sütnek az udvaron a karácsonyi kivilágítás fényénél, miközben néha-néha belátogatnak a borospincébe. Hogy ne fázzanak.:)))
Mindig remek a hangulat, annyira, hogy elsején folytatni szoktuk a bulit.
Én is Erdélyi vagyok, a felső Maros mentéről, Marosvásárhely környékéről. :)
Üdv minden erdélyinek, és nem csak. :)
Kedvenc helyem a Gyilkos tó, Békás szoros és környéke. :)
Egyszer valaki azt mondta, hogy ha nem láttad Erdélyt, nem láttál semmit, és szerintem nagyon is igaza volt. :)
Sziasztok !
En is Szatmarnemetibol vagyok.:))
Szia TRYXY!
A legegyszerűbb,ha rákattintasz az adatlapomra,bemész az interaktivitásoknál a hozzászólásaimhoz,és ott egyből megtalálod az Anyukák Erdélyből fórumot.
Sziasztok !!!
En is itt vagyok :))))...mar voltam a Haho..Erdely !!!,forumon is de nem kapom az "Anyukak Erdelybol"-cimu forumot
Ha valaki tudna segiteni megkoszonnem :)))
Szeretnek ismerkedni ithoniakkal"ERDELYIEK"-kel...tudom vagyunk elegen :))))
Jelen!
Marosvásárhelyi vagyok.
Sziasztok!
4 éve Budapesten élek,de erdélyi vagyok,és székely,erdővidéki,azon belül vargyasi még mindig,örökké...
Szerintem itt már hiába erőlködünk!
Ennyit az összetartásról.