Érdekes dolgok, amiket haszontalan tudni, de... (beszélgetés)
Az ausztráliai Parkes rádióteleszkóp tudósai 17 évet töltöttek azzal, hogy azonosítsák a látszólag véletlenszerű időközönként megjelenő erős, de rendkívül rövid rádióhullámokat.
Aztán rájöttek. Az okozta, ha valaki még a prgram végét jelző csipogás előtt, működés közben kinyitotta a mikrohullámú sütőt a pihenőjükben. 😂
17 év!!!!
Évente 1-1,5 millió eurót dobtak be a Trevi kútba a turisták.
Nekem is adhatták volna inkább. 😂
Hitlernek lehet, hogy mikropénisze volt.
Egy brit dokumentumfilmben (Channel 4) elemezték Hitler 1945-ös vérfoltjátm amit a bunker kanapéjából gyűjtöttek be. Kallmann-szindrómát mutattak ki belőle, melynek következmények: alacsony tesztoszteron, szaglászavar, pubertás-gátlás és lehehetséges mikropénisz. Már korábban írtak olyat, hogy egyik heréje le se szállt.
Én, akkor sejtettem, hogy nem csak úgy adnak egy számot, ezért jártam utána.
Szerintem, kellett is valamihez nekem ez a tudás;)
A TAJ vajon miért annyi, amennyi? Tudja valaki?
Na, szerintem ez random.
Állítólag az evolúciónak köszönhetően ma már vannak olyan hímek, amelyek jó nagy hízott léggyel mennek párosodni. A nőstény azt falja fel, a hím meg életben marad.
Ravasz! :)
A vombat kocka alakút kakil. Vannak képek neten.😑
A tengeri uborka képes kilőni a belső szerveit ha veszélyben van, aztán újra növeszti.
én a gimiben tanultam meg, azóta tudom...
nem tegnap volt.
mert érdekelt és muszáj is volt
a chatgpt nekem semmit se mond.
sebaj, én is csak az évszámot tudtam...
de az évszám elég is...
További ajánlott fórumok:
- A minimalizmusról, avagy "a dolgok amiket birtokolsz, végül téged fognak birtokolni"
- Mik azok a dolgok amiket mindenképp meg szeretnétek valósítani amíg éltek? ÁLMOK LISTÁJA.
- Mik azok a dolgok amiket másképp csinálnátok, ha 22 - 23 évesek lennétek?
- Mik azok az alapvető szükséges dolgok amiket nem egdhetsz meg magadnak, nem telik a "fizetésedből"?
- Blogomba betehetek máshol talált érdekes dolgokat? Pl sakkos blogomba betehetek másik blogon lévő írásokat stb, ha megjelölöm a forrást?
- Melyik internetes oldalakon találhatok olyan aranyos, szép, érdekes dolgokat amikkel egy blogot lehet szépíteni, érdekesebbé tenni?