Érdekelne ki mit gondol az esetemről. Párommal babát szeretnénk, „rajta is vagyunk rendszeresen az ügyön”... (beszélgetés)
Na várjál. T most mióta nem védekztek tulajdonképpen gumival?
Igen van ilyen, de itt nem erről van szó.
Bárcsak én is igy járnék:)ha meg jön ha nem,..akkor is van pocilako:)
...meg egyes munkahelyeken... Elküldenek orvosi alkalmasságira, és hopp, egy ilyen csík is előkerül. Nem a vércukrod érdekli őket, hanem...
:) Nekem is ezt mondták. Ezért nyugodt voltam, hogy 6-7 hetes terhes lehetek. 13 voltam, mert még megjött. Amikor már tudtam, akkor is... Ilyen is van...:)
Ez így van!Már most kimutatja,de ha szeretnél várni még,akkor a neten is rendelhetsz 100ft-ért adnak egy 10es érzékenységű tesztcsíkot,laborokban,kórházakban is ezt használják,nekem is ilyen van.:-)
Nem,gyogyszert soha!mondjuk lehetséges söt..mivel párnonapja amugy is már csak a „megszakitásos” modszert alkalmaztuk,azelött ovszert!
:)igen,tapasztaltam már én is ezt a tesztekkel valo variát.igazábol éppen ezaz,h nagyon nehezen tudok türelmesen várni,de remélem h megéri!:)az a fránya mesi igazán várathatna magára ugy pár honapot!:))
Szia! Ahogy irod 4 napja késik a menszeszed, ami nem azt jelenti hogy esetleg 4 napja foganna meg... Szerintem tesztelj gyorsan :) Mar lehetséges hogy hetek ota...
A terhességet az utolsó menstruáció első napjától kell számolni. Tehát ha már 4 napja késik, akkor már 4hetes és 4 napos terhes vagy. Már az elmaradt mensi napján kimutatja.
Gyógyszert nem szedtél az előző ciklusokban ugye?
Van önuralmad, az tuti!:)
Én biztos elrohannék egy gyógyszertárba/drogériába, és vennék kettőt.
Ha megcsinálod, és negatív, pár nap múlva ott a másik.
Ha meg pozitív, itt a hétvége, lehet ünnepelni!:))))
(Ja, egyébként nem biztos, hogy a legdrágább teszt a legjobb... Én a rossmannban vettem múltkor a barátnőmnek, mert az esett útba. Kimutatta a terhességet!! Aztán hétfőn vett valami "tutit" a gyógyszertárban, az negatív lett. Aztán elment dokihoz - terhes volt, ma meg már egy gyönyörű kislány anyukája!)
Hát nem tudom,azért nem vagyok benne biztos h kimutatná mert elvileg a 3-4hetes terhességet mutatja ki a legkorábban,..és mi még csak párhete probálkozunk!igazábol nem tudom h ennyi idö alatt,ilyen gyorsan sikerülthetett-e!?:/bizom benne,de reálisan nézve..hát kétségeim vannak!tesztelek mindenképp,..de inkább várok még kicsit megjön-e v sem..párnapot adok még szerintem a dolognak!
Már rég kimutatja a teszt ha terhes vagy.
Csapnék, de most nem vagyunk abban a helyzetben. Pedig kéne az a kistesó!:)
:)„csapj a lovak közé”..és már tesztelhetsz is;)..nincs rosszabb mint a várakozás,bizonytalanság!:/az biztos,kivánok mihamarabbi sikert,minden jot!:)
Mi is...:) Bár én is mehetnék tesztelni...:)
Köszönöm a válaszokat:)hát akkor tesztre fel!:)..izgulok!:)várjuk már a Babit,nagyon örülnénk neki!:)
tesztelj!Szerintem jobb tudni,h nega,mint idegeskedni.ha nem jön meg hétfőig sem,akkor újabb teszt.
Hát pszichésen is lehet, ha nagyon vágysz rá..."becsaphatod magad" Vegyél tesztet! Nekem 4 nap után kimutatta a várandóságot! Sőt Tv reklámból...tudom van, hogy azt is kimutattja, mennyire előrehaladott....én szurkolok!!Írd majd meg!A februári babák a legszebbek!
Ugyan ez volt velem is a héten. Az óramű popntosságú mensim 4 napot késett. Görcsök, cicifájás, derákfájás, néha néha hámyinger.... teszt negatív lett. Ma reggelre megjött!
Tesztelj a 7végén. Ha negatív, 3 naponta ismételd, ha addig nem jön meg. 2-3 hét csúszás után is semmi eredmény, menj orvoshoz!
szia. nekem már a menszesz előtt 2 nappal kimutatta, hogy babát várok. szerintem nej és vegyél tesztet.szorítok.
Én meg sem a vártam a mensi napját, már előtte 2 nappal pozitivat teszteltem egy nem is drága teszttel!!! Ha pozitiv akkor pozitiv!!!
Szoritok neked!!!
Tesztelj! Aztán írd meg az eredményt!
Simán lehetsz terhes, drukkolunk!:)
4 nap késésnél nekem már a legolcsóbb teszt is kimutatta még délután is! :) Persze nem vagyunk egyformák, de tesztelj nyugodtan.
Egyébként nálam is olyan tünetek voltak,mintha bármelyik pillanatban megjöhetne :)
Én is csinálnék tesztet, már futnék is a gyógyszertárba. Mellesleg a terhesség tünetei sokszor teljesen olyanok, mint a havibajé :)
szerintem, szakórvóst,kelene felkeresni.szép napót,kivánók.
A 10-es érzékenységű teszt csináljál az már kimutatná.++++++++
Szia! Akár még baba is lehet, nálam is így kezdődött. :-) Szerintem is vegyél valami jó tesztet.
Sok sikert! :-)
egyszerű a dolog tezstelni kell és kész,amúgy sztem minden kismaminak vannak mesis tünetei hisz eleve az agy már aa gondol,nekem még a tezst kimutatása után is mindig oylan érzésem volt most fog megjönni..
4 nap késéssel már simán nem korai a teszt, irány a gyógyszertár :)
További ajánlott fórumok: