Epegörcs! Mivel enyhithetném? (tudásbázis)
Nemrégen ezt találtam:
Görcs esetén a patikákban kapható D6-os Schüsszler-sóból vegye meg a 7-est, a magnézium foszforikumot és ebből, ha görcse van, 10 db-ot oldjon fel másfél deci forró vízben és amilyen forrón csak meg tudja inni, apró kortyokban igya meg! 5-10 percen belül elmulassza a görcsöket!
Hááááát nekem még megvan az epém.
Időnként fogalmam sincs mitől görcsöl.
Próbálom rendes működésre rávenni, de néha rendetlenkedik.
Köszi a tanácsokat, de én már régen túl vagyok a műtéten, de előtte nagyon sokáig türtem neki, mindent kipróbálva, hogy enyhítsem a görcsöket.
Innen tudom azt is, hogy enni sem kell hozzá, hogy az ember lánya fetrengjen a görcstől, nekem elég volt pl. éhgyomorra ablaktisztításba kezdeni. De pl. a töltött káposztától semmi bajom nem volt.
Az epét "edzeni" kell.
Én is szoktam tojást és zsíros ételt enni.
Pici mennyiséggel kell kezdeni.
Nekem nincs kövem. UH-val érdemes megnézetni van-e kő és mekkora. Orvos elmondja a lehetőségeket.
Svédcseppet használok, ha gondom van :(
Ez jo, csak ha ko miatt gorcsol, akkor ez elindithatja a kovet, az elakadhat, es onnantol vagy besargul es irany 1 hetre korhaz infuzio-kura, vagy begyullad, es hasnyalmirigy gyulladas.
Nekem az elobbi volt, 7 honapos terhes korhazi szobatarsamnak a masodik.
Nem jatek ez se sajnos.
Rovachol kapszula + algopyrin.
Sajnos nagy tapasztalatom van e témában!
Együtt érzek Veled!
Cholagol, nospa
és nem árt felkeresni egy orvost, hátha epekő a gond, az pedig nem játék!
További ajánlott fórumok:
- Parlagfű allergiám van. Mivel enyhíthető? Meddig virágzik?
- Mivel enyhíthetem, csillapíthatom a fogfájást?
- Nagyon fáj a gyomrom...mivel enyhíthetném?gyógyszer... akár házi praktika...Tanácsokat várok!!!!
- Ha feldagad az arc egy fog miatt, van valami hatásos tippetek rá, amivel kicsit enyhíthető a dagadás?
- Mivel enyhíthetek a tüneteimen?
- Menstruáció előtti vizesedést mivel enyhíthetném?