Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Le kellett szedni a tojásokat.:) A 4-es szerveren próbálok nem lemaradni.
Amúgy megszólalt a szomszédban a riasztó. Fiatal pár kicsit túl vidáman jött haza és elfelejtette kikapcsolni. És a riasztójukra a holtak is felébrednek.:(((
Sziasztok!
Megkaptam az aranyfűrész-lapot a vitrinbe :)
Szia!
A 2-en kapalok.. :D Nos...aha, ugy harom honapig nem jatszottam.. :) Vegulis csak a kecske ami uj szamomra most..es ebbol kovetkezik, hogy a yoghurtot nem tudom hogyan lehet kesziteni!?
Van valakinek a 4 esen tanya?
Pl :
26 Eper 0,30 kT 7,80 kT
400 Eper 0,35 kT 140,00 kT
200 Uborka 0,30 kT 60,00 kT
egy kis vicc remélem nem lesz baj..
Leendő kisapa.
- Doktor úr, a feleségem terhes lett, ezért szeretném megkérdezni, hogy ezen túl hogyan csináljuk a szexet?
- Hát kedves uram, az első hónapokban csinálhatják teljesen normálisan, majd a terhesség középső szakaszában térjen át a kutyapózra, végül az utolsó harmadban a farkas pózt ajánlom.
- Farkas póz? Hát az meg milyen?
- Ül a lyuk mellett és vonyít.
Buszon!
Tömött busz Pesten. A vezető mögötti ülésen egy fiatal srác ül. Az egyik megállóban felszáll egy középkorú nő. A fiatalember udvarias akar lenni ezért felkínálja ülőhelyét a nőnek, de az arrogánsan visszautasítja, mondván, hogy "köszönöm, de előmelegített helyre nem ülök".
A srácot elönti a düh és hangosan ezt mondja a nőnek:
- Tudja mit hölgyem? Akkor üljön maga a jegesmedve jéghideg f****ára!
A nő felháborodottan fordul a sofőrhöz:
- Uram, ugye ön is hallotta mit mondott nekem ez a pimasz fráter? Erre a buszsofőr:
- És most mit csináljak! Talán forduljak északnak?
Barátnők.
Két barátnő beszélget. Az egyik büszkén mondja:
- Képzeld, a múlt hónapban nagyobb melleket csináltattam magamnak!
- Aha, méri végig a másik.
- És miért nem hordod?
Repülőn.
A férfi és nő ül egymás mellett a repülőn. Egyszer csak tüsszent a nő, majd elővesz egy papír zsebkendőt, és gyengéden megtörölgeti a lába közötti területet. A fickó értetlenül néz, azt gondolja, hogy rosszul látott. A nő pár perc múlva megint tüsszent, megint elővesz egy zsepit, megint megtörli a nevezett területet. A férfi továbbra is meglepetten, csendben figyel, de már alig tudja magát türtőztetni. Pár perc múlva megint tüsszentés, megint törlés. A pasi már nem bír magával, és megkérdezi:
- Bocsánat, de ön 3-szor tüsszentett, és mindhárom után megtörölte a p****ját.
- Meg tudná ezt nekem magyarázni?
- Sajnálom, hogy megzavartam ezzel. Tudja, olyan betegségben "szenvedek", hogy valahányszor tüsszentek, orgazmusom van.
- Oh, nagyon sajnálom, hogy kellemetlenkedtem. De szed valamit erre a problémára?
- Aha, borsot!
Repülőjáraton.
Interkontinentális repülőjáraton a személyzet nyugodtan kávézik a kabinban, mikori egy farkas töri rájuk az ajtót. Gondolkodás nélkül elkapja a kapitány grabancát, és szól:
- Téged most felfallak!
- Ne egyél meg farkas koma! Én vezetem a gépet, ha megeszel, ki fog leszállni?
- Na, jó. Akkor másodpilóta téged.
- Jaj, engem se egyél meg, mert a kapitánynak szüksége van rám, hogy biztonságosan földet érjünk. Ekkor lép be a kabinba az egyik stewardess.
- Akkor nincs más hátra, téged kell megennem.
- Hát egyél, de figyelmeztetnélek, hogy ebben az esetben leszállás után téged dugnak meg a pilóták!
Egy lány elmegy a jósnőhöz:
- Két férfi is szerelmes belém. Melyik lesz közülük a szerencsés?
- Béla fogja feleségül venni. Géza lesz a szerencsés.
Pistike és a nagyapja eső után kint vannak az udvaron.
Pistike látja, hogy egy nagy giliszta bújik ki a földből.
Mondja a nagyapjának:
- Nagypapa, fogadjunk egy százasba, hogy a gilisztát visszadugom a földbe!
- Ne hülyéskedjél már, Pistike, hogy tudnád visszadugni?
Pistike beszalad a kamrába, kihoz egy hajlakk sprét, ráfúj a gilisztára, az megkeményedik, és
visszadugja a földbe.
A nagyapja odaadja a százast.
Másnap a nagypapa így szól Pistikének:
- Pistike, itt egy százas.
- De nagypapa, tegnap már megadtad a százast.
- Ne törődj vele, kisfiam, tedd el nyugodtan.
Ezt nagyanyád küldi.
Az egér összeházasodik az elefánttal, de a nászéjszaka előtt közvetlenül az elefánt szívrohamban meghal.
Mire az egérke így szól:
- Na vazze, még egy jót se dugtunk, most meg életem végéig áshatom a sírodat!
A székely sapka nélkül áll a nagy hidegben az utcán.
Arra jön a komája:
- Hallja, kend, mit áll itt hajadonfővel ebben a hidegben?
- A házban ráncba szedtem az asszonyt, de most kéne egy bátor ember, aki ki merné hozni a sapkámat.
Sziasztok!
Huuu, de reg nem jartam erre..;) De most ugy dontottem, hogy folytatom a tanyacskamat, bar nem gazos tulsagosan.. amin meg is lepodtem... :D Kozel 4 honap alatt nem kaptam se gyomot, se csotanyokat... Szep napot mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Beszélgessünk kicsit!
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?