Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Én is regiztem.. 2 szinten vagyok, épp beléptem.
De szerintem megszüntetem, mert sok lesz ez nekem..
Szép jó reggelt!
Kiástam magunkat a hó alól. Most nagyon szépek a fenyőfák és az utak se túl koszosak.
A 4-es szerveren már 1600-an játszanak. Két óra és megérik az eprem. A tojás 11.50!
Rám dőlt egy egész ajándék bolt!!!!
Köszönöm az én barátaimnak és szívem majdnem minden szeretete a Tiétek!
Üdvw mindenkinek!
Nálunk most kezd erősödni a szél,+4fok volt az előbb amikor néztem.Még nem havazik.....szerencsére.
Nálunk viharos a szél! :(((( És kicsit felkap a hórétegből, amit az arcunkba nyom.. Vagy lehet mégis esik? ( szellőztetés után tiszta pára az ablak;) ki kellene nézni ) Kb délbe értem haza.
Egyébként láttátok van 4 - s szerver.. Miért mondja " új kihívás "? Más mint a többi szerver?
Szép napot kívánok mindenkinek!
Most volt időm kinézni az ablakon és szakad a hó!Biztosan nincs hideg se.Olyan jó lenne veletek hógolyózni.De nem a farmon, hanem élőben.Mi Pesten igazán összejöhetnénk már végre.
Szépet és jót mindenkinek ezen a reggelen.
Már megint esik a hó nálunk :(((
Szintén.
De szeretni mindennap kellene. És meglepit meg máskor is. Akár egy meglepi sms..
sziasztok!
Nálunk is esik hó, de hála még nem sok esett
A tegnap esti illetve éjjeli havazás szépen betett a közlekedésnek,alig bírtam feljönni az utcánkba :(
Szuper hogy anyámat csütörtökön ismét vihetem a megyeibe és szerdára ismételt havazást mondanak :(
Most kéne egy jó kis motorosszán :D
Szerintem nincs időkorlát,van egy klubtársam akinek azóta van a piacon dísztárgya mióta beléptem a klubba hónapokkal ezelőtt.
De az is lehet hogy azelőtt is fent volt már :D
Köszönöm szépen :)
Épp most számolgattam hogy az alma 36óra 48perc alatt érik be az eredeti 50óra helyett :) Az alma a legmagasabb szintű növényem jelenleg :)
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk kicsit!
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?