Elmúlt a karácsony...lesz másik..avagy beszélgessünk az ünnepi hangulatról (beszélgetés)
Önbizalom drága, és hidd el menni fog:)) Csak elkezdeni nehéz, aztán meglátod, hogy megy mint a karikacsapás!
Ha pedig elsőre nem, akkor második tökéletes, vagy majdnem az lesz:) DE a TE kezed munkája!
http://www.
kreativcafe.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=894&Itemid=90
Remélem megtudom csinálni! :)
Ezek szerint! :)
Mivel próbálkozol? Mert én már nézegetem, de minden olyan bonyolúltnak tűnik!!!! :S Te találtál már valami egyszerűt? Nekem ami tetszett és remélem meg is tudom csinálni az ilyen diós Ünnepi dísz!! :) Meg még nézek pár könnyűt!
Na ez nem nekem akart jönni... :) Mert nincs is naplóm és sajnos az én kézügyességem is narancsig terjed :D
De idén kipróbálom magam!!! :)
Olyat én is szoktam csinálni, bár nem lógatom fel, de szuper jó ötlet!:)
Én már ahogy bejön az ősz, gyakran gyújtok egy mécsest. November elseje előtt a "hagyományos" párologtatómban, most épp a töklámpásomban ég, hamarosan jön a Télapó, aztán végül karácsonykor az angyalkás, vagy házikós. Vízkereszttől tavaszik meg ismét a hagyományosé a szerep:)
Olyat én is szoktam csinálni! Nagyon jó illata van!!! :)
Jövőhéten neki állok díszíteni.... :) Saját kezűleg szeretnék díszeket csinálni! :) Remélem sikerül!
sajnos nem vagyunk gondok nélkül..természetesen de ugy hallottam egy öreg pacák vezet itt naplót is hátha érdemes néha bele bele nézni az elején sok sok érdekes verssel prozával..
késöbb sok képpel és marhaságokkal..
11 gyerek.... Az szép! Gratulálok hozzájuk! :)
Én is mindig nagy családot szerettem volna, de csak unokatesómból van rengeteg! :) (Az is valami :)
2007-ben karácsonyoztunk utoljára együtt! Aztán 2008-ban váltak el, úgyhogy tavaly csak 26.-án mentem haza! Anyumnak lehetett a legrosszabb, mert öcsémmel volt kettesbe. Nővérem is a párjával volt, ők is csak 26.-án mentek haza..... De idén mindenki megy haza már 23-24.én :)
Sajnos apával tavaly nem találkoztam! Szerintem idén sem fogok! :(
bevallom nektek én nagyon sok különösen szép karácsonyt élhettem meg és olyan sok egyedi dolgot tapasztaltam az évek alatt mit mások szinte soha..
az is igaz ,hogy nekem ehhez 11 gyerek is adatott...
Sajnálom, de ugye még ha nem is egyszerre, azért mindkét szülővel találkozol az ünnepek alatt?
Mi 24.-én négyesben ünneplünk, majd már hagyományosan 25.-e az én családomé (anyu, tesók), 26.-a pedig a férjemé (anyós, testvérek).
Nagyon szeretem ezeket a közös napokat, mert olyan meghitt és szép:))