Elment az étvágyam (beszélgetés)
Eddig is.
Egy barátnőnek ezt meg lehet mondani.
Nagyon sok pékségben,zöldség-húsfeldolgozóban fogalma sincs sok embernek,mik vannak...
Igénytelen az ilyen nő, aki teli hamutálat hagy az ebédlő asztalon.
Gondolom főzés közben is a szájából lógott a bagó és hullott az ételbe a hamu. Undorító...
Megfogtam volna és kiteszem az ajtó elé. Ha olyan viszonyban vagy a barátnővel, nem sértődött volna meg. Azt tudtad, hogy dohányzik.
Ténym hogy a hamvvedernek más szaga van, mint a friss füstnek...
Nem dohányzom, de nem zavart volna a hamus. Megkérhetem, hogy tegye el onnan, vagy elteszem én.
Ami inkább zavaró lenne számomra, hogy a ruháim, táskám átveszi a szagot, míg ott vagyok. Na azt nagyon utálnám és valószínűleg emiatt hanyagolnám, hogy elmenjek hozzá.
Biztos azért gondolom így, mert dohányzok, bár én nem a lakásban, hanem kint az udvaron.
Gondolom, elrakta volna onnan a hamutartót és akkor már is ehettél volna úgy, hogy nem is látod.
Mi kelt benned ekkora undort?
Megértenélek, ha egy kupac széklet lett volna az asztalon vagy olyan mocskos lenne minden, akkor elmenne az étvágyad és nem ennél, de egy hamutartó miatt, úgy érzem, hogy túltolod. Egyébként biztos vagyok benne, hogy neked is vannak olyan szokásaid, tárgyaid, amelyek másokban undort keltenek.
Én így vagyok a műkörömmel, ami alá jó kis gombás körmöket képzelek. Vagy a tetovált szemöldökkel, a felfújt szájjal. És a tangát ki ne hagyjam, amiről tudjuk, hogy hol van és biztos vagyok benne, hogy azt is húzogatják magukon legtöbben, stb.
Ja, vagy ott vannak a kis kedvencek. A cicák, akik fent járkálonak az asztalon, belesznek a kajába és előtte a feneküket nyalogatták. De igaz ez a kutyákra is, bár ők nehezebben jutnak fel az asztalra;)
És említhetném a szőrüket. Tiszta a macska és a kutya, de a szőrük száll és még az ételre is rá tud szállni, rátapad a kézre és főzésnél belekerülhet a kajába.
És még sorolhatnám.
Egyébként, engem is érdekel Ági felvetése:DDDDD
Pontosíts....
A csikkekkel teli hamuzó vlot az asztalon,mellette az étel?
Egyrészt megértelek, én sem ennék cigarettacsikkes ételt.
Másrészt ezt elmagyaráznád, mert nem tudom elképzelni: “egy tele csikkekkel hamutartó amin voltak az ételek”. Hogy férnek el az ételek egy olyan kis hamutartóban a csikkek mellett?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan csökkentsem az étvágyamat?
- Teljesen elvesztettem az étvágyam. Mi lehet az oka?
- Mit szedjek, hogy legyen étvágyam, és ne fogyjak tovább?
- A segítségeteket kérem.4 hónapja szültem és azóta nincs étvágyam, nagyon sokat lefogytam. Segítsetek mit tegyek?
- Nincs étvágyam ebben a nagy melegben, ha pár napig csak zöldséget/gyümölcsöt eszem ártok?
- 15 hetes terhessen probléma-e, ha nincs igazából étvagyam és kívánós sem vagyok?