Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Elment az étvágyam fórum

Elment az étvágyam (beszélgetés)

2025. szept. 12. 23:43
Jól tetted
20. Regin_a (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2025. szept. 12. 17:38
Tedd má' innen vazze, mert nem bírom a szagát! Ennyi igazán kifért volna belőled és nincs tovább gond
19. bozsu55 (válaszként erre: 16. - 1021440b02)
2025. szept. 12. 17:34

Eddig is.

Egy barátnőnek ezt meg lehet mondani.

Nagyon sok pékségben,zöldség-húsfeldolgozóban fogalma sincs sok embernek,mik vannak...

18. papája (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
2025. szept. 12. 17:32

Igénytelen az ilyen nő, aki teli hamutálat hagy az ebédlő asztalon.

Gondolom főzés közben is a szájából lógott a bagó és hullott az ételbe a hamu. Undorító...

17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - 1021440b02)
2025. szept. 12. 17:11
A bűzölgő csikkek zavartak, maga a cigifüst nem érdekel. Nekem a kaja mellett nem tetsző dolog, még az sem zavart volna ha bent cigizik, de elkülönítve az ételtől a hamutálat.
16. 1021440b02 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2025. szept. 12. 16:39
Az biztos, hogy utólag kínos lesz. Túllihegted.
15. 1021440b02 (válaszként erre: 14. - 1021440b02)
2025. szept. 12. 16:36
Hamutál... Bocsánat.
14. 1021440b02 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. szept. 12. 16:29
Füst volt, vagy a hamutálca látványa zavart? Nálunk nincs bent cigizés, de másoknál nem zavart volna. Igaz, hogy nem illik...
2025. szept. 12. 15:03
Nem csodálom,penetra szaga tud lenni egy jó állott hamutálcának.
12. globus (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2025. szept. 12. 14:12

Megfogtam volna és kiteszem az ajtó elé. Ha olyan viszonyban vagy a barátnővel, nem sértődött volna meg. Azt tudtad, hogy dohányzik.

Ténym hogy a hamvvedernek más szaga van, mint a friss füstnek...

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - 55Judit)
2025. szept. 12. 13:49
Persze, meg fogom vele beszélni, de így utólag már kínos. Nem haragudott meg, biztosan meg fogja érteni. Sajnálom, hogy így alakult.
10. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. szept. 12. 13:44
Mondjuk ezt a logisztikát én sem értem, hogy pontosan hogyan kell elképzelni a hamutál elhelyezkedését, de feltételezem csak a szórendet kavartad meg éd az étkezőasztalon volt a hamutál. Amúgy szerintem is undi. Legalább az étkezés idejére tegye el onnan... Régen, amikor cigizni lehetett az étteremekben, akkor sem ültünk olyan asztalhoz, amin teli hamutál volt, de az üreset is átraktuk a szomszéd üres asztalra. :D Az meg a másik, hogy ha bent cigizik, milyen szag lehet a lakásban. Nyilván mindenki azt csinál a lakásában, amit szeretne, de ilyen emberhez én sem mennék szívesen, ebédre főleg nem.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Ági0830)
2025. szept. 12. 13:44
Javítok :) A konyha asztalon volt az ételek mellett.
2025. szept. 12. 13:41
Én nem dohányzom, nem is kívánom a füstöt de nem is zavar, nem vagyok rosszul attól ha más igen. Úgyhogy ilyen szempontból szerencsés vagyok. Pénzem is marad és nem kell agódnom se ilyeneken. De megértem hogy vannak szélsőséges esetek. Persze attól hogy két véglet találkozik, ő láncdohányos, te meg rosszul vagy, még lehettek jóba. Étterembe, moziba eleve tilos, menjetek oda.
2025. szept. 12. 13:22

Nem dohányzom, de nem zavart volna a hamus. Megkérhetem, hogy tegye el onnan, vagy elteszem én.

Ami inkább zavaró lenne számomra, hogy a ruháim, táskám átveszi a szagot, míg ott vagyok. Na azt nagyon utálnám és valószínűleg emiatt hanyagolnám, hogy elmenjek hozzá.

6. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. szept. 12. 13:15
Annak aki nem dohányzik, állati büdös az biztos. Rosszul esett neki hogy elmentél? Talán neked nem esett rosszul az a mérhetetlen igénytelenség amibe fogadott? Ha valóban barátnő, meg lehet beszélni ezt vele. Vagyis egy barátnővel bármit.
2025. szept. 12. 13:01

Biztos azért gondolom így, mert dohányzok, bár én nem a lakásban, hanem kint az udvaron.

Gondolom, elrakta volna onnan a hamutartót és akkor már is ehettél volna úgy, hogy nem is látod.

Mi kelt benned ekkora undort?

Megértenélek, ha egy kupac széklet lett volna az asztalon vagy olyan mocskos lenne minden, akkor elmenne az étvágyad és nem ennél, de egy hamutartó miatt, úgy érzem, hogy túltolod. Egyébként biztos vagyok benne, hogy neked is vannak olyan szokásaid, tárgyaid, amelyek másokban undort keltenek.

Én így vagyok a műkörömmel, ami alá jó kis gombás körmöket képzelek. Vagy a tetovált szemöldökkel, a felfújt szájjal. És a tangát ki ne hagyjam, amiről tudjuk, hogy hol van és biztos vagyok benne, hogy azt is húzogatják magukon legtöbben, stb.

Ja, vagy ott vannak a kis kedvencek. A cicák, akik fent járkálonak az asztalon, belesznek a kajába és előtte a feneküket nyalogatták. De igaz ez a kutyákra is, bár ők nehezebben jutnak fel az asztalra;)

És említhetném a szőrüket. Tiszta a macska és a kutya, de a szőrük száll és még az ételre is rá tud szállni, rátapad a kézre és főzésnél belekerülhet a kajába.

És még sorolhatnám.

Egyébként, engem is érdekel Ági felvetése:DDDDD

4. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. szept. 12. 12:58
Beszéld meg vele ! Nem kell hazudni ! Máskor is ott lesznek a csikkek, ha nem tudja, mi zavar Téged.
3. Biciklis_ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. szept. 12. 12:53

Pontosíts....

A csikkekkel teli hamuzó vlot az asztalon,mellette az étel?

2. Ági0830 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. szept. 12. 12:49

Egyrészt megértelek, én sem ennék cigarettacsikkes ételt.

Másrészt ezt elmagyaráznád, mert nem tudom elképzelni: “egy tele csikkekkel hamutartó amin voltak az ételek”. Hogy férnek el az ételek egy olyan kis hamutartóban a csikkek mellett?

2025. szept. 12. 12:43
Tegnap meghívott a barátnőm vacsorára magához, tudtam hogy cigizik de azt nem hogy a lakásban is. A konyha asztalon volt egy tele csikekkel hamutartó amin voltak az ételek. Elkapott az undor és azt hazudtam, hívást kaptam hogy haza kell mennem. Láttam hogy rosszul esett neki, de én nem tudtam volna egy falatot sem nála enni. Soha életemben nem láttam még ilyet. Vagy ez normális?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook