Elkezdtem varrni (beszélgetés)
17,5
14,5
lépeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek... pussszaaaaaaaaaa, mert dúúúúl a családi háborúúúúúúúúúúúúúúúúúú :DD
jajjjj neeeeem:o)))))nem az enyém...hál istennek,nem is tudom mit csinálnék egyedül egy gyerekkel!...nekem még nem jött el az ideje hogy gyereket szüljek...majd egyszer...még soká!
Egyébként mennyi idősek a gyerekeid?
Pusszantás lányok, lépek, mert aprókám nyomul... be vagyunk osztva, ő lesz 8-9-ig, és akkor majd kapok 10 percet... talááán... :o)
Szép estét, jó alkotást! :o)
Meglestem én is a tiádet, tündéri:)))
Kakaós csigát!
Köszi szépen!
Juj de édes a kisfiad:o)))...kis maszat...mit sütöttetek?
Köszi szépen!Tényleg nem nagyok,de tök jól mutatnak,olyan kis vidámak!:))
Köszönöm a bókot:)))
A kisfiú nem az enyém...nekem még nincs babám...a nővéremé!De annyira imádom...
Az biztos, ott semmi kreativat nem tudok elképzelni.
Volt egy csoportom, akik mind varrónők voltak, meséltek egy s mást.
Na itt vagyok!
Lefotóztam de sajna igy képen nem jön át annyira mert sötét van a szobámban és nem tudok szép képet készíteni,de egyébként ez sötét és világoskék,a szobámban minden kék,és tök jól mutat ,van belőle 3 ...egymáson tök jól néznek ki!de van sárga közép és fehér szirmok!az olyan kamilla virágos!
.. hastáncolt, de most végzi a bollywood-, showtánc- és hastáncoktatóit... :o)) így most nem táncol, hanem tanul, illetve ami oda kell, annyit táncol. (Közben pedig járja a középiskolát ezerrel.) :o))
100 ezer körül jött volna ki a ruha... 15-17 ezerből hoztam ki, és ebben már 150 db swarowszky is volt.
és ilyen harang alakú,mármint gondolom van berakás benne ,nem?
Majd rakd fel!Olyan kíváncsi vagyok:o))))
hihi...én is imádom az ilyen apró kütyüket,flittereket,gyöngyöket ,strasszköveket:))
És milyen jó hogy meg tudod csinálni,manapság már hatalmas pénzeket elkérnek egy fellépő ruháért!:)
Egyébként milyen táncot tanul a lányod?
Mindjárt fotózok neked egyet!:o))
Egyébként olyan hamar rácsapnak a többiek...a kamillavirágaimat már el is kobozták...:((
Szabása milyen?Egyenes vonalú vagy bővülő?
Mutiiiiiiiiiiii a párnákat! :o)))
Aha... a szoknya már kész... bordó csipke hosszú... nagylány koromban vágytam egy ilyen csipke szoknyára... most megvarrtam kb. 1-2 hónapja, végülis ahhoz fel tudom majd venni, de szerintem öregíteni fog.... pfuh... rózsaszínben kellett volna...nah, majd a következőt. De ma vettem magamnak egy rózsaszínes zöldes virágos pólót, igaz hogy fél számmal kisebb mint én vagyok, de nyárig még 3 kg-t tuti ledobok, akkor pont jó lesz. :o))))
Hát igen kell,is...:o)...nekem szakmám is...és olyan jó kis virág alakú párnákat varrtam most az ágyamra...:o)
Itt a tavasz:)))
Fekete felső bordó csipkével...gondolom alkalmi darab lesz...?
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Csokifüggőség?! Elkezdtem a 90 napost, de nem bírom a csokit letenni... a krómot is elkezdtem szedni 3 napja.
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Lehet, hogy még csak ma kellett volna elkezdenem a 2. csomagot de én tegnap már elkezdtem. Lehet következménye?
- Kislányom fülei elállnak! Elkezdtem növeszteni a haját, de a füle körül elég csúnyán áll! Van mit tenni?:)