Elkezdtem tornázni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elkezdtem tornázni!
Van egy kérdésem mindenkihez:Ti megálltok inni torna
közben?én többször is.
Másik kérdés:mit esztek torna elött/után és mennyi ídővel?
166 cm vagyok!
Akkor mondok jobbat.Szörnyen éltem meg amikor négy évvel ezelőtt 50 kg lettem :-)
Ugyanis vékony csontú vagyok és a súlyom kitartóan éveken át 48 kg volt.tudom ez így szörnyen hangzik,de nem voltam csontsovány!
Szia!
A torna mellett diétázól is?
Mikor és mennyit tornázól?És mióta?
Ezen a héten elkezdtem tornázni:
Csütörtök: Béres Alexandra Új kihívás
Péntek: Béres Alexandra Vitalitás
Ma: Béres Alexandra Pörgesd fel
Semmi gond! Viszont ha negyven percet tornázom minden testrészre,akkor nem fárasztom ki magam igazán.
És Réka meg Alexandra is mondja a dvd-n,hogy lehet váltogatni,egyik nap egyik rész,másik nap másik rész!
Tegnapi tornám: 150 db tárogatás a Leg Traineren!
Szia!
Ne értsd félre nem akarok okoskodni neked,de az ehhez értők mind azt tanácsolják hogy ne úgy tornázz,hogy egyik nap-popsi,másik nap-has stb.,hanem a 40 perces-1 órás tornában tornázz minden tstrészedre!
Ugye más is így tudja,erősitsetek meg!
Sziasztok lányok.
Új év,új fogadalmak!Mától újra neki fogok.Jön valaki?
Csak én írogatok itt?Senki nem tornázik?
Tegnap: Réka 3: 30 perc pospsi
Ma Réka 2. első rész, Réka 3. fél óra hasizom
Egyre jobban megy!
Szazala!
Köszi a tippet, ha arra az oldalra gondolsz, amit találtam, több féle torna, box, joga, zsírégető videók, .... stb... akkor köszi szépen! NAGYON TUTI AZ AZ OLDAL!!!
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Csokifüggőség?! Elkezdtem a 90 napost, de nem bírom a csokit letenni... a krómot is elkezdtem szedni 3 napja.
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Elkezdtem tornázni Réka dvd-re. Nagyon jó, viszont megfájdult (szerintem)tőle a derekam.
- Ma elkezdtem Rubint Réka Add önmagad című sorozatának az első részére tornázni....