Elkezdtem az új életem. (beszélgetés)
Holnap reggel 60 alatt leszel!
Én a mai napot is elrontottam, nem is tudom, mi történt! Zabálok... :D
Két éve sem, azóta sincs spár a közelemben.
Éppen a nagy kereslet miatt "készül fel" a sok húsüzem a pocsék gyors eljárással készült, sonka kinézetű húsokkal az ünnepre.
Ahogy épp a kötözött "valami" is lapocka, a jobbik esetben.
Én már 2-ik éve nem veszek húsvétkor sonkát, mert ha még emlékszik rá valaki, 2015-ben olyan undorító volt a spár sonka, hogy egy életre elvette a sonka-evési kedvünket.
tavaly, idén eszünkbe sem jutott húsvétkor, hogy sonkát kellene enni.Megnéztem a főzőnaplómban, idén pld rakott krumpli, nádudvari hamburger és gyümölcstorta volt hűsvétkor, igazán nem hiányoztak a hagyományőrző kaják.
Engem azok a holmik "cukkolnak", amiket akkor vettem, amikor lefogytam. Nem egyszerre és nem hirtelen jött vissza ez a pár kiló!
Amit most vettem, kardigánokat, kiskabátot, az jó lesz vékonyabban is,szeretem ezt a lezser stílust. :D Lassan jön a pulóveres idő, az is ronda, ha rásimul a hájpárnákra.
Nem is tudom, az a pár kiló hogy tudott ennyi úszógumit csinálni.
Nem baaj! Jó motiváció a fogyáshoz!
Én már csináltam azt, hogy direkt kisebb cuccot vettem meg, ami nagy szűk volt, és amikor belefogytam akkor nagyon jó érzés volt!
Én is két súly között vagyok, a régiek nagyok, a terhesség előttiek meg még szűkek. De ha nem muszáj, nem akarok újat venni, inkább 1-2 hónapig még belepréselem magam :D
Az ingek... imádom őket, de nem sokat találni, ami jó rám, mert nagy a cicim. És sajnos az a fogyással se megy le :(
Én mindenemet ami már nagy eladományoztam. Énis erőltettem egy darabig, de valòban nem jò érzés hordani a kifogyott ruhákat. Azt hiszem az egyetlen negativuma a fogyásnak a ruhacsere. Konkrétan mindenemet le kellett cseréljem, ami nagyon nem egyszerű, és mivel sokáig folyamatos volt a fogyás, ami szinte új volt már azt is kifogytam. :(
De azért nagyon jò érzés , hogy 44-es helyett 38-as nadrágokat kell keressek.
Maradjunk az új életnél!
Azért nálam egy tejszínhabos csokifagyi megvolt. :D
És akárhogy is van, egyelőre nem állnak jól a hagyományos blézerek, amiket úgy szeretek, Tetszik viszont az a fazon, ami jól is áll, és divatos is: a szabálytalanul és gomb nélkül záródó, cakkos elejű blézer, kardigán. Vettem párat olcsón, és egy könnyű széldzsekit is esős őszi napokra. Most már neki tudok menni a télnek.
Az két súly közötti átmeneti öltözködés sem könnyű, mert ha a régi dolgokat erőltetem magamra, kényelmetlen is, meg nem is áll jól.
Nem kell ahhoz kicsi gyerek, hogy együtt süssünk. Mi eddig is ketten voltunk párommal, együtt kiszaggatni a mézeskalácsot is egy közös vidám program. A sütés nem (csak) gyerekes program lehet, az én fiam is még csak 1 éves, nem hiszem, hogy idén még nagyon kivenné a részét. Ettől függetlenül nálam ez hozzátartozik az ünnepekhez, akár van gyerek, akár nincs...
Én nem szeretem sok ember hozzáállását, hogy "ugyanolyan nap mint a többi". Hát nem ugyanolyan... ugyanúgy szeretjük egymást az tény, de ahogy a születésnap sem olyan nap mint a többi, úgy a karácsony sem...
Az, hogy helyettem majd a gyerekek később megfőzzenek... nem tudom elképzelni :D Szerintem ez extra lustaságot jelez (nem akarok megsérteni senkit), és én nem bírom elviselni a semmittevő, lusta embereket.
Persze, meg az együtt sütés... :D
Nálam nincs már kicsi gyerek. Felnőttek. :D
Valóban, föleg a karácsonynál. Épp ezért mi a párommal semmilyen ünnepen nem ajándékozunk, mert annak nem a pénzről kell szólni, és a gyereket is így fogom nevelni (persze a gyerekeknek még nem mi vesszük hanem a Jézuska...).
A húsvéti sonkára visszatérve: sonkát bármikor vehetünk. De nem kötözöttet, amit húsvét napján órákon át főzünk. Persze ma már az is főtt, így ez a hagyomány is elvész.
Az ünnepeknél viszont kiemelendő, hogy hiába nem a kajáról szól, a közös sütés főzés szerintem nagyon is szeretetteljes. Meg megenni amit közös munkával készítettünk.
Köszönöm a váratlan jó szót!
Ma rám is fért, nem tudom az okát, de egész nap feszült és szomorú vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Csokifüggőség?! Elkezdtem a 90 napost, de nem bírom a csokit letenni... a krómot is elkezdtem szedni 3 napja.
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Lehet, hogy még csak ma kellett volna elkezdenem a 2. csomagot de én tegnap már elkezdtem. Lehet következménye?
- Sziasztok! 100 kg vagyok, igazi körte alkat, elkezdtem fogyizni, milyen tornát ajánlatok?