Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Igen,mindig van valami bibi.De nem szomorkodunk,ennek itt nincs helye:)
Elvégre ez egy vidám fórum:)
Sajnálom. De legalább újra köztünk vagy, ennek örülök.
Az a bizonyos provokátor is kijelentkezett? Mert ha nem, akkor neki is ki kellene.
Köszi :-))))
Sajnos nem Te vagy a modi :-)))))
Ebben ,akkor egyetértünk:-))
Jól választottam online lovagot:-))))
Szia Évi.
Köszönöm érdeklődésed. Határeset. Aránylag jól, a bajokat leszámítva.
Volt az a vita valamelyik este és én is túlzottan belefolytam. Kissé durván szóltam annak a provokatőr figurának, majd ezt követően mikor a modi engem figyelmeztetettt őt is eligazítottam, hogy előbb kellett volna jönnie, és ha már itt van ne nekem küldje a jeleket, hanem annak aki megérdemelné. Aki miatt kialakult ez a cirkusz.
No ezt a mindenható Urunk vagy Hölgyünk túlságosan mellere szívta és azt mondta kívül tágasabb :-)))))
Szia Peti!
Jól vagy?
Akkor újra szia!!!!!!
Mi történt? Ki rúgott ki? És miért? Nem értem.
Valaha nagy rajongója voltam, most is szeretem őket, de már több mint két éve voltam legutóbb a koncertjükön. Egyébként zenei téren mindenevő vagyok.
A mulatós és a mostani diszkós zenék, ami inkább egy vasgyár hatását keltik azokat nem szeretem.
Na mivan? Megjövök és mindenki lelép?
A végén még elszomorodom.
Szia Ágikám.
Még nem, most még itthon vagyok. Majd délután robotolok.
Huhhhh
Edda rajongó vagy...még mindig,régen ,amikor egy életérzést közvetitett,még bírtam:-))...most nem ismerem:-(
Szia!!!!!!!!!!
♥
Szia!
Munkából?
Sziasztok fiatalok!
Pusz minden lánylak, a fiúknak üdvözletem.
♥
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?