Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Bakker:)
Én felvállallak, SZERETLEK!!!!♥ ♥
Most miért tetted ezt nyilvánossá? :(
Azt hittem ez a mi titkunk...
Most már tényleg megyek:)
Vásárolni, ilyesmi:))
Pistám, Hajnival Skype-n beszélgetünk, és ahogy elindulnék, mindig ír valamit:DDDD
Megittam a második kávémat, indulok a nagybetűs Életbe:DDDD
Később jövök:)
Igen, láttam:)
Kabbe!:DDD
Azt is néztem. Minden reggel hajnal 4-kor keltett az óra. :-))
2000-ben pedig mikor Sydney-ben volt az Olimpia vittem a kollégiumba egy kis tévét és a paplan alatt néztem éjszakánként a közvetítéseket.
De nem csak nézem, hanem rögzítem is az ilyen eseményeket.
Foci EB-VB összes meccse, kézilabda EB VB a tv által közvetített meccsek, illetve az Olimpiáról is a számomra legérdekesebb események.
Végre valami:)
Én az olimpiát nézem, de nem ilyen intenzitással:)))
Na megyek,hogy példamutató háziasszony legyek....majd küldök valami fincsit nektek a konyhámból..:O))
Pusszantás!O)
Titkos szenvedélyem van. Ami nem is olyan titkos. Mindenem a sport.
A nagyobb sportesemények alatt nem lehet elmozdítani a tv elől és ezt szerencse elfogatda a feleségem, mivel így ismert meg. A melóhelyen is általában úgy alakítom a szabadságom mikor nagyobb sportrendezvényt közvetítenek.
Nyáron l a VB miatt 3 hét szabit vettem ki. Idén nem volt nyaralás mert foci világbajnokság volt :-)))
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?