Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
na de sajnálatos módon le kell lépnem:(((
pusszer,délután leszek:)
én nem ítélek el senkit.:D pusztán azt mondtam,hogy én nem lennék az:)a szeretők amúgy sem hibásak a szemben,még akkor sem tartanám annak,ha velem esne meg,mármint engem csalnának meg..mert szerintem a párunkban kellene annyi lennie nem teszi meg:)
van egy kivétel..ha a rokonommal csalna meg valaki ott a rokonom (a szerető) is hibás lenne..mert mégis csak a rokona vagyok ha így tenni meg az xar lenne..de amúgy a szeretőt nem okolnám más helyzetben..
Erre szoktam mondani, hogy én belülről vagyok szép. Csak kár, hogy nem lehet kifordítani. :D:D:D
És tudom, hogy elviekben van egy bizonyos szint, ami alá még a férfiak sem süllyednek.
Itt vagyok, csak én ebbe a szeretős vitába nem tudok beleszólni.
Iletve nem akarok. :-))))))
Nem akarok senkit megsérteni, aki valaha üzte ezt az ipart :-))))
Mert mindenkiben van valami ami szép....na persze vannak azért kivételek...pl a nyugatinál egy két koldus nő :P
És ez nem azt jelenti, hogy mindenkivel összejön vagy lefekszik az ember fia... ;)
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?