Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
így van! nem a nő a hibás...hanem a pasi aki félrelép a feleségétől..sosem értettem,hogy pl.: egy kapcsolatban a nő miért arra haragszik akivel megcsalja az ura,miért nem az urára..
Jobban értékelte a simogatást,épp a fizetését próbálják ma megnyírbálni,külsősök vizsgálják hogy alkalmas-e műszakvezetőnek-nem a szakmai tudásra kiváncsiak,a seggnyalás meg távol áll tőle...valami új rendszer,napra beosztva megy fél gyár,5külsős meg megmondja alkalmas-e vezetőnek vagy nem....:((
Melyik részre kell az a puszi?:-))))))
jaja..én ezért nem jöttem össze egy pasival,pedig szerettem:D de semmi se csók,se ölelés,se szex..semmi nem történt..pedig ő akarta:D
a pasiéba nem? rasszista....☺ két ember kell az ilyen dologhoz, onmagában a nő kevés....szerintem:D
beütöttem a lábam,most puszi kellene rá:DD
Csak vizet? Nagyon humánus vagy :-))))))
Én szívesen újra töltöm azt a kannát, ahányszor csak akarod! :D
Szia!:)
Épp a 120.nős pasi szeretője fórumot olvasom...egy kanna vizet tudnék a nyitó nyakába önteni-meg az összesnek aki más férjével kufircol.:(
Hát már megint lebuktaaaaaaam?! ;)
sajnálom:(((egy gyors szex azért beleférhetett volna:D
Biztos a nyálad csorog?:-)))) És biztos felsőt kell cserélned?:-)))
Végül is igen...azok a csomók! Nem egyszerű,ha megszorulnak.
Sokat aludtam,jó mélyen.Elfelejtettem hogy reggel egy hülye értekezletre megy,ilyenkor alkalmatlan mindenre:(
le..azzal sok volt a cécó :D
lecserélted a kötelet? :D
szia,na jó volt az éjszaka?:D
ja a bilincsre most nagyon rákattantam:DD
Azt mondod?! :D:D Hát én megint eljutottam arra a szintre, hogy keverem a teniszpályát a pénisz tájával...De majd ha megint befogsz pár pasit, majd megyek és besegítek. Csak kól kötözd ki őket! :D:D:D
Igen, sokszor felsőt is kell cserélnem, mert annyira csorog a nyálam, ahogy olvasom a hozzászólásokat. Az az átkozott nosztalgia!!! :D:D:D
Én még nem hallottam mi a válaszod :-)))
hát erre már ezerszer válaszoltam eddig:DD
Majd ha hazaér a párod idegenből ismét megtudod:-)))
Addig is ebben a fórumban emlékezhetsz a régi szép időkre :-))
Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével?
Ez egy két ismeretlenes "egyenlet". Mi az a pár és főként mi a pénisz?! :D:D:D
értem:D
viszont találtam egy jó kis viccet:D
"A szex nem válasz. A szex kérdés. A válasz igen":D én ilyeneken gondolkodom,nemtok filozofálni velük:DD
Láttam az érdekelt mi az élet értelme. :-)))
Arra felhívom a figyelmed, ha abba a topokba írogatsz az a megoldás, hogy helyeselsz Csaba minden hozzászólására, mert ha nem ezt teszed azt kekeckedésnek fogja vélni :-))))))
Így tett velem és még rengeteg emberrel
További ajánlott fórumok: