El Camino... Aki volt és aki tervezi... (beszélgetés)
:)
Kicsit utána olvastam, olyan napi 20 eurora jönne ki az út.
itt elég sok hasznos hozzászólás van.
Angolul tudsz valamennyire? Szerintem az is elég lenne. Ha jól értelmeztem útközben vannak szállás lehetőségek és jelek, hogy merre kell menni. Persze a nyelvtanfolyammal nem veszítesz semmit:))
Gyere Anetta!!!! :))
Most nézegetem a spanyol nyelvtanfolyamokat. Találtam Szekszárdon most szeptemberi indulásút,holnap megkérdezem mennyibe fájna. Néztem közben az ELO-t is....
Valamikor tanultam 12 évig németül, de nem tudok már egy kukkot sem....Ja, meg oroszul 8 év, de hát abból is csak a jelentés maradt meg....
Lehet róla szó, de anyagilag és a munkahely miatt (szabadság) nem tudom mikor tudnám kivitelezni. Idén és jövőre biztosan nem.
Különben tetszik az ötlet.
Szent Jakab út? Engem is érdekelne...
KB mennyi ideig tart végigjárni?
Van még időd. :)
Akciós volt a Dechatlonban (nem tudom,hogy jól írtam-e). Úgy néztem,hogy ott egyébként elég jó túraholmikat lehet venni. Meg többször van akció,leárazás.
:((
Éppen nézegettem az árakat. Eléggé szélsőséges dolgokat találtam, 100.000-től 400.000-ig.
A bakancsomat, meg hozzá 2 pár jó minőségű túrazoknit már megvettem. Igaz,hogy még nem volt rajtam, de majd bejáratom....:))
:))
Miért kell 2 évet még várnod?
Találtam :elcamino.utazas.hu
Itt elég sok infó van útitárs kereső is. :))
További ajánlott fórumok:
- Szellem műtéten volt-e már valaki? Vagy tervezi-e?
- A párod veled tervezi a jövőt? Miből tudod/érzed?
- Akik tervezik az esküvőt, családalapítást, ház....
- El Camino 2016 - Tervezi valaki jövőre?
- Vannak itt olyanok, aki mostanában (még az idén) tervezik megtenni az El Camino-.t, vagy nemrég tértek vissza?
- Tervezi valaki most nyáron végigjárni a Caminot (spanyol vándorút)?