Éjjel rejtélyes hangokat, morajlást hallottam az égből (beszélgetés)
Köszönöm!
Majd este megírom, hogy mit mond a lányom.
Nem lehetetlen, de szokatlan zajok voltak.
De tényleg senki más nem hallotta?
" A nagy hőség miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat hét megyére és Budapestre adott ki másodfokú figyelmeztetést péntekre. Ezzel együtt viszont több megyében felhőszakadásra is figyelmeztetnek.
A veszélyjelzés szerint a napi középhőmérséklet tartósan 25 Celsius-fok felett alakulhat Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyében, valamint a főváros területén, ezért ezekre a területekre narancssárga, vagyis másodfokú figyelmeztetést adtak ki. "
azaz különböző területeken zápor-zivatar várható,ez a nyári forróságnak köszönhető ha nem is ott ahol élsz égi háború indul.ennek a hangja is elérhet hozzád,amit valljuk be nem lehetetlen.
Ne már! Hülyének néztek! Tényleg olyan furcsa volt, a tévé hangján átszűrődött a zaj, egyszercsak feltűnt, hogy már "mióta nem ér ide az a repülő".
Pesze nem az volt ,mert aztán órákig füleltem és azt a messzi zörgéseket, tompa durranásokat, vagy nem is tudom hogy jellemezzem milyen hangokat hallottam. Nem akartam felébreszteni senkit, de a lányom most reggel munkába sietva valami olyasmit mondott, hogy valami nemzetközi időjáráskutató intézet hangajai és már mindenki hallotta csak ő nem. Az írjon ,ako tudja mi volt ez!
Ha iszom, akkor alszom mint a budna. :)
Nem dörgés volt, hanem inkább morajlás, ami hosszan órákon át tatott.
További ajánlott fórumok:
- Olvastam, hallottam - megosztom
- Dominik rejtélyes eltűnése
- Azt hallottam, hogy a baba a volt férj nevére lesz anyakönyvezve, ez igaz?
- Az orvosok véleményét már hallottam, és a tiétek?
- Azt hallottam, ha éhgyomorra citromot eszek az fogyaszt. Van ezzel valakinek valamilyen tapasztalata, vagy hülyeség az egész?
- A mosógépben rejtélyes eset-minden kilyukad, mitől lehet?