Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Valaki leirná mi volt az előző részben Bécyvel és a "milliárdos" haverjával?
Jó estét!
Csak nálam csapta ki a tegnapi adás a biztosítékot?
Főleg Karesz és Milán... olyan undorítóak voltak, hogy az már fájt. "Milán Őrűlt Show-ja", meg valamilyen "Undorító Mutatványok"... tényleg ez kell? Ez való főműsoridőbe? Tetszett ez valakinek? Én egyszerre kaptam tőle hányingert, fejfájást, és idegrohamot...
Micsoda mocskokat etettek vele... persze ehhez a gazdag srác is kellett, aki azt hiszi, hogy mivel pénze van, mindent megtehet, kedvére alázhat embereket...mondjuk ez is sztereotípia, mert miért ne... bár Milán is ellentmondhatott volna bárhol-bármikor, ennyire nem kellhet a pénz, hogy lemegyek kutyába, és ami már vállalhatatlan, arra azt mondom, hogy nem...
Én azt mondom, nem kellene ilyeneket bemutatni, van elég elmebajos a világban, nem kell még ötleteket is adni.
Amit pedig ott a téren bemutattak...áááhhh... az mindennek a legalja... most már mindenki ott tart, hogy letolja a gatyáját, és lenget egyet? Nem volt elég az egy Lali, aki ilyeneket csinált?
Mondjuk Milán ezt is továbbfejlesztette, erre pedig szerintem végképp nem kíváncsi már senki...
Vajon a golyóira vagy a férfiasságára kötözték azt a két nagy követ?
Nem is értem .Soha eszembe sem jutott volna odaállítani egy pasihoz hogy dugjál meg már te.És ott áll egy szál fehérneműben.
Totál gáz ez egy nőre nézve :(