Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Utálom ezt az ocsmány fejű Grétit és a Rolandot.
Evelyn nagyon orra esett
Jó estét!
Na ennek épp ideje volt :D
Gabit annyira gáznak tartottam mindig, sose volt szimpatikus.
Milánék ökörségei ezerszer jobbak, mint Lalié.
Na most mit fognak ebből a Barbi-Joe szálból kihozni....
Ez durva lenne, de nekem is ez jutott eszembe amugy :)
Majd megmagyarázza Joe-nak, hogy ez a legjobb megoldás, ő megszüli, és "közösen felnevelik", és senki nem fogja tőlük elvenni... mert dumája az van, ez a bolond Joe + szereti annyira, hogy mindent bevesz, amit beadagol neki!
Itt az ideje Barbit kiirni a sorozatbol...
De úgy ám!:-)
És még akkor jár jól, ha "csak" egy gyereket szed össze, nem valami mást...
...piszkosul nem kellene az ilyen "kalandokat" propagálni...
Ugyanaz.
Bár saját bevallása szerint "élete legnagyobb hibája", amiben van is valami.
Mellesleg valamilyen szinten meg tudom érteni...
Ez egy jó kis történet lenne!!! :))
"Azt is közösen kell megoldani!" :))
Most eszébe jut-e Barbikának, hogy Joe miért nem mondta el neki, hogy a legénybúcsún félre-bóbiskolt? Mert hogy akkor azt Joe sem gondolta komolyan, egy pillanatnyi kisiklás volt, és ő mekkora cirkuszt csapott miatta! Pedig az még esküvő előtt volt! Ez most Barbi részéről???
Valahol remélem, hogy Barbi összeszedett egy gyereket a WC-ben az "aztsemtudomkitől"...:-P
Azt röhögöm, hogy egyedül dönt, intézkedik, és ha valami balul üt ki, akkor mint a papagáj: ezt közösen kell megoldanunk! ????
Nem.Az a balhé hogy Barbi visszaadta a babát Joe megkérdezése nélkül.
Most az a balhe, hogy Barbi nem mondta meg Ramonanak az igazat Fecerol? Bocsi csak en nem otthon vagyok, es le vagyok maradva, mert meg nem toltottuk le :)
Jaj az is.... nekem se kedvencem...
Illett volna megbeszélni a férjével.
Barbi valami hihetetlen undorító lett most. Fogalma sincs róla mit művelt. Legalább az észhez téríthette volna, hogy ezúttal még az anyja is Joe mellé állt.
Még tini, felelőtlen ,ő még változhat.
Na en Ramonat utottem volna. A kis ....! Az a flegmazasa.... :D
Trampli? Probalom kitalalni ki az. :D
Sára is idegesítő volt,igen :)
Én Paulát kedvelem,nem tudom ,miért.Ja, és nem kedvelem azt a nagy tramplit sem ,neki mindig elfelejtem a nevét :)
További ajánlott fórumok: