Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
megnéztem az ismétlést,hát nem sok mindenről maradtam le,
azért remélem a két hülyegyerek nem megy világgá,
én bizony elaludtam és csak egy-egy mozzanatra emlékszem,
röviden leirná valaki mi történt?
ha eszembe jut megnézem az ismétlést,de úgy is elfelejtem,
Persze Lilike is csak addig volt nagyon határozott és céltudatos, amíg Danit meg akarta magának szerezni, + amíg lefeküdhetett vele. Most miért nem tudta kinyögni, hogy terhes vagyok tőled!! ??
Eddig azt hittem, hogy Karola alapjaiban egy rendes csaj. Azért tegnap egy kicsit? nagyot! csalódtam benne! Egyáltalán nem volt tisztességes, amit csinált. Persze, valószínű, hogy ezek után nem fog elutazni, de ez már azt a másik kis csajt nem fogja boldogítani, az elvesztett barátot nem fogja tudni visszaszerezni.
Ennyire már nem hülye egy mai fiatal, hogy azt gondolja, 50 ezer kp-vel messzire jut, különösen, ha ketten vannak. Azt hittem, hogy Orsi azért józanabbul gondolkodik, és nem megy világgá.
De hát akkor most ott abban a kis szobácskában, ahogy nézem, még a "fiatalkorú megrontása" bűncselekmény is megtörténik. Ezért pedig a vadember fiát is lecsukják. Hogy mi minden lesz még itt??
Egyedül nézzem?
Jó estét!
nagyon remélem ,hogy sikerül neki,
annyira túltolja Gábor az egészet ideje ,hogy jól pofára essen,
nagy ,ha ennyien elférnek,
mindenki külön-külön,
sok ingyenélő,
én úgy láttam,hogy csak kivitte a motyóját a szekrényből,
azt mondta Szofinak addig ott maradhat abban a szobában,és keressenek maguknak lakást,
na szép is lenne ha Tamás költözne ki,
bár én már semmin nem lepődnék meg,
De most nem egészen tiszta előttem, hogy Tamás valóban elmegy a lakásból, ott hagyja őket???
De ha ez valóban így lesz, kíváncsi leszek, eszükbe jut-e Szofiéknak, a lakásra Tomi által felvett kölcsön részletét is fizetni kell, vagy valóban mehetnek mind a hárman a híd alá.
Nagyon meglehet, hogy a vadembernek már eleve az volt a célja, hogy ennyire kiakadjon Tamás, és ők ott szépen el lesznek a lakásban.
kicsit túl van már lihegve az egész,
de én már régen kivágtam volna az egész ingyenélő siserehadat,
még hogy ő költözzön el a saját lakásából,
kisszofi meg úgy hülye ahogy van,
a saját szalonját csődbe vitte,
most meg a Tivadar lakása is rámegy a hülyeségeire ,ha Tivadar nem lép valamit sürgősen,
hányszor mondta neki Tamás hogy ne csinálja,
de akkora az egója,hogy nem lát tőle,