Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Azt hittem, hogy beteg ez a Gábor, hogy ilyen normálisan beszél; erre kiderül, hogy csak szívatta Lalit! :)
Egy a lényeg, marad ilyen idióta, mint volt! :D
szerinted ezt a sok idiótát érdekli a nézettség,
legjobb lenne talán ha megszüntetnék,mert értelme az nincs,
hameg az az elmeroggyant,Lali megint elkezd vernyákolni,tuti nem nézem,
este úgyis Barcelona meccs lesz,
Mi következik ebből?
Már kora este keresek egy másik csatornán valami olyan műsort, ami normális időben (9-10 óra körül) véget ér, és utána lehet menni puha-pihe ágyikóba aludni.
És ők + majd leshetik a saját nézettségi eredményüket, ahogy zuhan lefelé.
Igen, bocsi elfelejtettem írni, hogy tisztelet a kivételnek. Persze ott is laknak-élnek korán kelő emberek, éppen ezért nem tudom megérteni, hogyan képzelik, hogy majd éjfélig, vagy még tovább nézzük a műsort.
Az este ránéztem az órára amikor az ÉNBP-nek vége lett, 22,45 volt. Nem akartam hinni a szememnek. Ezek szerint szerdán majd ezek után kezdik a Szulejmánt, és mikor lesz annak vége??? Ugyan már, mit képzelnek ezek???
Ezeknek fogalmuk sincs arról, hogy akinek pl. reggel 6-kor kezdődik a munkaidő, annak bizony leginkább már 5 óra előtt kelnie kell, míg Pesten leginkább csak 9-kor indul az élet.
A hetekben hallottam, hogy Budapesten kb. 1,5 millió ember lakik, akkor a többi a 9 millióból mind "vidéken". De azért a tv-csatornák a többségre nem gondol.
Eddig sem igazán néztem egyiket se. A Fal végére azért kapcsoltam oda, hogy a BK kezdését el ne szalajtsam. Max. azt érik el ezzel az állandó kezdés tologatással, hogy az egész csatornát hagyom a fenébe! Gyakorlatilag semmi normális műsort nem tudnak adni, amihez még ragaszkodunk, azt + lassan éjfélkor kezdik el.
Mit képzelnek ezek, hogy aki reggel 6-8 órára jár dolgozni, az majd éjfélig nézi a tv-t!!!???
Arash (a zene) iráni! :)
Inkább Tarkant raktak volna be, ő legalább török! :)