Egyetem előtti munka (beszélgetés)
Nem tudom, merre laksz, esetleg van-e postán lehetőség. Egy ismerősöm éppen a hozzád hasonló okok miatt keresett átmeneti állást. Betanították, és alkalmazták postai küldemények felvevőjének.
Bébiszitterkedés esetleg? Vagy idős személynek segítség, vevásárlás, orvoshoz kísérés? Hirtelen ezek jutottak eszembe.
budaörsön az osan mellett van egy svéd tulajdonú áruház...oda beballagsz, és előadod a munka iránti vágyadat...
kielégítik.
Idén érettségizem, és nyáron szeretnék egyetem előtt dolgozni itt vagy külföldön. Tudtok olyan munkákat, ami nem olyan megterhelő, nem kell hozzá szakma és nem kell számolni (pl kasszás)? Mert diszkalkuliás vagyok.
Árufeltöltő, takarító, biztonsági őr (kint nem kell hozzá szakma)...ezeket ismerem, tudnátok még ilyesmiket írni? Nem jut eszembe több. Férfi-női munka egyaránt jöhet.
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Milyen munkával kereshetne egy egyetemista pénzt?
- Munka egyetem mellett?Lehetséges?
- Munka egyetem mellett. Lehet bírni?
- Nappalis egyetemistaként lehet- e "rendes" munkát vállalni?
- Ha babát várok, és kimarad pár hónap az egyetem elvégzése és a munkavállalás között (mert nem találtam), az problémát jelent GYEDnél?
- Fiam szeptemberben kezdte a jogi egyetemet levelezőn, sajnos nem találunk neki munkahelyet! Jár neki munkanélküli mint pályakezdő?