Egyedül nem megy! (beszélgetés)
elfogadva!
Te Csutka neked hány órából áll egy nap?he?Én ennyi mindent egy hét alatt sem teszek meg!
szia csajok...
van am igazolasom a hianyzasra :)))
jelentem tegnap szabadsagot vettem ki,egesz hetre :P
ma 9 ig aludtam, deeeeeeeeee olyan jol esett magamtol ebredni es nem a hulye telefonra....
egesz nap elvoltam, egesz nap nem tudtam mennyi az ido, hany ora van..es ez olyan joooooo volt :)
delelott kave,mostam 2 gep ruhat, es sok meg is szaradt,hosszu honapok ota kint az udvaron szaradtak a kotelen,es cserelgettem, vittem be a szarazat, vittem ki a vizeseket..majdnem minden beszaradt..olyan jo!!!
aztan elmentem csavarogni,vasarolni,kaveztam egy baratno felenel..
aztan haza a gyerkocokhoz, a fiam baratnoje mar fozte a spagettit :))
elvegre szakacsno!!:)
bekapcsoltuk a mosogepet ott is...
aztan kipucoltam a kandalot amennyire birtam konyekig benyultam miutan a csovet levettuk,es kivittuk az udvarra...ott Martin segitett kikotorni azzal a kemenysepros izevel...
majd fel is porszivozott a szobaban,mert hullot egy kis korom a szonyegre..
utana haza jottem Carloshoz, kaveztunk egy jot, es o ment el a haverjahoz..en meg itthon takaritottam..neki estem a frizsidert kitakaritani,meg ossze pakolasztam, elmosogattam..kezzel ugye,mert nekem nincsen mosogato gepem...
na, es most ultem le egy kicsit szetnezni itt meg a facen...
igazolas elfogadva??
Jó reggelt!
Tegnap néztem az időjárás jelentést és hú+ha tavasz napsütés stb. erre nesze esik nap sehol hát ezek hol nézték? a marson?
Jó reggelt !
Itt süt 100ágra a napocska:-)Milyen volt a hétvégétek?
ma delben keltem fel..olyan jol esett ennyit aludni....
holnap poca-vagas
ma keszulodes,most epp itt van tesom kisfia,vele jatszok,meg meset nezunk,es rosszalkodunk :)
Na jó,hát ha meló volt akkor az más!!!
Neked is szép 7végét!
:D
szia bejbi, ja...a sampom jo talalmany;)
nem, tuntem el, csak rengeteg melo volt, reggel 8-11:30 egyfolytaban voltak..akkora tomeg lett hirtelen, alig fertek el az eloterben..
most reggeliztem ,es lassan ossze szedem a satorfamat, es irany haza..
aztan kave apaval, aztan kiprobalom a kocsit, mert meg nem is vezettem,aztan delutan meg megyek a mukormoshoz, mert csak, es mert megerdemlem..jo lenne egyet szundikalni is, de az elmarad mindig mar tobb honapja...es mar nagyon hianyzik....
na, csok a csaladnak,es szep hetveget neked is!
Na jó reggelt!
Csutka láthetetlannátevő csodasamponod van?
Mondtam má,hogy ne fürgyé le!!!!
jaj má szép vagy láttam a képet!!!!!
Nekem meg most van itt a csipetcsapat megyek haza!!!
Szép délutánt-estét :-)
basszus ma is lassan megy az ido...egyedul vagyok 10 ora ota, igaz,hogy volt a Zuram bennt nalam, megittunk egy kavet, de sietett...
azota nem akar mulni az ido..
pedig volt melo is, de nem sok...
otthon meg kene haladni, es itt ulok...
hajmosasrol mar ne is beszeljek...mar osszerepedezik a tukor ha belenezek :DDD
neha az a legjobb kezeles !!!! habar en az iden meg nem ittam semmit, lehet az a bajom? :DD
marmint alkoholt nem ittam szilveszter ota...
koszi :))
nekem is nagyon tetszik am! :)
elolvastam amit talaltam rola...
a fene tudja....
montammá,hogy ne fürgyéle....../
Zsúfolt a programod nem mondom!!!
Tegnap volt egy kedves barátnőm bent a kicsi szerelmemmel:-)Hallottál már a **ról?
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
sziasztok csajok!
itt vegre mar nem fagy, hanem olvad a jeg, es a ho is..
igaz csuszkaltam reggel is nehany helyen...nem orul neki a gerincem, de ez van
melo ma lazan van, intezni valobol mar eleg volt, 3 napja este keson erunk haza, nem jut ido semmire, 3 napja keszulok hajat mosni, de olyan keso van mar minden este, hogy nem fogok neki...
ma az lesz az elso ha haazerek, kavezas utan, azonnal hajmosas..utana megyunk a Lujza baratnomekhez rendelni megint a neten az Angliai cuccokat...
este kellett volna hozzászólnom,hogy jó estét éa akkor teljes lett volna a kép:-)
Hogy vagy?
akkor menj Te:-)
Mindenkinek kötelezően kell a pihenés,főleg,ha embereket kell kiszolgálni!!!
na persze van olyan meló ami a megtestesült álom ,de ez nem a miénk:-(
ertem....
hat en ma is ,tegnap is...
beszeltem ma tesommal arrol hogy mikro szeretne menni szabadsagra...
azt mondta, nem is akar, mert olyankor mindig lebetegszik :DD
te ez tenyleg igy volt az utolso 2 alkalommal, mind a 2x beteg lett a szabadsag ideje alatt:)
en viszont mar nagyon mennek, el innen....
de semmi se egyszeru..vagyis igen, csak mindent tul bonyolitunk...
További ajánlott fórumok:
- Új csapat, egyedül nem megy már nekem sem a fogyás!
- Fogyjunk együtt mert egyedül nem megy!
- Fogynom kell, de egyedül nem megy
- Mi a különbség a kocsicipő ill.a zártcipő(félcipő)között? Milyet vegyek a 13 hós kisfiamnak tavaszra, aki még egyedül nem megy?
- Több hónapja vásároltam egy lakást, de nem tudunk az eladóval együtt menni a közüzemiket átíratni, ha egyedül megyek is átírják a nevemre?
- Egyedül nem megy