Egyedül nem megy! (beszélgetés)
Anyám!
Ezt a szervezést! :DDD
Amúgy ma böjt van, az se baj, ha csak iszasz sok folyadékot! :)))
es ami ma a legf@cabb, nincs kavem, elfogyott, kettot ittam miota ideertem, meg kajam se van:)))))))
mert mikor akartam elugrani gyorsan a napi cezar salatamert, akkor jot taz eso, es itt maradtam, most meg varom a kis 190 centis fiamat, hogy mikor er mar be, 2 utcara lakunk az irodatol....es hoz nekem kajat.... a salatamat akarom..most:)))
hat az jo lenne, de pihenes keppen ki kell teregetnem azt a gep ruhat, amit reggel inditottam el, mielott eljottem az irodaba, es ha hazaerek, azonnal kapcsolom be a masik mosast...
esetleg,amig mos a gep, addig lefekszem, mert szerintem allva is elalszok majd ,mind a paci:)
Szegénykém!
Én meg hét után aludtam egy jót kilencig.
Esett az eső, lehűlt a levegő, a szoba is csak 26 fokos lett, álom idő volt....
Ma pihend ám ki magad!
most naplot irni nincs kedvem, me hulla vagyok, az elobb meg azt hittem, majd lesz erom, meg kedvem, hat tevedtem...
az ejjel 3 fele aludtam el, reggel, azt hittem kettobe harapom fel 7 kor atelefont, mikor ebresztett...
itt is esett, mondjuk szakadt, es egesz 10 percig is eltartott:S
annyit szamit, hogy lehult 5 fokot, de a paratol meglehet fulladni, mert ujra melegszik,es a Foldbol parolog...aaaaaaaaaaaaaaaaa
iszonyatos...
levego semmi
ja, es a port itt ott elverte,es jonapot
Sziasztok!
Jelentem: végre esett az eső, örül a Föld, én is vele örülök.:)
Nyitva??? :DDD
eeeeeeeeeeeeeees, taraaaaaaaaaaaaaaam:))
jottem lanyok, elojottem, latod baby, csak hivnod kell,es maris jovok...
elvoltam foglalva, mint allat, a gyerek sulijat inteztuk, agyrem, komolyan mondom...
de holnap be lesz iratva veeeegre ..
egy gimnaziumba vettek fel, ilyen informatikai gimi...
ne kerdezzetek semmit, mert semmit se tudok rola:S
holnap Carlos elviszi beiratni, mert en ugye alaine melozok, tesom masodik hete szabadsagol..
na ennyi torteeeent ,jaaa, meg ugy kb. 20 x kapott el a gyogyom, mert mar epp esszel kibirni ezt a sok marhasagot...nem lehet...
irom a tobbit a naplomba
pipipipipip a hivott szám nem válaszol!
itt ülök egyedül és a micsodám tele van!
nagy ,de csak nekünk:-)másnak egy átlagos napocska!
nem volt rosz a szombati buli csak a felére nem emlékszem!már megint!
a hivott szam,jelenleg nem kapcsplhato:))
nincsen teeererom lanyok,agyilag zombi vagyok...
majd jovok..
ezer az intezni valom:s
Milyen nap?
Mi ez a titokzatosság a torták körül?
Mikor kapunk belőle?
Mi az a 7vége????
Csak szólok: péntek van!
Robinson meg nincs itt! :DDD
És csak mondom: EGYEDÜL NEEEM MEGY! :)
További ajánlott fórumok:
- Új csapat, egyedül nem megy már nekem sem a fogyás!
- Fogyjunk együtt mert egyedül nem megy!
- Fogynom kell, de egyedül nem megy
- Mi a különbség a kocsicipő ill.a zártcipő(félcipő)között? Milyet vegyek a 13 hós kisfiamnak tavaszra, aki még egyedül nem megy?
- Több hónapja vásároltam egy lakást, de nem tudunk az eladóval együtt menni a közüzemiket átíratni, ha egyedül megyek is átírják a nevemre?
- Egyedül nem megy