Egy könyv tényleg megváltoztathatja az életedet? (beszélgetés)
Pár hete a sógornőmtől kaptam egy könyvet. Lehet, hogy ismeritek is egy páran, a címe: Átölel a fény. Jó 10 éves könyv már, tehát nem mostanában íródott.. egy asszony meséli el halálközeli pillanatban átélt tapasztalatait, élményeit.
Azt mindig is hittem, hogy létezik ilyen. Tudtam és tudom, hogy halálunk után egy szebb helyre kerülünk. Ebben a könyvben minden nagyon aprólékosan van leírva, de elsősorban nem ez volt az, ami megfogott.
Az ima.. ez volt a leginkább az az epizódja a könyvnek, ami nagy hatással volt rám.
Az írónő szerint minden ima apró fényként lövell ki a Földből. Akkor a legerősebb ez a fény, ha teljes szívünkből imádkozunk, és ezzel egy időben elfogadjuk az Úr döntését.
Nem vagyok az a fajta hívő, aki templomba jár és minden egyes csúnya szóért elmormol egy imát.. de amióta ezt a könyvet elolvastam, megváltozott bennem valami. Rengeteg erőt ad nekem ez a könyv, pár napja nagyon magam alatt voltam.. aztán elolvastam a kedvenc részletemet, és megint úgy érzem: szép a világ. Lehetne szebb is, de most úgy érzem: lesz ez szebb is!
Most ez nagyon "szektás" érzés, vagy tényleg van ilyen? Érzett már más is hasonlóan?
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Mi lenne a neved ha megváltoztathatnád?
- Használd az agyad és megváltozik az életed
- A sport tényleg képes megváltoztatni az életünket?
- Az Underground kiadó tényleg olcsón állítja elő a könyveit?