Egy kislány, akinek az étel méreg (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy kislány, akinek az étel méreg
... ugyanezen mentem át, nem volt diagnózis, de már mindentől rosszul lettem. Tíz év alatt nem tudták kimutatni, mit ne egyek meg. Öt éve, mikor már jártányi erőm sem volt leálltam az evéssel és egyenként tettem vissza az egynemű ételeket. Maradt a zöldségek egy része, a gyümölcsök és a hús. Semmi tejtermék, semmi gabona, még köles sem. Mire eddig jutottam, 39 kiló voltam, túl két nagyon kemény anafilaxiás sokkon. Öt éve semmi gyárit nem fogyasztok és kerülöm az allergéneket. Szerencsére, én a házi toját tudom fogyasztani. A boltit nem.
Lehet így élni. Nem is olyan szörnyű, de kisgyereknél nagyon okosnak kell lennie, hogy ne egyen mellé. A társai tolják a sütit, csokit, ő meg... hát nehéz ügy.
Én is olvastam, és magamon is tapasztalom, hogy számos bőrgyógyászati tünetem (nekem a mellékvesém működik túl, és az okoz sebborheás bőrt nemcsak a fejemen, arcomon is) a rendszeres sport hatására mérséklődik, ugyanis a sport a stresszhormon szintjét nálam kedvezően befolyásolja, és ez kihat a bőrömre.
A mozgás egyébként is erősíti az immunrendszert. Az állatterápia pedig szintén nagyon jó.
Azt is olvastam, hogy a biztos kötődés, a szeretetteljes, és idegesség nélküli környezet hatására a gyerekeknél a kiütések mérséklődnek. Vagyis idegrendszeri alapon is fokozódnak.
Itt Esztiről és gyerekeiről jó pár kép pl amikor csalánkiütéses volt .
csa kvarie
A k betű előtt van a szóköz.
Köszönöm szépen! Észre sem vettem a szóközt, de így már jó!
Gyógyulást a kicsi lánynak, és minden hasonló gonddal küzdő családnak!
Nálunk asztma volt, kamaszkorára kinőtte a fiam, viszont a reggeli szénanátha sűrűn visszatér.
Kollégámék kisfia ilyen, szinte mindentől rosszul van, nagyon későn tudták csak emiatt oviba is járatni, mindenhol zárt kapuk fogadták őket:(.
Meg egy baráti pár Kislányánál, nála szoptatás alatt is hirtelen belángolt ad-hoc módon az egész teste, járnak mindenféle orvoshoz, gyakorlatilag semmiféle eredmény nélkül.
A kollégámék a foreveres dolgok mellé tették le a voksukat, állítólag sokat javult a helyzet, amióta azzal erősítik a Kisfiú, és saját immunrendszerüket is.
A szoptatás abbahagyásával nálunk is fokozódtak a kisebb kiütések, szerencsére ekcéma nincs (remélem nem is lesz!), rájönni nem tudok, hogy mitől van, abban reménykedem, hogy odafigyelve a táplálkozásra nem fog kialakulni a Kislányomnál maradandó allergia.
25 hónapig szoptattam, de már bánom, hogy nem tovább:(.
"Amikor ezeket a sorokat írom, 2007. augusztus közepe van,
és Katicának nincsenek allergiás tünetei.
Már papírunk is van arról, hogy meggyógyult a „gyógyíthatatlan” allergiából!
Amikor elmentünk orvoshoz, hogy hivatalosan foglaljanak állást,arra kértek minket, egy ellenőrző vérvételre menjünk vissza a
nyáron. Az orvos azt mondta, hogy nézessük meg az inhalatív allergiát is. Ugyan, mint mondták, az nem gyógyul meg soha, de azért nézzük meg, nem romlott-e. Nos, amikor telefonáltam az
eredményért, az orvos nem hitt a szemének.
Azt mondta, ilyen nincs! Ugyanis a kutyaszőr- és házi por (inhalatív) allergiája mellett a tej,- tojás,- szója- és egyéb allergiái is meggyógyultak!!!
Mindössze azt írták rá a papírjára, hogy „a szervezete képes
allergiás tünetekre”. Ezt papír nélkül is tudtuk! Ami gyönyörűnk immáron hivatalosan is meggyógyult! A vérképe is tökéletes lett.
Szia nálunk a családban volt hasonló tünet együttes.
Nála a sok egyéb mellett a szója okozott problémát. Mikor már minden hagyományos orvosi dolgon túl voltak felkeresték a belinkelt alapítványt.
Nehéz megmondani, hogy mikor kezdődött el a probléma, de mindig is hasfájós volt, és már másfél évesen kezelni kellett az ekcémáját.
Ugrás a teljes írásra: Egy kislány, akinek az étel méreg
További ajánlott fórumok:
- 2, 5 éves kislányom régóta onanizál. Akinek ismerős a dolog, írjon!
- 5 hetes kislányunk az éjszakai etetés után nem hajlandó visszaaludni, valakinek valami trükkje?
- Furcsa dolgokat "ír" a 3 éves kislányom. Kép a profilomban, ha valakinek jelent ez valamit, írjon!
- Első osztályos kislányom ótvart kapott! Volt már valakinek ilyen, mit tehetünk?
- 14 hónapos kislányomnál most derült ki, hogy valószínűleg zománchiányosak a kis fogacskái. Van valakinek valami ötlete, mit tudnék tenni?
- A kislányom testén a bőre olyan mint a smirgli papír, és nagyon viszket neki. Van valakinek tapasztalata, hogy mitől lehet?