Egy hete gyökérkezelt fog, tömve nincs még...fájhat? (beszélgetés)
Az jó,ha kijött a genny!
Nekem mikor fájt a legerősebb fájdalomcsillapító sem hatott,viszont a hideg borogatás igen! Vegyél ki vmit a fagyasztóból és tett rá,tuti siker lesz,a legjobb a gyulladásra!
Sajnálom,h fáj, a fogfájásnál nincs rosszabb:(:(:(
Szia
gyógyszer tömést gondolom tettek bele!?
Nekem is gyökérkezelték és fájt,visszamentem és kaptam augmentint és cataflamot ,mert kiderült,h begyulladt a csonthártyám is,majd ismét fájt,kiszedte a gyógytömést és úgy volt 1 hétig,h ki tudjon jönni a sok baci!
Ne huzasd ki!!! 3napja húzták ki a gyökérkezelt mellett lévő gyönyörű,nagy fogamat,mert cisztás volt:( ha lehet,akkor meg kell menteni!
vegyél be egy cataflamot!
fájhat, ha így be van gyulladva!!
egy hete lesz holnap h ogy gyökérkezelték a fogamat, holnap megyek vissza, betömve nincs még, viszont iszonyatosan lüktet és fáj, a fogínyem meg van dagadva, és gennyes is:-(
szerintetek kihúzassam? fájhat egy gökérkezelt fog???
További ajánlott fórumok:
- Töméscsere vagy gyökérkezelés?
- Foghúzás vagy gyökérkezelés?
- Volt olyan köztetek akinek gyökérkezelt fogat kihúztak mert sok alkalom után is fájt?
- Mikroszkópos gyökérkezelés után meddig fájhat a fog?
- Gyökérkezelés: amíg végleg kész nincs, addig napokig nincs betömve az a fog? ott addig egy lyuk tátong?
- Mitől fájhat a tarkóm már 4-5 napja, ha a vérnyomásommal nincs semmi baj? Fájdalomcsillapító nem használ, csak fekve jó.