Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Egy férfi portré fórum

Egy férfi portré (beszélgetős fórum)

Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Egy férfi portré

1 2
10. New(l)
2019. okt. 14. 13:01

Mindig ez a "dehát a gyerekek imádták az apjukat"-szöveg. Kit? Azt a jellemhulladékot, aki éjszakánként szórakozni járt, szórta a lóvét, gyereket csinált egy másik nőnek, mindeközben otthon csicskította a feleségét, játszotta a Döbrögit? Ne mondja már nekem senki, hogy ezt egy bizonyos kor után nem veszi észre egy gyerek.

Ez a jolly joker mondat arra, hogy aki gyáva lépni, elhallgattassa a környezete rosszallását, és ami még fontosabb, a saját lelkiismeretét.

2019. okt. 14. 12:43
Nem volt rossz mondjuk igazán nem jött át a valós mondani való nekem mondjuk én amúgy is nehezen értek meg dolgokat. Viszont az biztos a cím választás nem talált. És az is biztos válni kellett volna izibe nem bele törődni.
8. papája (válaszként erre: 1. - Hanka101)
2019. okt. 14. 11:55

Én inkább női portrénak érzem ezt. Egy nőé, aki jól elszúrta az életét. Nem lépett, akkor, amikor még érdemes volt, mert gyáva volt. Kibúvót talált a gyerekekben, sőt ezt még meg is erősítette egy újabb gyerekkel.

Mindegy hány éves a nő, lépjen, ha nem akar mégtöbb megalázást elszenvedni.

A "drága" párja meg menjen a szeretőjéhez, ha annak kell.

Hanka ! Meg akarod várni, hogy megvénüljön a rabszolgatartód és még ápold is, ha eljön az ideje ?

A gyerekeidnek csak addig kellesz, amíg fel nem nőnek. Annak hamar eljön az ideje. A gyerek úgyis vádol. Most azért, miért hagytad el apát. Később meg azért, miért nem, miért hagytad belerokkanni magad egy rossz kapcsolatba.

Na ezen gondolkodj !

2019. okt. 14. 10:27

Nem igazán szoktam cikkekhez hozzászólni, mert... mindenkinek van egy stílusa. Viszont... itt a cím választás nagyon nem jó, hisz nem férfi portré, hanem egy életút, ami nem csak a férfiről szól..., nem rajta keresztül mutatja be a családot...

...Kusza nyúlfaroknyi, "nemtudomhovatenni" cikk.

6. Lávli (válaszként erre: 1. - Hanka101)
2019. okt. 14. 10:26

Örülök, hogy jól valasztottál címet, és nem azt írtad, hogy A férfi. Bár általánosítasz: teremtés koronáinak képzelik magukat stb.

El kell, hogy keserítselek sajnos: minden nő saját magát teszi egy férfi mellett rabszolgává, ha annak érzi magát.

Megöregedve ezen utólag már nem sírni kell, hanem sok évtized önmaga elleni tetteit elfogadni és belenyugodni a megváltoztathatatlanba.

A tegnap már múlt, a jövő képlékeny. A MA van, annak kell élni

5. gyöngy:) (válaszként erre: 4. - Globus)
2019. okt. 14. 09:58
Na, ez a nem jó, hogy ilyen mértékű általánosításba burkolta.
4. globus (válaszként erre: 3. - Gyöngy:))
2019. okt. 14. 09:56
Valószínűleg egy életút. Valakié - aki talán maga a cikkíró-, bár előzetes figyelemfelhívás ellenére mégis általánosításba burkolta.
2019. okt. 14. 09:53
Ezmiez?
2019. okt. 14. 09:50
Katyvasz. Amúgy mi köze a cikknek a címhez?
2019. okt. 14. 09:35
Nem szoktam általánosítani még nemek szerint se, mert EMBERNEK lenni a legfontosabb, mégis vannak dolgok, amik CSAK férfiakkal fordulnak elő.

Ugrás a teljes cikkre: Egy férfi portré
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook